Kızlar yardım, öneri lütfen 🙏

okuogren

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
113
33
13
29
Kızlar selam bugün 3. Tedavimin opusunu oldum. 1. De 4 yumurta toplandı. 2 tanesi dejenere oldu. 1 tanesi olgun olmayan yumurtaymış. Kalan 1 tane 5. Gün transfer oldu, tutmadı.

2. Tedavimde 4 yumurtadan 1’i anormal 1’i olgun olmayan yumurtaydı. Diğer 2’den bir tanesi devam etmedi. Diğeri 3. Gün transfer oldu.

3. Tedavimde neden oldu anlamadım. Yumurtalar büyümedi. 1 tanesi alındı. O kadar üzüldüm ki anlatamam size. Bir yumurta için hastaneye 90 bin verdiğimize mi
Yanayım tedavimin giderek kötüleşmesine mi yanayım anlamıyorum.

Rahim filmimde bir sorun yok. Tertemiz. Vitamin kullanıyorum. Cidden yoruldum. ( yaşım 30, amh 0,75)

Canım benim seninle özeldede konuşmuştul aslında amh değerin aşırı düşük değil ama az yumurta toplanıyor bunun sebebi fsh reseptöründe bir sıkıntı olabilir lütfen Ankara'da bulunan Hulusi Zeyneloğlu hocaya git ve bu durumu anlat aynı durumu yakın arkadaşım yaşadı amh 0.90 ama 3 2 yumurta oluyordu hoca ona göre ilaç verdi ona göre büyüttü ve en son 11 yumurtası toplandı

Öneriniz için teşekkür ederim. İstanbuldayım. Buradaki doktoruma söyleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…