Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu relax yataklar mı abuuuuv şöyle ortopedik rahat stres yokedici ağrı dindirici bir yatakta ben düşünüyordum ama sanırım öyle bir yatak yok baksana daha çok strese sokmuş..bu istikbale ne oluo anlamıyorum kalite kalite die beynimizi yiolar bi bakıoruz mal mal değil yatağımın yanları içe çöktü telleri sırtıma batıyo gibi rahat uyuyamıorum
YOK CNM STRES FREE O FARKLI Bİ YATAKbu relax yataklar mı abuuuuv şöyle ortopedik rahat stres yokedici ağrı dindirici bir yatakta ben düşünüyordum ama sanırım öyle bir yatak yok baksana daha çok strese sokmuş..
bi bakayım benYOK CNM STRES FREE O FARKLI Bİ YATAK
YATAK GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ ÖYLE Bİ YATAK GÖRMEDİM BEN AMA BÖYLE OLUNCA MORALIM BOZULDUbi bakayım ben![]()
Benim yatagimda stres free istikbalin bende ayni priblem olmustu daha garantisi vardi servisi aradim bikac gun icinde geldiler goturduler bir haftaya yakin yataksiz kaldim yun dosek vardii onda yattik servis gecicibsure yatak temin edebileceklerini soylemisti ama kullanilmis dedi ben o tuzden istememistim sorun hallalduktan sonra geldi suukur yatakla ilgili bi daha sikinti yasamadimbu istikbale ne oluo anlamıyorum kalite kalite die beynimizi yiolar bi bakıoruz mal mal değil yatağımın yanları içe çöktü telleri sırtıma batıyo gibi rahat uyuyamıorum
NASI YANİ YATAĞI YENİMİ VERDİLER YAPTIRDINIZMIBenim yatagimda stres free istikbalin bende ayni priblem olmustu daha garantisi vardi servisi aradim bikac gun icinde geldiler goturduler bir haftaya yakin yataksiz kaldim yun dosek vardii onda yattik servis gecicibsure yatak temin edebileceklerini soylemisti ama kullanilmis dedi ben o tuzden istememistim sorun hallalduktan sonra geldi suukur yatakla ilgili bi daha sikinti yasamadim
ARADIM CNMDA GELDİKLERİNDE YENİSİNİ VERCEKLER ACABA DİE DÜŞÜNÜYORUM YINE AYNI OLURSAAAABende istikbalden almıştım yatağımı çokta memnunum bence hemen bir servisi ara..
Nasıl içe çöktü?bu istikbale ne oluo anlamıyorum kalite kalite die beynimizi yiolar bi bakıoruz mal mal değil yatağımın yanları içe çöktü telleri sırtıma batıyo gibi rahat uyuyamıorum
yan kısımları varya cnm basbaya içe doğru gittiNasıl içe çöktü?
İstikbal’i oldum olası sevmem. Evleneceğim zaman bazı şeyler almıştım da tam fiyasko çıktı. Ne düzgün hizmet var ne de kalite.
cnm yataşta çok pahalıydı o zmn hepsine baktım durumumuz anca buna yetti çok kötüsünü de almak istemedimArkadaşımda bu yatak odası takımını aldı çok hoş bence yatağıda istikbalden aldı ama ben yataş tanvezgeçme dedim. ben yataş kullanıyorum çok memnunum.
cnm yataşta çok pahalıydı o zmn hepsine baktım durumumuz anca buna yetti çok kötüsünü de almak istemedim