- 14 Temmuz 2015
- 41
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi Gelinlercicektir
-
yapabilir misin bilmiyorum, şu an kendimi senin koydum,empati yaptım.
şu an orada ben olsaydım, bu adamın kötü niyetinden ve aramızı bozmak istemesinden bu kadar eminsem yanına gidip dümdüz,dimdirek "ne zaman gidiyorsun buradan?" diye sorardım.çok net.
baktım işi savsaklığa vuruyor,hemen şimdi eşyalarını toplayıp burdan gitmeni istiyorum,evde rahat edemiyorum bu kadar misafirliğin yeter diye kibarca kovardım.Nişanlım da kızarsa kızsın,sonra beni seviyorsa zaten kendine gelir.
NİŞANLIM DÜŞÜNEMİYOR. MİLLETTİN KARI KIZINA BAKAN GAY OLAN EŞCİNSEL ERKEGE YÜRÜMÜŞ BİR İNSAN VE BEN RAHATSIZIM BU DURUMDAN COCUK DURMADAN BAKIYOR ORAMA BURAMA RAHATSIZIM BÖYLE SÖYLEEM BİLE NİŞANLIM GİDİP YA DÖVER YA BİZİM ARAMIZ BOZULUR YARDIM EDİN
Yeni barıştılar demişsin. Niye küsmüşlerdi.
Belki gene küserler o sebepten:)
Millet kaynana gorumce elti ile uğraşiyor. Siz bi arkadaş ile baş edemiyorsunuz :)
NİŞANLIM DÜŞÜNEMİYOR. MİLLETTİN KARI KIZINA BAKAN GAY OLAN EŞCİNSEL ERKEGE YÜRÜMÜŞ BİR İNSAN VE BEN RAHATSIZIM BU DURUMDAN COCUK DURMADAN BAKIYOR ORAMA BURAMA RAHATSIZIM BÖYLE SÖYLEEM BİLE NİŞANLIM GİDİP YA DÖVER YA BİZİM ARAMIZ BOZULUR YARDIM EDİN
Arkadaşlar benim nisanlim la biz birlikte yaşıyoruz. Eleştiri yapmak için değil de suan ne yapmalıyım ona yardım edin. Biz 2 haftadır gorusmuyorduk ramazandan dolayi bunun 1 senedir konuşmadigi arkadaşı vardı. Baristilar 2 ay önce. 4 gündür bizde kalıyör ve bu çocuk çok rahatsız ediyor bakıp duruyor onun bunun bacisina bakıyor nişanlım yanındayken sürekli başka kızlarla markete giderken bile konuşup eve gelip anlatıyor kavga edelim diye ben hiç bişey demiyorum. Nisanlim çok değişiyor içerde şuanda oturuyorlar ve ben 3 saattir odadan çıkmadım. Nisanlim bambaşka bir insan oluyor yanıma gelmiyor ilk defa benimle ilgilenmiyor . Bu arkadaşı bizim aramıza bozmak için hep uğraştı o yokken hep mutluyDuk. Yapısti bizim eve gitmiyor
Oda da telefonda biriyle konuşuyor gibi yapın içeriye gidince de o kişi yanındayken nişanlınıza söyleyin.Arkadaşlarım şehir dışından gelecekler çok özlemiştim işleri varmış bir kaç gün kalıp gidecekler deyin.EŞEK değilse anlar herhalde :) Bir kaç gün sonra arayıp gelmek isteyince de hala evde olduklarını söylersiniz :) Bir kaç kere böyle yaparsanız aramazArkadaşlar benim nisanlim la biz birlikte yaşıyoruz. Eleştiri yapmak için değil de suan ne yapmalıyım ona yardım edin. Biz 2 haftadır gorusmuyorduk ramazandan dolayi bunun 1 senedir konuşmadigi arkadaşı vardı. Baristilar 2 ay önce. 4 gündür bizde kalıyör ve bu çocuk çok rahatsız ediyor bakıp duruyor onun bunun bacisina bakıyor nişanlım yanındayken sürekli başka kızlarla markete giderken bile konuşup eve gelip anlatıyor kavga edelim diye ben hiç bişey demiyorum. Nisanlim çok değişiyor içerde şuanda oturuyorlar ve ben 3 saattir odadan çıkmadım. Nisanlim bambaşka bir insan oluyor yanıma gelmiyor ilk defa benimle ilgilenmiyor . Bu arkadaşı bizim aramıza bozmak için hep uğraştı o yokken hep mutluyDuk. Yapısti bizim eve gitmiyor
nişanlın böyle bir adamı evinize nasıl sokabiliyor ? hele ki evde genç bir kız varken hele ki bu genç kız nişanlısı iken nasıl getiriyor hayret ettim doğrusu ya aşırı güveniyor ya da seni hiç takmıyorArkadaşlar benim nisanlim la biz birlikte yaşıyoruz. Eleştiri yapmak için değil de suan ne yapmalıyım ona yardım edin. Biz 2 haftadır gorusmuyorduk ramazandan dolayi bunun 1 senedir konuşmadigi arkadaşı vardı. Baristilar 2 ay önce. 4 gündür bizde kalıyör ve bu çocuk çok rahatsız ediyor bakıp duruyor onun bunun bacisina bakıyor nişanlım yanındayken sürekli başka kızlarla markete giderken bile konuşup eve gelip anlatıyor kavga edelim diye ben hiç bişey demiyorum. Nisanlim çok değişiyor içerde şuanda oturuyorlar ve ben 3 saattir odadan çıkmadım. Nisanlim bambaşka bir insan oluyor yanıma gelmiyor ilk defa benimle ilgilenmiyor . Bu arkadaşı bizim aramıza bozmak için hep uğraştı o yokken hep mutluyDuk. Yapısti bizim eve gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?