Farklı Laboratuvarlarda sonuç birbirinden farklı çıkabiliyor , tekrarlamakta fayda var ama hangisine güvenseniz bilemedim . Adetin geçmesini beklemek en doğrusuKızlar bata bir gün var pazar günü test yaptım silik çizgi çıktı. Pazartesi sabahı kan verdim sağlık ocağında Çarşamba anca öğrenirsiniz diyince pazartesi akşamı da özele gidip kan verdim özelde negatif olduğunu söylediler değer 0.32 çıktı. Ama dün akşam e nabızda sağlık ocağında verdiğim kanda da pozitif gözüküyor 15.32 değer. Napacam bilemedim neye inanmam lazım
15 ise pozitif demektir. Erken gebelik testi al zaten bat gelmiş artık çok net görürsün çizgiyi.Kızlar bata bir gün var pazar günü test yaptım silik çizgi çıktı. Pazartesi sabahı kan verdim sağlık ocağında Çarşamba anca öğrenirsiniz diyince pazartesi akşamı da özele gidip kan verdim özelde negatif olduğunu söylediler değer 0.32 çıktı. Ama dün akşam e nabızda sağlık ocağında verdiğim kanda da pozitif gözüküyor 15.32 değer. Napacam bilemedim neye inanmam lazım
Hastaneye geldim acilden kan verdim dayanamadım15 ise pozitif demektir. Erken gebelik testi al zaten bat gelmiş artık çok net görürsün çizgiyi.
Test yapınca foto at canım bakalım
Acilden kan verdim bide burdan bakacamFarklı Laboratuvarlarda sonuç birbirinden farklı çıkabiliyor , tekrarlamakta fayda var ama hangisine güvenseniz bilemedim . Adetin geçmesini beklemek en doğrusu
En iyisini yapmışsın hadi hayırlı haberler olsun. Bekliyoruz sonucuHastaneye geldim acilden kan verdim dayanamadım
Tekrar kan verdiniz miKızlar bata bir gün var pazar günü test yaptım silik çizgi çıktı. Pazartesi sabahı kan verdim sağlık ocağında Çarşamba anca öğrenirsiniz diyince pazartesi akşamı da özele gidip kan verdim özelde negatif olduğunu söylediler değer 0.32 çıktı. Ama dün akşam e nabızda sağlık ocağında verdiğim kanda da pozitif gözüküyor 15.32 değer. Napacam bilemedim neye inanmam lazım
Verdim negatif dediler ama niye böyle oldu anlamadım nasip demek kiTekrar kan verdiniz mi
Malesef negatifDevlet hastanesi sonuçları daha güvenilir oluyor bence bu seferki bhcg değeri arttıysa gebesiniz denektirmutlaka 2.değeri atın yorumlayabileyim
Negatif canımEn iyisini yapmışsın hadi hayırlı haberler olsun. Bekliyoruz sonucu
Hayırlısı olsun inşAllah bir an önce kavuşursunuz bebişeMalesef negatif
Kimyasal gebelik olabilir canım, ama çoğu kişi kimyasal geçirdikten sonra ki ay hamile kalıyorVerdim negatif dediler ama niye böyle oldu anlamadım nasip demek ki
Benim bu 3. Ayım üst üste kimyasal geçiriyorumKimyasal gebelik olabilir canım, ama çoğu kişi kimyasal geçirdikten sonra ki ay hamile kalıyor
Amin tüm bekleyenlere nasip olsun inşallahHayırlısı olsun inşAllah bir an önce kavuşursunuz bebişe
Bir doktora git canım, sebebi neymiş acabaBenim bu 3. Ayım üst üste kimyasal geçiriyorum
Kaç çıktı sonuçVerdim negatif dediler ama niye böyle oldu anlamadım nasip demek ki
0.2 dedi galibaKaç çıktı sonuç
Benim yirmi günlük gecikmem var gerçi düzensiz oluyorum ama hala kan vermedim testte yapmıyorum çünkü ne zaman test yapsam ertesi günü dııttt adet oluyorum belirtin falan var miydi0.2 dedi galiba
20 gün garanti artık yap benceBenim yirmi günlük gecikmem var gerçi düzensiz oluyorum ama hala kan vermedim testte yapmıyorum çünkü ne zaman test yapsam ertesi günü dııttt adet oluyorum belirtin falan var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?