Kızlar yardım kollarım cok güçsüz

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar 3 dogum yaptım . Ard Arda ve simdi kollarım cok güçsüz. Ağır bisey taşınamıyorum kollarım hemen yoruluyor. Perde asında kolum yoruluyor . Köfte yoğurunca parmaklarım güçsüz diye yapamıyorum . Ne yapmalıyım. Bana yardımcı olursanız sevinirim

fizik tedavi alınabilir sanırım bu konuyla alakalı

Arkanizdan atli mi kovaliyordu? Üc tane pes pese yaptiniz?

Doktora gidin. Degerlerinize bakilsin. Kalsiyum,b12 ve demir eksikligi olabilir.

perde normalde.
köfte de yoğuramıyosanız sıkıntı.
bi gidin doktora.
ve perde vs işlerini kocanıza yıkın.

Doğumlardan dolayı muhtemelen vitamin mineral sıkıntısı yaşıyorsunuz. Doktora gidin kan değerlerinize bakılsın. Sorun yoksa spora başlayın.

Kan değerlerinize baktırın , vitamin eksikliği olabilir ,ayrıca kol kaslarını güçlendirebileceğiniz yorucu olmayan minik egzersizler fayda sağlayacaktır...

Çok geçmiş olsun...

Doğumlardan dolayı muhtemelen vitamin mineral sıkıntısı yaşıyorsunuz. Doktora gidin kan değerlerinize bakılsın. Sorun yoksa spora başlayın.
Sen bayadır yok muydun Hoşgeldin:)

C Cansu098 Senin yine iyiymiş,ben tek çocukta öyle oldum. Kavanoz kapaklarını herkes bana açtırırdı,şimdi ben eşime açtırıyorum.Hele havuç,turp rendelemek işkence gibi geliyor. Vitamin değerlerime baktırmıştım,normaldi. Sonra sonra düzeldi ama eskisi kadar güç kuvvet var mı dersen,malesef yok

Ay ben birini dogurmayi beceremedim daha masAllah patir patir pórtletmissiniz.negusel yaa bende istiyoooom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…