- 20 Ocak 2017
- 40
- 5
- 86
- 34
öncelikle merhaba hepinize, hemen konuya giriyorum, uzun bir ilişkim biteli 2-3 ay oluyor, bir çok haksızlığın aldatılmanın ve sancılı zamanların ardından hayatıma yeni biri girer gibi oldu. Bu çocuk uzun zamandır peşimde koşan beni tavlamak için çok çabalayan bir dediğimi iki etmeyen beni el üstünde tutan biriydi, ilişkimin bittiğini öğrendiğinden bu yana peşimden koşuyordu. Ben ise henüz buna hazır olmadığımı ayrıldığım ilişkime saygımdan dolayı zamana ihtiyacım olduğunu zor zamanlardan geçtiğimi anlatıp üzerime gelmemesi için bi nevi kaçtım, tabi kaçtıkça kovalanıyorsunuz bir yandan, her neyse sonunda teslim oldum yaşadığım acılardan sonra birine güvenebilmek yanında mutlu olabilmek fikri kalbimi ısıttı, ve ben kendimi teslim edip bıraktıktan sonra (aramızda ufak tefek şeyler geçti 1 kere öpüştük vs) öğrendim ki bu çocuğun zaten bir sevgilisi varmış, hatta ciddilermiş vs. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü, hem kendim haksızlığa uğradığım için hem de başka bir kadın şuan haksızlığa uğradığı için.. tabiki o kızın olanlardan sevgilisinin onu aldattığından haberi yok.. kızlar ne yapmalıyım dik durmaya çalıştıkça yıkılıyorum. Sürekli darbe diyip sürekli gururum kırılmış hissediyorum. Beni bir kenara atıp kırıp döktükten sonra arkasını dönüp gitmesine bütün yükü üzerime atıp, sevgilisiyle hiç bişey olmamış gibi mutluluk oyunu oynamasına vicdanım el vermiyor.
Son düzenleme: