Amh 0.2 yaş 37

amh tekrar bakılmadı, ben kanama şikayetiyle gittim 4 folikül gördü hoca fsh da 9 a düşmüştü ben sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım öyle opu oldum, biraz tedaviye ortadan girdik gibi oldu, 4 yumurtadan 3ü toplandı sadece biri dolu çıktı 3. gün donduruldu, daha sonraki aylar transferi beklerken yine adet göremedim yine yumurta görülemedi 🙏
Harika olmuş inş bize de nasip olur. Yani sizin mucizeniz gerçekleşmiş. Benim araştırmalarıma göre bizim amh düzeyimizde olanlar için çok çok zor görünüyor. Dünya geneli makaleler bile taradım günlerce okudum. Evet sıfır değil ama çok düşük ihtimal diyor tüm çalismalar.
Harika sağlıkla kucaginiza alın bebeginizi. 🙂

Harika olmuş inş bize de nasip olur. Yani sizin mucizeniz gerçekleşmiş. Benim araştırmalarıma göre bizim amh düzeyimizde olanlar için çok çok zor görünüyor. Dünya geneli makaleler bile taradım günlerce okudum. Evet sıfır değil ama çok düşük ihtimal diyor tüm çalismalar.
Harika sağlıkla kucaginiza alın bebeginizi. 🙂
Evet bende doktor doktor gezdim ihtimali yoksa oyalanmak istemiyorum dedim bana yumurta donasyonu vs önerildi. Kök hücre tedavisinde başarı oranı genellikle kanser tedavisi gören hastalarda yüksek o da iğne uyardığı için mi yoksa kök hücre başarısı mı o bile bilinmiyor dedi. Ben de bırakmıştım her şeyi. Zamanı varmış.. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah nasip olur 🙏🏻🌸

Back
X