Kızlar yardım lütfen...

SupSuperMom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
192
121
53
29
İki buçuk aylık kızım var ve ilk zamanlar sutum gittiği için mamaya başladık (bebelac) daha sonra sutum zar zorda olsa gelmeye başladı ama kızıma yetmiyodu mamaya devam ettik bi müddet sonra mamadan bikti öğümeye başladı mama değiştirdik sma gold goast (keçi sütlü mama yanlış yazmış olabilirim ) aptamil ama hepsini almadı ama agliyo da emmek istiyo gaz damlası da kullandık gazı da cikiyo ne yapmam lazım tecrübesi olanlar yardım edebilirmi acaba uzun oldu kusura bakmayin bu arada sutum çok gelsin diye rezene mısır hummana sut hurma hiçbiri etki etmedi

bebek ne kadar çok emerse o kadar sütünüz gelir, birde çokça su içmek lazım.
mama da diğer başka markaları deneyin, olmadı doktora danışın bence

Doktora sordum o mamayi da kesin dedi ama aglamalari anne olunca üzüyo beni günlük 3 litre suyunu iciyorum sutum olmasa bile emziriyorum yara oldu artık goguslerim

Doktora sordum o mamayi da kesin dedi ama aglamalari anne olunca üzüyo beni günlük 3 litre suyunu iciyorum sutum olmasa bile emziriyorum yara oldu artık goguslerim
ya emzirme kampı diye birşey var, duydunuz mu. 3 gün hiçbirşeyle ilgilenmeyip sadece bebeği emziriyorsunuz. bu sürede sütünüz artıyor.
birde çok yara ise pompa ile çekip verebilirsiniz biberonla. ama hastane tip pompa kullanırsanız daha iyi.

Aaa ilk defa duyuyorum güzel biseymis hastane tipi pompalar nasıl oluyo acaba bi umut 3 gün denerim

Sütünü hergün sağarsan işe yaraya bilir benimde 3 buçuk aylık oğlum var hiç gaz için bişey kullanmadım bebeğime anason çayı içiyorum hergün birde mısır çorbası çok işe yarıyor

Sut pompasi alip sutunuzu sagip vermeyi deneseniz? Hem pompayla sagmak sutu artiriyormus hemde anne sutu mamadan daha saglikli. Zaten bebeginiz mama istemiyormus.

Sütünü hergün sağarsan işe yaraya bilir benimde 3 buçuk aylık oğlum var hiç gaz için bişey kullanmadım bebeğime anason çayı içiyorum hergün birde mısır çorbası çok işe yarıyor
Sütümü geçen hafta aldığım wee el pompasiyla sagiyorum basit bi düzenek ucunda silikon pompa var ona basıp basıp sagiyosun ama hem düzgün sagamadi hemde goguslerimi kanatti küçük kucuk kan topladı canim mısır çorbası nasıl oluyo acaba anlatirmisim

Kuru mısır alın çorbalık deyın
1 su bardagı mısırı 1 litre suyla haslayın mısır yumusayınca 1 lt süt dök tuzunu koy sütle kaynayınca tamam çok işe yarıyo maşallah çocuk bayram ediyo ağzından süt akıyo

Bu
bemimkisi elektrikli pompa sütünü sağmaya başlamadan önce lasonil krem sürersen hiç yara gelan olmaz 1 göğüsünü 20 dk fazla sağma

bemimkisi elektrikli pompa sütünü sağmaya başlamadan önce lasonil krem sürersen hiç yara gelan olmaz 1 göğüsünü 20 dk fazla sağma
sağlarken hiç kullanmadim bi de öğle deniuim elinde var yaralı yerlerine kullaniyodum elektrikli pompa alayım artık o doysun ağlamasın da cok tesekkur ederim bu arada

Canım telaş yapma.telaş sıkıntı yaparsan sütün çekilir.bol bol emzirmeye calış benim kızışım sütü hep reddetti.analiz de yaptırdık tatlıydı sütüm boldu o emmedi.biz similac kullanıyoruz mukemmel bir mama gaz sıkıntısınıda en aza indiriyor.ama gaza ve bebişin ağlamasına hiç bir çare yok altıncı aya kadar boyle olacak mayalı şeyler sütü arttırır birde ben elektirilli pompa almıştım p da çok arttırdı ama içmedi ne yazıkkı

Mamaların hepsini denedik canım malesef bizim kız pek mama istemiyo bende artık biraz biraz sagmaya başladım çok tesekkur ederim ama tavsiyen için denemekten zarar çıkmaz bi de mayalı şeyleri deneyeyim

bebeğin doyduğundan eminsen ağlamasına üzülme bebek bu hiç bir neden olmasa bile ağlayabiliyorlar ihtiyaçlarının giderildiğinden eminsen rahat ol stres yapma. süt için rahat ol en az iki saatte bir emzir boşta olsa çeksin. bebeğin eldivenini çıkarıp elini göğsüne koy emzirirken. ayrıca bebeğin altınada yastık koy ki kolun gergin olmasın rahat olsun. her gün sıcak duş al. bol bol su iç az şekerli yada şekersiz özellikle kayısı hoşafı iç. boza süper süt yapar...
2 ay sütü olmayıp sonra mama desteğine bile gerek kalmayanlar duydum inşallah seninde artar sütün. bebeğinde hayırlı olsun ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…