Kızlar yardım istiyorum..

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar merhaba. Bir dert değil ama bilgi almak için bu konuyu açıyorum.
Kuzenim Çocuk gelişimi okudu ve cv hazırlayacağız. Ama Tecrübe kısmında yaptığı stajları nasıl yazacağımızı bilemedik. Kuzenim 2 ayrı staj yaptı biri 3 yaş grubu çocuklarda diğeri 6 yaş grubu çocuklarda. Ama cümleyi nasıl kursak ne şekilde ifade etsek bilemedik. Bu konuda cv hazırlamış arkadaşlar varsa özellikle onlar yardımcı olabilirler mi?
Teşekkür ediyorum şimdiden hepinize.

... - ... tarihleri arasında ..... (staj yaptığın yerin ismi) 'nda 3 yaş grubu sınıfı ...(yardımcı öğretmen/stajyer artık adı her neyse...) olarak

ve

... - ... tarihleri arasında ..... (staj yaptığın yerin ismi) 'nda 6 yaş grubu sınıfı ....... olarak staj yapmış bulunmaktayım..

diye yazabilirsiniz

... - ... tarihleri arasında ..... (staj yaptığın yerin ismi) 'nda 3 yaş grubu sınıfı ...(yardımcı öğretmen/stajyer artık adı her neyse...) olarak

ve

... - ... tarihleri arasında ..... (staj yaptığın yerin ismi) 'nda 6 yaş grubu sınıfı ....... olarak staj yapmış bulunmaktayım..

diye yazabilirsiniz
Tatlım kendim için çok kez cv oluşturdum. Ama kuzenime de kariyer'den oluşturcam ve orda zaten kurum adı-referans falan ayrı bir şekilde yazılıyor. İş tanımınada yapılan şeyler yazılıyor. Ama biraz güzel görünsün istiyorum. Ciddi bir yazı olsun yani.
Senin dediğinde güzelmiş ama direk word üzerinden hazırlasam dediğin gibi olabilir.

Back
X