KIZLAR YARDIM LÜTFEN BURAYA BAKARMİSİNIZ

Gelinlercicektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
41
0
1
35
Arkadaşlar benim nisanlim la biz birlikte yaşıyoruz. Eleştiri yapmak için değil de suan ne yapmalıyım ona yardım edin. Biz 2 haftadır gorusmuyorduk ramazandan dolayi bunun 1 senedir konuşmadigi arkadaşı vardı. Baristilar 2 ay önce. 4 gündür bizde kalıyör ve bu çocuk çok rahatsız ediyor bakıp duruyor onun bunun bacisina bakıyor nişanlım yanındayken sürekli başka kızlarla markete giderken bile konuşup eve gelip anlatıyor kavga edelim diye ben hiç bişey demiyorum. Nisanlim çok değişiyor içerde şuanda oturuyorlar ve ben 3 saattir odadan çıkmadım. Nisanlim bambaşka bir insan oluyor yanıma gelmiyor ilk defa benimle ilgilenmiyor . Bu arkadaşı bizim aramıza bozmak için hep uğraştı o yokken hep mutluyDuk. Yapısti bizim eve gitmiyor

nişanlın böyle bir adamı nasıl seninle aynı ortama sokabiliyor?

Amanin dikkat et.
Doldurusa getirme cabasi icerisinde belli ki.
Evde rahat rahat takilmak olabilir amaci. Hani sen evde oldugun icin rahat hareket edemezler ya ondan..

Tam onu yazıyordum kızlar şarjı bitti. Ben bugun nisanlim la konuştun bende anlamadım gitmiyor dedi. Nasıl söyleyeyim yüzüne diye. Ben dedim ona rahatsız oluyorum diye

nişanlınız bir şeyler yapsın rahatsız olduğunuzu bile bile aynı ortamda bulundurmasın sizi. bahanelerin sonu mu geldi sanki bulsun bir tane :)

eğer o da farkında ise sakın nişanlının üstüne gidip kavga etme canım.zaten arkadaşının istediği de sizin huzurunuzu kaçırmaksa istediğini almış olur.bir iki gün daha sabret .sonra hala sizdeyse nişanlınla konuş ona desin ki bizim planımız vardı yarın için şuraya gidicez falan.belki evde tek kalamayıp o da gider.

Sen de inadına normal davran nişanlına, onun gözüne sok aranızı bozamayacağını. Nişanlınla konuşmak gibi basit bir çözümü de var tabii bu işin ama nişanlın böyle bi şey olmadığını, senin abarttığını falan söyleyebilir. Ben bi arkadaşımla da görüşemeyecek miyim diye tartışmaya başlarsanız o adam da amacına ulaşmış olur.

Nişanlınla konuş evde rahat edemediğini, en temel ihtiyaçların olan tuvalet duş vs gibi şeyleri rahatça yapamadığını söyle ve bu kalma durumunun ne kadar süreceğini sor.tatlı dille ikna etmeye çalış baktın olmuyor son kertede arkadaşına bas yaygarayı.dehle gitsin.(yaygara için sebep aranırsa bulunur.)

adam nişanlın evde yokken sana saldırıp ne etmesin mazallah

insan karısı veya nişanlısını yabancı bir adamla nasıl aynı eve sokabilir

bı tatıle cıkın onceden palnlanmıs bıseydı kusura bakma gıdıcez bız deyın bı kaç gun kaybolun ortalıktan o da mecburen gıder ya da cnm cagıracak durumdaysan anne babanı cagır ewe

Kızlar yemin ederim abartmiyorum çok fena bir insan nisanlim la konuştum bu durumu çok saf niyetli insandır kimseye git diyemez. Kardeşi gibi görüyor ben gerçekten bunu dile getirdim

Senin rahatsız olduğun biriyle vakit geçirmek onu nasıl mutlu eder ki? Sen böyle anlatınca ben bile korktum, yalnız kalma canım evde o adamla.

bı tatıle cıkın onceden palnlanmıs bıseydı kusura bakma gıdıcez bız deyın bı kaç gun kaybolun ortalıktan o da mecburen gıder ya da cnm cagıracak durumdaysan anne babanı cagır ewe

nişanlımd abişey diyemiyor. odaya kapandım . bu söylediklerime kzımış olacakki gittti oturma odasında uydu ben odadayım uyuyamıyorum 5 saattir açım susadım . Ben cok üzülüyorum gerçekten böyle bir insanla olmak istediğime emin değilim beni korumuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…