Herkesin önceliği farklı tabi ama şuan sağlığınızın cinsel hayatınızdan önce gelmesi gerekmez miydi ?Selam kızlar bu virüs dolayısıyla işe gidemiyoruz birde bebeğimiz olduğu için eşimle memlekete gitmemizi orada daha rahat hareket edebileceğimizi düşünüyoruz çünkü şuan köye kalan 1 ya da 2 hane var fakat aktif bir cinsel hayatımız var ve ben kayınvalidemin yanında rahat olacağımı düşünmüyorum. Ama eşim fırsatını buluruz sen benim karım değil misin onlar da bizi biraz yalnız bırakırlar gibi şeyler diyor çok ikilemde kaldım siz olsanız ne yapardınız :)
Ayy sende Allah ını seversenHerkesin önceliği farklı tabi ama şuan sağlığınızın cinsel hayatınızdan önce gelmesi gerekmez miydi ?
Sexsin yeri zamanı yoktur her yerde yapabilirsiniz dahae haycanli olur hemSelam kızlar bu virüs dolayısıyla işe gidemiyoruz birde bebeğimiz olduğu için eşimle memlekete gitmemizi orada daha rahat hareket edebileceğimizi düşünüyoruz çünkü şuan köye kalan 1 ya da 2 hane var fakat aktif bir cinsel hayatımız var ve ben kayınvalidemin yanında rahat olacağımı düşünmüyorum. Ama eşim fırsatını buluruz sen benim karım değil misin onlar da bizi biraz yalnız bırakırlar gibi şeyler diyor çok ikilemde kaldım siz olsanız ne yapardınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?