Yatak Odası Dekorasyonu kızlar yardım istikbal stress free yatak içe çöktüüü

THEY-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
5.247
3.452
198
bu istikbale ne oluo anlamıyorum kalite kalite die beynimizi yiolar bi bakıoruz mal mal değil yatağımın yanları içe çöktü telleri sırtıma batıyo gibi rahat uyuyamıorum

görüştüm gelmeden bir gün önce arıycaklar sizce yenisinimi vercekler yoksa manamı uydurcaklar şikayet sitesine baktımda adamlar hep mana uydurmuş

İstikbalin servisinden biz gayet memnunuz, hızlı iş yapıyorlar. Mutfak sandalyemizde sorun vardı gelip tamir ettiler, 2. sinde yenisini verdiler. Umarım size de yenisini verirler.

inş. üzüntüden ağlıcam ya 800 lira verdim yaaa

bu istikbale ne oluo anlamıyorum kalite kalite die beynimizi yiolar bi bakıoruz mal mal değil yatağımın yanları içe çöktü telleri sırtıma batıyo gibi rahat uyuyamıorum
bu relax yataklar mı abuuuuv şöyle ortopedik rahat stres yokedici ağrı dindirici bir yatakta ben düşünüyordum ama sanırım öyle bir yatak yok baksana daha çok strese sokmuş..

bu relax yataklar mı abuuuuv şöyle ortopedik rahat stres yokedici ağrı dindirici bir yatakta ben düşünüyordum ama sanırım öyle bir yatak yok baksana daha çok strese sokmuş..
YOK CNM STRES FREE O FARKLI Bİ YATAK

İNŞ. BUNLARA BİŞEY OLMAZ :cry:
istikbal-rodos-maksi-takim-0102012-21.webp
safran-yatak-odasi-1.webp

Benim yatagimda stres free istikbalin bende ayni priblem olmustu daha garantisi vardi servisi aradim bikac gun icinde geldiler goturduler bir haftaya yakin yataksiz kaldim yun dosek vardii onda yattik servis gecicibsure yatak temin edebileceklerini soylemisti ama kullanilmis dedi ben o tuzden istememistim sorun hallalduktan sonra geldi suukur yatakla ilgili bi daha sikinti yasamadim

Benim yatagimda stres free istikbalin bende ayni priblem olmustu daha garantisi vardi servisi aradim bikac gun icinde geldiler goturduler bir haftaya yakin yataksiz kaldim yun dosek vardii onda yattik servis gecicibsure yatak temin edebileceklerini soylemisti ama kullanilmis dedi ben o tuzden istememistim sorun hallalduktan sonra geldi suukur yatakla ilgili bi daha sikinti yasamadim
NASI YANİ YATAĞI YENİMİ VERDİLER YAPTIRDINIZMI

Bende istikbalden almıştım yatağımı çokta memnunum bence hemen bir servisi ara..

Nasıl içe çöktü?

İstikbal’i oldum olası sevmem. Evleneceğim zaman bazı şeyler almıştım da tam fiyasko çıktı. Ne düzgün hizmet var ne de kalite.

Nasıl içe çöktü?

İstikbal’i oldum olası sevmem. Evleneceğim zaman bazı şeyler almıştım da tam fiyasko çıktı. Ne düzgün hizmet var ne de kalite.
yan kısımları varya cnm basbaya içe doğru gitti

Yılllaar önce bir kanepe almıştık istikbalden, o kanepeden sonra mağzanın kapısından girmedim. Kaliteye değil markaya para veriyorsunuz.

Bir de her ne alacaksanız o konuda uzman olan firmadan alın. İstikbal yatak konusunda uzman bir firma değil malesef. Yataşın ya da işbirin yatakları daha başarılıdır. Bir çok konuda bu böyledir. Örneğin samsung bir iş makinası firmasıdır. Kepçe ekskavatör falan konusunda uzmandır. Samsungtan televizyon alınmaz, philipsten, lg'den alınır. Bunlara dikkat ederseniz çok sorun yaşamazsınız.

Arkadaşımda bu yatak odası takımını aldı çok hoş bence yatağıda istikbalden aldı ama ben yataş tanvezgeçme dedim. ben yataş kullanıyorum çok memnunum.

Arkadaşımda bu yatak odası takımını aldı çok hoş bence yatağıda istikbalden aldı ama ben yataş tanvezgeçme dedim. ben yataş kullanıyorum çok memnunum.
cnm yataşta çok pahalıydı o zmn hepsine baktım durumumuz anca buna yetti çok kötüsünü de almak istemedim

cnm yataşta çok pahalıydı o zmn hepsine baktım durumumuz anca buna yetti çok kötüsünü de almak istemedim

ben yataş star soft u 550 ye almıştım araştırdım herşeyi. bi sürü özelliği var hemde. hem kalın değil çift yönlü vs. uzman yatak yataş bence.

ama yıllar önce annem istikbal aldı. O zamanlar sadece çekyatları meşhurken düşün. Uzun süre kullandı bir sorun yoktu. MObilyada sorun çıkcanı düşünmüyorum ama yataktada inş değişim yaparlar ve bir daha sorun çıkmaz.

Back
X