Şuan 32. Haftamdayim doğumu bekliyoruzŞuanki durumunuz nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 32. Haftamdayim doğumu bekliyoruzŞuanki durumunuz nedir
Harika olmuş inş bize de nasip olur. Yani sizin mucizeniz gerçekleşmiş. Benim araştırmalarıma göre bizim amh düzeyimizde olanlar için çok çok zor görünüyor. Dünya geneli makaleler bile taradım günlerce okudum. Evet sıfır değil ama çok düşük ihtimal diyor tüm çalismalar.amh tekrar bakılmadı, ben kanama şikayetiyle gittim 4 folikül gördü hoca fsh da 9 a düşmüştü ben sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım öyle opu oldum, biraz tedaviye ortadan girdik gibi oldu, 4 yumurtadan 3ü toplandı sadece biri dolu çıktı 3. gün donduruldu, daha sonraki aylar transferi beklerken yine adet göremedim yine yumurta görülemedi![]()
Evet bende doktor doktor gezdim ihtimali yoksa oyalanmak istemiyorum dedim bana yumurta donasyonu vs önerildi. Kök hücre tedavisinde başarı oranı genellikle kanser tedavisi gören hastalarda yüksek o da iğne uyardığı için mi yoksa kök hücre başarısı mı o bile bilinmiyor dedi. Ben de bırakmıştım her şeyi. Zamanı varmış.. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah nasip olurHarika olmuş inş bize de nasip olur. Yani sizin mucizeniz gerçekleşmiş. Benim araştırmalarıma göre bizim amh düzeyimizde olanlar için çok çok zor görünüyor. Dünya geneli makaleler bile taradım günlerce okudum. Evet sıfır değil ama çok düşük ihtimal diyor tüm çalismalar.
Harika sağlıkla kucaginiza alın bebeginizi.![]()
Sağlıkla gelsin inşallahŞuan 32. Haftamdayim doğumu bekliyoruz![]()
Merhaba amh değeriniz kaçtı acaba? Bende aynı durumdayım ne yapacağımı şaştım yumurta her ay vardı ama gebelik olmadı 3 senedir gebe kalamadım şimdi de yumurta gözükmedi mart ve şubat ayında doktor menapoz dedi bi daha da gitmedimCanım ben de tüp bebek tedavisi gördüm oldukça uzun bir süre yumurtalıklarım yanıt vermediği için takviye kullandım ama hepsini doktor önerisiyle kullandım. Koenzim q10, biosteron, astaksantin, omega 3, inositol... bunların etki etmesi de en az 3 ay sürüyor bende 1.5 yıl sonra etki etmişti. Öncesinde hiç yumurta görünmezken 1.5 yıl sonra 4-5 tane görünmeye başladı. Bir doktora danış istersen
2018de 0,011 2022de 0,01 geldi amh değerim. fsh da 90 ların üzerindeydi bana da menapoz dendi bırakmıştım tedaviyi. 1,5 yıl sonra ilaçsız kendi kendime adet oldum fsh 9a düşmüştü devlette kist dediler özelde ultrasonda yumurta görüldüMerhaba amh değeriniz kaçtı acaba? Bende aynı durumdayım ne yapacağımı şaştım yumurta her ay vardı ama gebelik olmadı 3 senedir gebe kalamadım şimdi de yumurta gözükmedi mart ve şubat ayında doktor menapoz dedi bi daha da gitmedim
Peki siz tüp bebekle mı doğal mı gebe kaldınız nasıl gebenkaldiniznlutfen bilgi verirseniz sevinirim. Çok zor durumdayım. Geçen sene amh 003 cıktı mart ayında nisanda 001 bi daha korkudan olcturmedim2018de 0,011 2022de 0,01 geldi amh değerim. fsh da 90 ların üzerindeydi bana da menapoz dendi bırakmıştım tedaviyi. 1,5 yıl sonra ilaçsız kendi kendime adet oldum fsh 9a düşmüştü devlette kist dediler özelde ultrasonda yumurta görüldü
Özelde tüp bebek tedavisi gördüm geçen yıl, ama yumurta olduğu için gonal f vs kullanmadım sadece femara ve çatlatma iğnesiyle olan yumurta toplandı 4 yumurta görmüştük transfer günü 3 yumurta toplandı sadece biri doluydu 3. Güne gitti dr riske atmayıp 3. Günde dondurdu. Sonra ben de bidaha adet olamadım transfer bu yıl yapıldıPeki siz tüp bebekle mı doğal mı gebe kaldınız nasıl gebenkaldiniznlutfen bilgi verirseniz sevinirim. Çok zor durumdayım. Geçen sene amh 003 cıktı mart ayında nisanda 001 bi daha korkudan olcturmedim
Merhaba, lütfen amh değerinizden dolayı stres ve panik yapmayın. Tek etken amh değil. Çok daha düşük değerlerde hamile kalanlar var. Yaşınız da hala genç. Ben 41 yaşındayım ve denemelere devam ediyorum inşallah isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alırKızlar merhabalar,
Ege üniversitesinde 4. Tedavime başladık. Amh 0.2 ilk tedavimde 4 sonrakilerde 2 yumurta toplandı. 1 kere transfer olabildim.o da olumsuz sonuçlandı. Bu tedavi de doktor Gonol f 300 ve Menopur 75 ml verdi. Benim gibi olan var mı içimizde. Menopur'u bi araştırdım. Yumurta olusmasında yardımcı olsun diye kullaniliyormus. Zaten yoktu yumurtam onlarda buyumuyor artık sanırım. Moralim bozuldu.
Yazdığınız moral oldu, çok teşekkürler.Merhaba, lütfen amh değerinizden dolayı stres ve panik yapmayın. Tek etken amh değil. Çok daha düşük değerlerde hamile kalanlar var. Yaşınız da hala genç. Ben 41 yaşındayım ve denemelere devam ediyorum inşallah isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alırmutlaka antioksidan, vitamin vs kullanıp hazırlanın. Genel olarak sağlıklı beslenip sporunuzu yapın. Sayıdan çok kalite önemli olan. Bir de yumurta sayısı düşük olanlarda İstanbul’da Aret Kamar hoca sadece klomen kullandırıp opu yapıyormuş. Kendisine görüşmeye gitmiştim fakat orada tedavi olmadım. Belki doktorunuza bu yöntemi sorabilirsiniz? İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız
Canım sen tüp bebek mi yaptınmerhaba şuan yaşım 27 ama 19 yaşımda amh 0.01 gelmişti![]()
EvetCanım sen tüp bebek mi yaptın
Maşallah Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mucize olmuş sizin ki sanki Rabbim ol demiş.
Yaaaa kaçıncı gün embriyosu bende 2. Transfeerimi olucam ilki tutmadi 28 yaş amh 0.04 umut oldun bana kaçıncı gun embriyosu kaçıncı transfwr
İlk transfer canım 3. Gün embriyosu dr riske atmadı en iyi gelişeceği yer ana rahmi dedi öyle donduruldu, kalitesini falan da bilmiyorum sadece grade a 8 hücreli güzel bir embriyo dedi. Geçen yıl 3 Mayıs'ta opu oldum ben bu yıl Şubat'ta yapıldı transfer. Hayırlı haberlerle gel inşallah bebisin sıkı sıkı tutunur sanaYaaaa kaçıncı gün embriyosu bende 2. Transfeerimi olucam ilki tutmadi 28 yaş amh 0.04 umut oldun bana kaçıncı gun embriyosu kaçıncı transfwr
Yaaa uzun zaman beklemiş embriyon evet benimki ilki taze 3. Gü. Embriyosuydu 8 hucreli inşallah canım simdi 5ab bideİlk transfer canım 3. Gün embriyosu dr riske atmadı en iyi gelişeceği yer ana rahmi dedi öyle donduruldu, kalitesini falan da bilmiyorum sadece grade a 8 hücreli güzel bir embriyo dedi. Geçen yıl 3 Mayıs'ta opu oldum ben bu yıl Şubat'ta yapıldı transfer. Hayırlı haberlerle gel inşallah bebisin sıkı sıkı tutunur sana![]()
Malesef opu olduğum sırada aktif regl kanamam vardı 45 gün sürdü taze transfer deneyemedik o yüzden, sonra da uzun süre regl olmadım önce doğal döngüde transfer yapmayı denedik ilaçlarla adet gördüm ama yumurta büyümedi daha sonra ben biraz ara vermek istedim psikolojik olarak çok bunaldım, 3 ay da yapay döngü için ilaç kullandım transfer hazırlığı yaptık bu yıl çok şükür olduYaaa uzun zaman beklemiş embriyon evet benimki ilki taze 3. Gü. Embriyosuydu 8 hucreli inşallah canım simdi 5ab bide
Maşallah az kaldı kucağına almayı sağlıcakla alirsin inşallah psikolojik olafak iyi olmaya çalışıyorum surekli hamile haberleri duyunca seviniyorum bazen kıskanıyorum ben niye anne olamıyorum diye rabbim herkese nasip etsinMalesef opu olduğum sırada aktif regl kanamam vardı 45 gün sürdü taze transfer deneyemedik o yüzden, sonra da uzun süre regl olmadım önce doğal döngüde transfer yapmayı denedik ilaçlarla adet gördüm ama yumurta büyümedi daha sonra ben biraz ara vermek istedim psikolojik olarak çok bunaldım, 3 ay da yapay döngü için ilaç kullandım transfer hazırlığı yaptık bu yıl çok şükür oldu![]()
Sıkıntı stres en büyük düşmanımız malesef dile kolay da zor stres yapmamak, başka bişeye odaklanmak da zor oluyor sabah kalkınca da düşünüyorsun oldu mu olacak mı diye gece yatarken de. Ama gerçekten etkiliyormuş, ben tedaviyi falan bırakıp umudu kestikten sonra bunlar yaşandı inşallah sana ve isteyen herkese de nasip olurMaşallah az kaldı kucağına almayı sağlıcakla alirsin inşallah psikolojik olafak iyi olmaya çalışıyorum surekli hamile haberleri duyunca seviniyorum bazen kıskanıyorum ben niye anne olamıyorum diye rabbim herkese nasip etsin
Durumumuzda olup tedavi olup hamile olan çok insan var moral bozmayın en önemli şey zaten motivasyon . Stres yapmamak. 36 yaşımdayım. İkizlerime hamileyimKızlar merhabalar,
Ege üniversitesinde 4. Tedavime başladık. Amh 0.2 ilk tedavimde 4 sonrakilerde 2 yumurta toplandı. 1 kere transfer olabildim.o da olumsuz sonuçlandı. Bu tedavi de doktor Gonol f 300 ve Menopur 75 ml verdi. Benim gibi olan var mı içimizde. Menopur'u bi araştırdım. Yumurta olusmasında yardımcı olsun diye kullaniliyormus. Zaten yoktu yumurtam onlarda buyumuyor artık sanırım. Moralim bozuldu.