- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
Biz de artık çocuğumuz olsun dedikten 10 ay sonra nasip oldu,şimdi yolunu gözlüyoruz. Doktora da gitmiştim öncesinde bir sıkıntı vs varsa baştan önlem alayım diye herşey normaldi, fakat insan 3. , 4. denemeden sonra bir tedirginlik hissediyor içten içe. Çoğu arkadaşımın dediğine katılıyorum ne zaman ki o tedirginliği yeniyorsun bir bakmışsın bebek minik bir boncuk gibi duruyor ultrasonda :)
Dilerim her isteyene hayırlı zamanla hayırlı evlatlar nasip eder Allahım...
yaptırdım zaten başlamadan önce, adetin üçüncü günü yumurtalık fonksiyonlarına bakılmıştı bi sıkıntı yok şükür. acaba eşim sperm testi yaptırsa mı yoksa erken mi? yani kaç ay daha olmazsa yaptırmak gerek acaba?
yaptırdım zaten başlamadan önce, adetin üçüncü günü yumurtalık fonksiyonlarına bakılmıştı bi sıkıntı yok şükür. acaba eşim sperm testi yaptırsa mı yoksa erken mi? yani kaç ay daha olmazsa yaptırmak gerek acaba?
biz de 5. ayımızda sperm tahlili yaptırmıştık
bunun için bir zamanlama yok bence
eşin sıkıntı etmiyorsa (çoğu eş yanaşmıyor nedense) ne zaman isterseniz yaptırabilirsiniz
bir sıkıntı varsa erken öğrenmek daha iyi bence tabi
en azından ona yönelik bir tedavi uygulanır
ama hiçbir sorun yokken de daha olması için erken olabilir, unutma bunu
sperm tahlilini ürolog mu yapıyor yoksa başka bir bölüme mi gitmemiz gerek? şuan beşinci ayım bakalım bu ay da olmazsa yaptıralım diyoruz. En azından dediğiniz gibi varsa bir sorun tedaviye başlamak gerek. Zor bu işler
ilk 8 ay kalamadim.sonra doktora gittim meger polip varmis.esimde bende tedavi olduk.ameliyyatda 2 sonra hamile kaldimdusuk oldu.4 ay korundum.sonra yine 4 ay kaldim oda dusdu.dusukden 2 ay sonra yine hamile kaldim ve cok sukur kizim oldu....... erkeklerde mutlaka kadinla beraber tedavi olmali benim doktorum oyle demisdi
polip nedir??? ben de bekliyorum epeydir ama henüz bi sonuc alamadik.. ne gibi testler gerekiyor bunun icin?? kusura bakma cok sordum..
ürolog da olur
özel labaratuvarlar da olur
lablarda daha kolay oluyor
biz labda yaptırdık
sana saat veriyorlar gidip örneği veriyorsun bikaç saate sonuç çıkıyor
onlar yorum yapıyor zaten
sıkıntı olursa tekrar üroloğa gidebilirsiniz
siz bilirsiniz tabi
önemli olan güvenilir yer olması
Aslında en başında doktora gitmekte fayda var, ben 5 sene önce ameliyat oldum tiroidlerde nodül vardı ve ömür boyu tiroid ilacı kullancağım, doktorum birçok hamilenin kullandığını söylüyor, acaba benim gibi tiroid hormonunu dışarıdan alan var mı? Gebelikte çok önemli çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?