- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
ben evlendigimden beri hic korunmadim 8.ayda geldi bebegimdaha erken telas etme
merhaba arkadaşlar, biz dört aydır korunmuyoruz fakat daha gebelik yok, dört ay önce doktora gittim bebek düşünüyoruz artık diye gerekli tahliller yapıldı, bi sıkıntı yok fakat daha olmadı, ben paniklemeye başladım. Sizce yersiz mi? Neler yapmam gerek, tavsiyeleriniz var mı?
merhaba arkadaşlar, biz dört aydır korunmuyoruz fakat daha gebelik yok, dört ay önce doktora gittim bebek düşünüyoruz artık diye gerekli tahliller yapıldı, bi sıkıntı yok fakat daha olmadı, ben paniklemeye başladım. Sizce yersiz mi? Neler yapmam gerek, tavsiyeleriniz var mı?
soğan kürü uygula diyenler oldu, bu ay denesem mi acaba? Sağlık ocağından aradılar, ebe sordu işte bebek düşünüyor musunuz diye, ben de evet dedim dokktorlar en az bir sene veriyor acele atme dedi. Ama işte insanız ister istemez acaba olmaz mı diye düşünüyorum. Etraftan da bazen sorunlu gebeliklerler duyuyorum, rabbim hayırlısını versin diyorum. Sanki hemen hamile kalacakmış gibi geliyor insana fakat baya zormuş :))bizde 4 ay korunmadık ve 4cü ayn sonunda oldu.Tamamen sabır işi canım.Sabret rabbimden sadece hayırlısını iste.Allah yardımcın olsun inşllh
soğan kürü uygula diyenler oldu, bu ay denesem mi acaba? Sağlık ocağından aradılar, ebe sordu işte bebek düşünüyor musunuz diye, ben de evet dedim dokktorlar en az bir sene veriyor acele atme dedi. Ama işte insanız ister istemez acaba olmaz mı diye düşünüyorum. Etraftan da bazen sorunlu gebeliklerler duyuyorum, rabbim hayırlısını versin diyorum. Sanki hemen hamile kalacakmış gibi geliyor insana fakat baya zormuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?