- Konu Sahibi kemik kadin
-
Bende normalde cuma gitcektim dayanamadım sağlık ocağına gidip verdim ya keşke acile gitseydim ama acilde yaparlarmi emin olamadım . Sağlık ocağında öğleden sonra e nabizda çıkar sandım ama yok hala cikmadi meraktan göbeğim çatlayacakYanlış okumuşum kb evet haklısın bakalım inşallah sonucun pozitif çıkaracilde yapsaydın ya tahlil sonucu hemen çıkardı ben o kadar sabredemem yaa cuma günü tahlil vericem bn iğneden 16. Gün oluyor sonuç kesin çıkar Zaten
Hafi bakalım hayırlısı olsun inşallah müjdeli bir haber alırsınBende normalde cuma gitcektim dayanamadım sağlık ocağına gidip verdim ya keşke acile gitseydim ama acilde yaparlarmi emin olamadım . Sağlık ocağında öğleden sonra e nabizda çıkar sandım ama yok hala cikmadi meraktan göbeğim çatlayacak
Canim sonucun çıktı mıBende normalde cuma gitcektim dayanamadım sağlık ocağına gidip verdim ya keşke acile gitseydim ama acilde yaparlarmi emin olamadım . Sağlık ocağında öğleden sonra e nabizda çıkar sandım ama yok hala cikmadi meraktan göbeğim çatlayacak
Çıktı canım sabahtan çok şükür hamileymisim değerim 16,79 çıktı yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim bakalm inşaallah değer artmış olurCanim sonucun çıktı mı
Merhaba, öncelikle tebrik ederimÇıktı canım sabahtan çok şükür hamileymisim değerim 16,79 çıktı yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim bakalm inşaallah değer artmış olurbugün gebelik testi yaptım biraz daha koyulasmis düne göre sen naptin canim
Tatlım selam famera ve çatlatma iğnesimi kullandın ben 12. Günümdeyim dün 19mm di doktor yarın vur demişti çatlatma iğnesinden sonra ilişki ne zaman olduÇıktı canım sabahtan çok şükür hamileymisim değerim 16,79 çıktı yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim bakalm inşaallah değer artmış olurbugün gebelik testi yaptım biraz daha koyulasmis düne göre sen naptin canim
Hayırlı olsun bu aradaÇıktı canım sabahtan çok şükür hamileymisim değerim 16,79 çıktı yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim bakalm inşaallah değer artmış olurbugün gebelik testi yaptım biraz daha koyulasmis düne göre sen naptin canim
Ya merhabalar acaba adet olacakmıs gibi agrılarınız olmusmuyduÇıktı canım sabahtan çok şükür hamileymisim değerim 16,79 çıktı yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim bakalm inşaallah değer artmış olurbugün gebelik testi yaptım biraz daha koyulasmis düne göre sen naptin canim
Tatlım varmı belirtinSelam kızlar benimde yarın 12. Günüm olacak femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Sizce yarın idrar testi yapsam ilk idrarla çıkar mı? Biraz daha bekleyeyim mi?
Belirtim var canım da testler yanılttı beni yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım haber veririm. Sizde var mı kızlar gelişme?Tatlım varmı belirtin
Siz gebe kalabilmişmiydinşz klomen ileBende 20 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum bugün 11.gunum dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı bikac saat sonra kuruma çizgisi belirdi ama yarın tekrar test yapmak istiyorum cuma günü de doktora gideceğim 15 gün sonra gel gebelik testi yapalım demişti sizde test yapsanız belki belli olur
Yavrum ben famera çatlatma iğnesi yaptım hiç bi belirtim yok çatlarken baya hissettim değerlendirdim de 1 hafta olucak ama bi belirtim yok şuanBelirtim var canım da testler yanılttı beni yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım haber veririm. Sizde var mı kızlar gelişme?
Valla beni idrar testleri çok yanılttı bu ay. 2. Çizgi silikti kan verdim 0,63 çıktı. Yani silik nasıl çıktı peş peşe anlamış değilim. En güzeli 14 günden sonra kan vermek bence. Sende öyle yap derimYavrum ben famera çatlatma iğnesi yaptım hiç bi belirtim yok çatlarken baya hissettim değerlendirdim de 1 hafta olucak ama bi belirtim yok şuan
Hiç belirtim yokki test falanda yapmamValla beni idrar testleri çok yanılttı bu ay. 2. Çizgi silikti kan verdim 0,63 çıktı. Yani silik nasıl çıktı peş peşe anlamış değilim. En güzeli 14 günden sonra kan vermek bence. Sende öyle yap derim
Canım hiç denemedim ama 10. Gün erken iğne etkisi diyorlar 14. Gün yap diyorlarKızlar merhaba ben de 6 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum dün sabah dayanamadım 10.günümdü test yaptım ilk başta silik çıktı sonra biraz daha belirgin bi çizgi çıktı ebe bi komşum vardı ona sordum var gibi duruyo dedi sizce de gerçekten olma ihtimali var mı yoksa iğne etkisi mi böyle olup gebe kalan var mı acaba ?
Ayy inşşşBugün kan verdim 12.gün oldu 5.73 çıkmış sizce artar mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?