KIZLAR YARDIM LÜTFEN BURAYA BAKIN 2 DAKİKA

Gelinlercicektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
41
0
34
Kızlar Nisanlimla sorun yaşıyorum. Tek sorun şu 7 gün boyunca konuşmadık ve konusmadigi mız süre zarfında bir kızla denizde tanışmış 17 yaşında kız gelmiş adını sormuş sonra instagramdan ortak hesabınızdan ekledi beni o sandı ve yazdı denizde tanıştık hatirlamadn mi diyem erkek arkadaşım yakışıklı baya genelde bayanlar gelip konuşmaya çalışırlar sizce Aldatma midir bu olay bütün gün denizdelermiş kızda yüz bulmasa eklemez

Kızlar Nisanlimla sorun yaşıyorum. Tek sorun şu 7 gün boyunca konuşmadık ve konusmadigi mız süre zarfında bir kızla denizde tanışmış 17 yaşında kız gelmiş adını sormuş sonra instagramdan ortak hesabınızdan ekledi beni o sandı ve yazdı denizde tanıştık hatirlamadn mi diyem erkek arkadaşım yakışıklı baya genelde bayanlar gelip konuşmaya çalışırlar sizce Aldatma midir bu olay bütün gün denizdelermiş kızda yüz bulmasa eklemez
Ben yalniz nisanliniz mi erkek arkadasiniz mi anlamadim ? Bu konuyu ona sordunuz mu?

inst. hesabını bulabildiyse mevzu tanışmadan öte sanki ama nişanlınızmış gibi laf almaya çalışın kızdan, bide hatırladınmı diye sorunca sanki çok bişey olmamıştır gibide geldi bi an bana, yani ne biliyim es kaza bi yardımlaşma, bi eksik isteme vs de olabilir, iyi niyetli düşünürsek tabi :)

Evlenince hep dip dibe olamazsınız ki. Adam iş gezisine gidecek, alışverişe gidecek, arkadaşlarıyla buluşmaya gidecek, çişe gidecek.Her seferinde sırf yakışıklı diye kızlar gelip konuşacaksa ve sizinki de ağzını açıp onlarla konuşup sohbeti ilertecekse o evlilikten hayır gelmez gibime geldi.

Cnm nişanlımdan yüz bulmasaydi ekleyemezdi kız aldatma sayilabilir

Çok saçma ama facebook u yokmu fake HS aç istek gönder baktın gorusuyor atarsın nişanı

Bana pek güven vermedi açıkçası

Bde soruyomusun butun gun denizdelermis diyosun...bi hfta konusmamissnz ne isler cevirmis 1 ay olsaymis neler ypicakti acaba..bde ortak hesabinizdan ekliyo ya cok saf yda senn bu durumu ogrenmen pek umrunda degil

Aldatmadır ve bu adamla evlenilmez. :KK11: Çok üzüldüm, bu erkek milletinin köküne kibrit suyu. Birde zipzipleşeceğim ama yaşınız nedir acaba yani daha doğrusu nişanlınızın yaşı nedir. 17 yaşındaki kız bana biraz küçük geldi de.

Aldatilmissin canim bi bardak su ic. 7 gunde insan nisanlim benimle konusmuyor diye uzuntusunden duramaz seninki kalkip tanismis baska kizla. Bakalim ne sohbet muhabbet ettilerde boyle kiz kalkip mesaj atiyo. Birak bu cocugu bence

Yeni üye, tutarsız Cümleler. Vasfı belli olmayan bir erkek? Nişanlımı, erkek arkadasmı belli değil! Yok canım ne aldatması erkektir yapar onlar :KK14:

Nisanli adam denizde 17 yaşında kız ile tanışıp kendinden bahsedip kızın bilgi sahibi olmasını sağlayıp hiç bir şey olmamış gibi hayata devam mı ediyor ? Kız da 17 yaşında cahil hemen araştırır bulur ekler mesaj atar .beklenen olmuş nisanlin ne diyor .

Tam net yazamamisim zaten kızla onun gibi konuştuk Nisanlimın hesabı tek bu var gerçekten konusmus lar 4 saat falan denizde eglenmisler bana da konuşmuyorduk dedi sinirlendim sana dedi

Bu başka bir konu çünkü Nisanlimla konusamamistik bunu hiç benim yanıma geldi ve açıklama yaptı ben sadece kızlar sordu cevap verdim dedi öylesine yani benim niyetim aldatmak olsa numarasini alırdım konusurdum dedi

X