Kızlar yardım lütfen :)

Meryy2166

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
11
9
1
28
Selam kızlar bu virüs dolayısıyla işe gidemiyoruz birde bebeğimiz olduğu için eşimle memlekete gitmemizi orada daha rahat hareket edebileceğimizi düşünüyoruz çünkü şuan köye kalan 1 ya da 2 hane var fakat aktif bir cinsel hayatımız var ve ben kayınvalidemin yanında rahat olacağımı düşünmüyorum. Ama eşim fırsatını buluruz sen benim karım değil misin onlar da bizi biraz yalnız bırakırlar gibi şeyler diyor çok ikilemde kaldım siz olsanız ne yapardınız :)

Herkesin önceliği farklı tabi ama şuan sağlığınızın cinsel hayatınızdan önce gelmesi gerekmez miydi ?

Herkesin önceliği farklı tabi ama şuan sağlığınızın cinsel hayatınızdan önce gelmesi gerekmez miydi ?
Ayy sende Allah ını seversen aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk ne güzel sevişgen bi çift.

Konu sahibi senin yerin de olsam evde oturur keyfime bakarım. Ne işim var dağın başında.

Efkarlandım bak böyle çiftleri okuyunca efkâr basıyo

Normal zamanda nasıl rahat edeceksinizki köyde ben olsam sıkılırım cinselliği odanızda yaparsınız bir şekilde aynı odada mı yatacaksınız kayınvalidenizle.

Vırus var izolasyon var basbas dısarı çıkmayın diye bagırıyorlar, tertemiz 2 kısılık evinizde oturmak varken koye kalabalığa gitmeyi dert etmeyip sevısemeyecek olmayı dert etmeniz o kadar anlamsız ki.

Yaslılar ciddiyetı anlamıyor da genclerin anlamaması cok uzucu.

Aslında bu dönemde seyahat etmek virüs salgını nedeniyle riskli, bu bakımdan evinizde kalmanız daha doğru.
Kayınvalidenin evi konusuna gelince, eğer iyi geçiniyorsanız cinsel hayat konusunda kendi evinizde olduğunuz kadar rahat olmasanız da sorun olmuyor. Ben de üç ay kv evinde kaldım mesela. Fırsat bulunuyor. Büyükler de arada yalnız bırakıyor yani.

Yahu belki de taşıyıcısınız bas bas bağırıyorlar seyehat etmeyin diye. Ne diye gidip taaaa oralara virüs yayma ihtimalini göze alıyorsunuz? Evinizde kalın.

Sexsin yeri zamanı yoktur her yerde yapabilirsiniz dahae haycanli olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…