- 31 Ocak 2016
- 192
- 121
- 53
- 29
- Konu Sahibi SupSuperMom
-
Tavsiyeniz içinde çok tesekkur ederimbebek ne kadar çok emerse o kadar sütünüz gelir, birde çokça su içmek lazım.
mama da diğer başka markaları deneyin, olmadı doktora danışın bence
ya emzirme kampı diye birşey var, duydunuz mu. 3 gün hiçbirşeyle ilgilenmeyip sadece bebeği emziriyorsunuz. bu sürede sütünüz artıyor.Doktora sordum o mamayi da kesin dedi ama aglamalari anne olunca üzüyo beni günlük 3 litre suyunu iciyorum sutum olmasa bile emziriyorum yara oldu artık goguslerim
Sütümü geçen hafta aldığım wee el pompasiyla sagiyorum basit bi düzenek ucunda silikon pompa var ona basıp basıp sagiyosun ama hem düzgün sagamadi hemde goguslerimi kanatti küçük kucuk kan topladı canim mısır çorbası nasıl oluyo acaba anlatirmisimSütünü hergün sağarsan işe yaraya bilir benimde 3 buçuk aylık oğlum var hiç gaz için bişey kullanmadım bebeğime anason çayı içiyorum hergün birde mısır çorbası çok işe yarıyor
Çok sagol dut suyunu kuru dutu kaynatıp mi yapiyosunYani pompa da artırıyor ama bence en etkili yeşil yapraklı çiğ sebze ve dut suyu hemen etki ediyor Allah kolaylik versin
Evet canim kuru dutu kaynatiyorum inş artar sütünÇok sagol dut suyunu kuru dutu kaynatıp mi yapiyosun
Kuru mısır alın çorbalık deyınSütümü geçen hafta aldığım wee el pompasiyla sagiyorum basit bi düzenek ucunda silikon pompa var ona basıp basıp sagiyosun ama hem düzgün sagamadi hemde goguslerimi kanatti küçük kucuk kan topladı canim mısır çorbası nasıl oluyo acaba anlatirmisim
BuSütümü geçen hafta aldığım wee el pompasiyla sagiyorum basit bi düzenek ucunda silikon pompa var ona basıp basıp sagiyosun ama hem düzgün sagamadi hemde goguslerimi kanatti küçük kucuk kan topladı canim mısır çorbası nasıl oluyo acaba anlatirmisim
bemimkisi elektrikli pompa sütünü sağmaya başlamadan önce lasonil krem sürersen hiç yara gelan olmaz 1 göğüsünü 20 dk fazla sağmaSütümü geçen hafta aldığım wee el pompasiyla sagiyorum basit bi düzenek ucunda silikon pompa var ona basıp basıp sagiyosun ama hem düzgün sagamadi hemde goguslerimi kanatti küçük kucuk kan topladı canim mısır çorbası nasıl oluyo acaba anlatirmisim
İnşallah canim tavsiyelerinizi deneyeyim bi de çok sağolunEvet canim kuru dutu kaynatiyorum inş artar sütün
sağlarken hiç kullanmadim bi de öğle deniuim elinde var yaralı yerlerine kullaniyodum elektrikli pompa alayım artık o doysun ağlamasın da cok tesekkur ederim bu aradabemimkisi elektrikli pompa sütünü sağmaya başlamadan önce lasonil krem sürersen hiç yara gelan olmaz 1 göğüsünü 20 dk fazla sağma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?