Doğuma Hazırlık kızlar yardım nilda mı alya mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kelebektr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
107
0
96
Çanakkale
ya ben ne kararsız bi insanım şu isim konusuna hala bi karar veremedim eşimde terazi burcu oda hep kararsız şuan iki isme yoğunlaştık nilda veya alya sizce hangisi yardım lütfen, sona doğru yaklaşıyoruz artık bilmiyorumkismile

canım bence alya bizde bu ismi düşünüyoruz ama biraz söylenişinden zorlanıyor insanlar a harfini yumuşak söylemek gerekiyor bunun için bazen biraz karışabiliyor söylem.nilda nın anlamı nedir peki?

türk kökenli isimlerimizin soyu mu tükendi herkes böyle
degisik degisik isimler koymaya basladi anlamiyorum.

biraz sunuda düsünmekte fayda var, cocuk karnindan dogar dogmaz ismini söylebilmicek
ögrenmesi zaman alicak, ismin ne diye sorduklarin alya diyebilecegini zannetmiyorum
herkes bilmiyor bu ismi, ayla diye algilanir diye düsünüyorum...

bunu düsünerek nilda daha kolay talaffuz edilir bence

bence alya bu dönem çok konuluyor bebeklere
ileride sanırım "gizem" gibi "tuğçe" bişey olacak
o nedenle nilda daha hoş bence daha farklı ;)

aaa anlamıda mucıze demekmış yenı gordum şimdi daha bı guzel geldı bana nılda ama sız bılırsınız tabııı

ben alya ismini daha çok beğendim.. heryer alya kaynıyo denmiş ama duymadım ben hiç, etrafımda yeni bebek sahibi olan pek olmadığı içindir heralde :)

Canim bencede Nilda daha güzel,
Alya ismi bence dalga gecilmesi icin uygun, mesela
`` Ufff al yaaa``.. Ayrica Ayla ismine cok benziyor, yani yanlis soylenilebilir.

Back
X