- 6 Temmuz 2020
- 41
- 147
- 43
- 32
- Konu Sahibi aynurgul23
Kızlar eşinin sperm sayısı ve hareketliliği olmayıp normal yolla Hamile kalan var mı ?benim eşimin Sperm sayısı 1 milyon hareketlilik yüzde yedi hadi umut olun bana lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde hareketlilik yuzde 3 tü..canlılık da düşüktü..sayiyi bilmiyorum. Doktor bir karışım verdi eşime kullansın diye pek düzenli kullanamadı da. Aralarda icti sadece.Yazin bakariz diyoduk. Urolojiye falan gidecekti. Bana da yumurta hareketlendirici diye verdi onu hic kullanmadim. Ama kendiliginden oluverdi. Tedavi gormeden .Kızlar eşinin sperm sayısı ve hareketliliği olmayıp normal yolla Hamile kalan var mı ?benim eşimin Sperm sayısı 1 milyon hareketlilik yüzde yedi hadi umut olun bana lütfen![]()
Ya maşallah ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün peki sperm sayınız da az mıydı ?Bizde hareketlilik yuzde 3 tü..canlılık da düşüktü..sayiyi bilmiyorum. Doktor bir karışım verdi eşime kullansın diye pek düzenli kullanamadı da. Aralarda icti sadece.Yazin bakariz diyoduk. Urolojiye falan gidecekti. Bana da yumurta hareketlendirici diye verdi onu hic kullanmadim. Ama kendiliginden oluverdi. Tedavi gormeden .
Merhaba canım benim eşimin de sperm sayısı 6 milyon hareketlilik yüzde 55 bir yıllık evliyiz bizde bekliyoruz gerçekten İnsan böylesi şeyler olup hayırla sonuçlanınca umutlanıyor sana katılıyorumKızlar eşinin sperm sayısı ve hareketliliği olmayıp normal yolla Hamile kalan var mı ?benim eşimin Sperm sayısı 1 milyon hareketlilik yüzde yedi hadi umut olun bana lütfen![]()
Bizde bir yıldır keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz vitamin desteği de alıyoruz her ay bu sefer olacak diyorum hep bi hayal kırıklığı bir miktar yorulmuş hissediyorum inşallah Rabbim hayırla nasip etsin bizlereMerhaba canım benim eşimin de sperm sayısı 6 milyon hareketlilik yüzde 55 bir yıllık evliyiz bizde bekliyoruz gerçekten İnsan böylesi şeyler olup hayırla sonuçlanınca umutlanıyor sana katılıyorumkeçi boynuzu kürünü kullan eşine e vitamini takviyesi bide keçi boynuzu pekmezi ben eşime uyguluyorum onu
Varikosel mi var eşin deBizde bir yıldır keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz vitamin desteği de alıyoruz her ay bu sefer olacak diyorum hep bi hayal kırıklığı bir miktar yorulmuş hissediyorum inşallah Rabbim hayırla nasip etsin bizlere![]()
İnşAllah canımVarikosel mi var eşin de
Bize de ilk başta doktor tüp bebek dedi daha sonra sında başka bir doktor kendiliğinden olur dedi hatta bana kızdı stres yaptığından olmuyordur diye, annem bana soğanın suyunu kabukları ile kaynatıp buharına oturttu adetin son günleri bi dene istersen canım benim adetime 9 gün var bu ay onu denedim inşAllah hayırlı haberler alırım, bunu yapıp hamile kalan bir arkadaştan duymuşEvet var ama doktorumuz tüp bebek düşünüyorsunuz ameliyat olma ilk önce deneyin sonra ameliyata dedi tüp bebeğe başlıcaz artık 2 ay daha olmazsa dua edin nolur
Ameliyat olup kökten halletmek daha mantıklı degil mıEvet var ama doktorumuz tüp bebek düşünüyorsunuz ameliyat olma ilk önce deneyin sonra ameliyata dedi tüp bebeğe başlıcaz artık 2 ay daha olmazsa dua edin nolur
Doktor eğer tüp bebek düşünüyorsanız pek de mantıklı bulmadı ameliyatı çünkü bi garantisi yok ge değerlerimiz inanılmaz düşük biz de artık karar verdik tüp bebeğe odaklanacağızAmeliyat olup kökten halletmek daha mantıklı degil mı
Varikoselden dolayi değerler düşükse tüp bebekte riskli olmaz mi
Cnm sayıyı bilmiyorum ama sanırım sayı yeterliydi. Hareketlilik ve kalitesi düşüktüYa maşallah ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün peki sperm sayınız da az mıydı ?
Bizim hem sayı çok düşük hem De hareketlilik yok denecek kadar azCnm sayıyı bilmiyorum ama sanırım sayı yeterliydi. Hareketlilik ve kalitesi düşüktü
Bence garantisi var sonuç itibariyle orda bir hasar var ve ameliyatla onarilacakDoktor eğer tüp bebek düşünüyorsanız pek de mantıklı bulmadı ameliyatı çünkü bi garantisi yok ge değerlerimiz inanılmaz düşük biz de artık karar verdik tüp bebeğe odaklanacağız