kızlar yardım lütfen, kaçıncı ayda hamile kaldınız?

yaptırdım zaten başlamadan önce, adetin üçüncü günü yumurtalık fonksiyonlarına bakılmıştı bi sıkıntı yok şükür. acaba eşim sperm testi yaptırsa mı yoksa erken mi? yani kaç ay daha olmazsa yaptırmak gerek acaba?

Biz de artık çocuğumuz olsun dedikten 10 ay sonra nasip oldu,şimdi yolunu gözlüyoruz. Doktora da gitmiştim öncesinde bir sıkıntı vs varsa baştan önlem alayım diye herşey normaldi, fakat insan 3. , 4. denemeden sonra bir tedirginlik hissediyor içten içe. Çoğu arkadaşımın dediğine katılıyorum ne zaman ki o tedirginliği yeniyorsun bir bakmışsın bebek minik bir boncuk gibi duruyor ultrasonda :)
Dilerim her isteyene hayırlı zamanla hayırlı evlatlar nasip eder Allahım...

aminnnnnnn, ALLAH razı olsun, inşallah, dualarınızı bekliyorum hayırlısı sağlıklısıyla

insallah en en en kisa zamanda hamile kalirsin tatlim.. benim 10. denemem halen bi sonuc alamadim

bence yaptırmalısın.biz test yaptırmıştık değerler düşüktü bi allahın kulu da üroloğa görün demedi.Doktorların mantığı şu:bayan beklesin olmadı ilaç tedavisi olmadı aşılama daha olmadı tüp bebek.erkeğin değerleri de çok önemli.onunda ilacı tedavisi ameliyatı var.sonunda bi doktor eşime üroloğa görün dedi de varikosel olduğu belli oldu.allah razı olsun

biz de 5. ayımızda sperm tahlili yaptırmıştık
bunun için bir zamanlama yok bence
eşin sıkıntı etmiyorsa (çoğu eş yanaşmıyor nedense) ne zaman isterseniz yaptırabilirsiniz
bir sıkıntı varsa erken öğrenmek daha iyi bence tabi
en azından ona yönelik bir tedavi uygulanır
ama hiçbir sorun yokken de daha olması için erken olabilir, unutma bunu

ilk 8 ay kalamadim.sonra doktora gittim meger polip varmis.esimde bende tedavi olduk.ameliyyatda 2 sonra hamile kaldimdusuk oldu.4 ay korundum.sonra yine 4 ay kaldim oda dusdu.dusukden 2 ay sonra yine hamile kaldim ve cok sukur kizim oldu.......erkeklerde mutlaka kadinla beraber tedavi olmali benim doktorum oyle demisdi

ilk 8 ay kalamadim.sonra doktora gittim meger polip varmis.esimde bende tedavi olduk.ameliyyatda 2 sonra hamile kaldimdusuk oldu.4 ay korundum.sonra yine 4 ay kaldim oda dusdu.dusukden 2 ay sonra yine hamile kaldim ve cok sukur kizim oldu.......erkeklerde mutlaka kadinla beraber tedavi olmali benim doktorum oyle demisdi

sperm tahlilini ürolog mu yapıyor yoksa başka bir bölüme mi gitmemiz gerek? şuan beşinci ayım bakalım bu ay da olmazsa yaptıralım diyoruz. En azından dediğiniz gibi varsa bir sorun tedaviye başlamak gerek. Zor bu işler

mrb canım 2 kimyasal gebelik ve 1 tane boş gebelikten sonra 8 aylık evliylen tekrar hemile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı şimdi korunuyoruz ilk adetten sonra bırakcaz korunmayı ve bütün tahlilleri daha yeni yapcaz sen çok acele etmişsin ve sakın stres yapma ben hiç beklemediğim ve aklımda olmadıı zaman hamile kaldım işin başı stres yapmama olur inşallah bakalım..

ürolog da olur
özel labaratuvarlar da olur
lablarda daha kolay oluyor
biz labda yaptırdık
sana saat veriyorlar gidip örneği veriyorsun bikaç saate sonuç çıkıyor
onlar yorum yapıyor zaten
sıkıntı olursa tekrar üroloğa gidebilirsiniz
siz bilirsiniz tabi
önemli olan güvenilir yer olması

canım olur ya ben ilk aylar korundum sonra korunmak istemedim ama çoçukta istedim sayılmaz ilk 1-2 ay hamile kalmadım 3 ayda hamile kalmışım haberim 2 aylık hamileyken oldu

polip nedir??? ben de bekliyorum epeydir ama henüz bi sonuc alamadik.. ne gibi testler gerekiyor bunun icin?? kusura bakma cok sordum..

Aslında en başında doktora gitmekte fayda var, ben 5 sene önce ameliyat oldum tiroidlerde nodül vardı ve ömür boyu tiroid ilacı kullancağım, doktorum birçok hamilenin kullandığını söylüyor, acaba benim gibi tiroid hormonunu dışarıdan alan var mı? Gebelikte çok önemli çünkü.

ben
bende de yok yok maşallah
bende hipotiroid vardı
gebelik öncesi yaptırdığım hormon testlerinde çıktı
ilaca başlamıştım 1 ay kullandıktan sonra hamile kaldım
hamilelik boyunca da ilaca devam ettim
sık sık da kontrol ettirdim kan tahliliyle
35. haftamdayım ve hiç sıkıntı yaşamadım tiroitler konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…