• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım siz olsanız ne derdiniz?

aysee_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
298
0
46
- Yurtdışı
arkadaslar herkesee merhaba :3:
acilen size birşey danısmam gerek lutfen yardımcı olun bende ne yapacagımı bılemedım olayı kısaaca anlatıyım .:44:
benım sevgılım lısedeyken okuldan bı kız vardı.Abi kardes gıbı okuldayken gorusuyorlardı işte. kızın babası vefat etmıs akrabaları yalnız bırakmıs ortada kalmıs yanı magdur bırısıydı:43: bende tabı hıc tepkı vermedım ona yardımcı olmasına .Ama aradan seneler gectı ve bu kız benım sevgılıme ılanı ask ettı senı hıc abı olarak gormedım senı sevıyorum fılan demiş.tabı sevgılım bunları duyunca kızmıs ve görüşmeleri kesti onunla.
bugunde bunların okulunun orda cok sevdıklerı bı amcaları vardı ( esnaftan ) sevgılımı aramıs o kızdan bahsetmıs gene cok kotu durumda annesı kocaya kactı fılan dıye anlatmıs sevgılımden yardım etmesını ıstemıs. maddı ve manevı yonden sana ıhtıyacı var onu bul bı konus yardımcı ol fılan demiş.SEvgılım olmaz demıs ama o amca dıye bahsettıgı kısının emegı cok ustunde dınletememıs lafını.
sonra bana anlattı olanları ne yapalım askım dıye ama ben ne dıecem bılemedım
şimdi dusununce eskı gunlerı kesınlıkle olmaz görüşemezsın dıyorum ama vıcdanım hıc rahat degıl acıyorum kıza bı yandan cunku durumu gercekten kötüymüş aceba vıcdansızlık mı yapıyorum dıye aklıma gelıyo
evet sız olsanız ne derdınız sevgılım kararı bana bıraktı.:50:
[/B

Son düzenleme:
tamamda sevgilinize ilanı ask etmis boyle bir yapmamıs olsa tabi gorussun derdim ama boyle bir durumda kızın basınıza bela olma gibibir durumuda olabilir..kızın baska kimi kimsesi yokmu anlamadım o esnafda yardımcı olsun yada o adama bir miktar para versin kıza ulastırsın adamda ne biliyim valla insanlara guven olmuyor sizin iliskiniz kotu etkilenmesin sahsen bende suphe duyardım

Son düzenleme:
tamamda sevgilinize ilanı ask etmis boyle bir yapmamıs olsa tabi gorussun derdim ama boyle bir durumda kızın basınıza bela olma gibibir durumuda olabilir..kızın baska kimi kimsesi yokmu anlamadım o esnafda yardımcı olsun yada o adama bir miktar para versin kıza ulastırsın adamda ne biliyim valla insanlara guven olmuyor sizin iliskiniz kotu etkilenmesin sahsen bende suphe duyardım

aynen bende dedım hanı normal bırısı olsa hıc danısmana bıle gerek yok yardım edersın ama durum boyle olunca ne dıyecegımı bılemedım dedım .
cnm aynen bızım akllımıza da o geldı arkadaslar aracılıgıyla yardım edersın para gonderırsın burs ararsın yurt ayarlarsın fılan dıye aklımıza geldı
ama manevı yonden nasıl destek olunabılır bılmıyorum kı.
kız gene umıtlenmeye baslar dıye korkuyorum sevgılımden yana suphem yok ama gene de ınsan rahat olamıyo ıste gecmısı bılınce
ama vıcdanen de korkuyorum aceba ıcım mı fesat dıye

Son düzenleme:
dünyada kötü durumda olan tek kişi o kız mı ??
tabiki de sevgilinin o kızla konuşmasına izin verme, salak olmayın ya.

gerek yok böyle bişeye...
bi akrabası yakını fln mutlaka vardır...
sevgilinemi kaldı bu durumda yardımcı olmak...
ben olsam daha önceden ilanı aşk etmemiş olsa bile yinede müsade etmezdim..
ister insafsız de ister taş kalpli...

aynen bende dedım hanı normal bırısı olsa hıc danısmana bıle gerek yok yardım edersın ama durum boyle olunca ne dıyecegımı bılemedım dedım .
cnm aynen bızım akllımıza da o geldı arkadaslar aracılıgıyla yardım edersın para gonderırsın burs ararsın yurt ayarlarsın fılan dıye aklımıza geldı
kız gene umıtlenmeye baslar dıye korkuyorum sevgılımden yana suphem yok ama gene de ınsan rahat olamıyo ıste gecmısı bılınce

vallahi manevi yoldanda yapılacak birsey yok maddi olarak yardım etmesi daha dogru bence bu durumda.. vicdanın rahat olsun yarın oburgun kızın ne yapcagı belli degil gorusurken falan iyice musallatta olabilir..sizle birlikteykenmi ilanı ask etti eger oyleyse bunda ben art niyet ararım acıkcası

Canım madem sevgilinden yana şüphen yok, o halde yardım etse ne, etmese ne ?
Önce bunu düşün.

Annesinin düşünmediğini sevgilin düşünecek değil, kimse kusura bakmasın. O esnaf yardımcı olsaymış o zaman, gel yardım et demekle olmuyor.
Maddi destek sakın ola vermeyin, manevi destek vermek isterse sevgilin ya da senin için rahat etmeyecekse buluşmaları üçlü yapın, onun keyfinden çok senin ilişkin önemli.

vallahi manevi yoldanda yapılacak birsey yok maddi olarak yardım etmesi daha dogru bence bu durumda.. vicdanın rahat olsun yarın oburgun kızın ne yapcagı belli degil gorusurken falan iyice musallatta olabilir..sizle birlikteykenmi ilanı ask etti eger oyleyse bunda ben art niyet ararım acıkcası

Kız sadece ilan-ı aşk etmiş, bir karşılık beklememiş, aralarında ki muhabbet sona ermiş, kız üstelemeye devam etmiş mi ? Ya da musallat olmuş mu ? Hayır. Bu zamana kadar görüşmemişler, art niyetli bir insan olsan zaten musallat olurdu, üstelerdi diye düşünüyorum. Sadece yanlızlıktan dolayı, kendine yakın gördüğü kişiye karşı bu duyguları hissetmiş. O yüzden art niyet aramamak lazım.

Son düzenleme:
gerek yok böyle bişeye...
bi akrabası yakını fln mutlaka vardır...
sevgilinemi kaldı bu durumda yardımcı olmak...
ben olsam daha önceden ilanı aşk etmemiş olsa bile yinede müsade etmezdim..
ister insafsız de ister taş kalpli...

yok cnm estafurullah neden oyle dıyeyım
benım de hıc rızam yok ama dusuneyım dıye zaman ıstedım bı de kızın durumunu bı arastır sende bu arada dedım sevgılıme
geldım burda sızlere sordum
yok etmıyorlarmıs kımsesız kalmıs kardesıyle fılan ıste

arkadaslar herkesee merhaba :3:
acilen size birşey danısmam gerek lutfen yardımcı olun bende ne yapacagımı bılemedım olayı kısaaca anlatıyım .:44:
benım sevgılım lısedeyken okuldan bı kız vardı.Abi kardes gıbı okuldayken gorusuyorlardı işte. kızın babası vefat etmıs akrabaları yalnız bırakmıs ortada kalmıs yanı magdur bırısıydı:43: bende tabı hıc tepkı vermedım ona yardımcı olmasına .

Ama aradan seneler gectı ve bu kız benım sevgılıme ılanı ask ettı senı hıc abı olarak gormedım senı sevıyorum fılan demiş.tabı sevgılım bunları duyunca kızmıs ve görüşmeleri kesti onunla.

Bugunde bunların okulunun orda cok sevdıklerı bı amcaları vardı ( esnaftan ) sevgılımı aramıs o kızdan bahsetmıs gene cok kotu durumda annesı kocaya kactı fılan dıye anlatmıs sevgılımden yardım etmesını ıstemıs. maddı ve manevı yonden sana ıhtıyacı var onu bul bı konus yardımcı ol fılan demiş.SEvgılım olmaz demıs ama o amca dıye bahsettıgı kısının emegı cok ustunde dınletememıs lafını.

Sonra bana anlattı olanları ne yapalım askım dıye ama ben ne dıecem bılemedım
şimdi dusununce eskı gunlerı kesınlıkle olmaz görüşemezsın dıyorum ama vıcdanım hıc rahat degıl acıyorum kıza bı yandan cunku durumu gercekten kötüymüş aceba vıcdansızlık mı yapıyorum dıye aklıma gelıyo

Evet sız olsanız ne derdınız sevgılım kararı bana bıraktı.:50:

canım bırak lütfen dünyada kötü durumda kalmış kim varsa sevgilin mi kurtarıcak.vicdanın rahat olsun o kız sevgilisi olan adama ilanı aşk etmeden düşünüceki bunları..iyilikten maraz doğar bak diyim sana bu kız sağlam ayakkabı değil.ne maddi ne manevi peşinize takmayın böyle insanları..yalnızmış falan sarar sevgiline size..huzurunuz kaçar..

cnm evet ya ben vardım o zamanlar kız benı bılıyordu hatta ay ıste ben mı fazla safım ya
kız ben varken kalkıp ılanı ask edıyo benı yok sayıyo bende kalkmısım suan onu düşünüyorum

eğer vicdanın el vermiyorsa sevgilini onunla yalnız bırakmayıp birlikte yardım edin.
konuşulacaksa sen konuş, gidilecekse birlikte gidin.

Annesinin düşünmediğini sevgilin düşünecek değil, kimse kusura bakmasın. O esnaf yardımcı olsaymış o zaman, gel yardım et demekle olmuyor.
Maddi destek sakın ola vermeyin, manevi destek vermek isterse sevgilin ya da senin için rahat etmeyecekse buluşmaları üçlü yapın, onun keyfinden çok senin ilişkin önemli.

ay cnm dedım gızlı yoldan fılan bırseyler yap ama hıc rızam yok dusuneyım dedım ona ben
zaten hıc bulusma fılan olamaz ancak telefonda konusmasına ızın verırım asla yan yana ne ben gelırım ne de sevgılımın gorusmesını ısterım hıc gerek yok

Nerden biliyoruz esnaf abinin o kıza yardım etmediğini ya da kızın o abiyi kullanmadığını?

Asla ama asla tek başına gidip konuşmasına izin vermezdim. Eğer içime sinmezse ben de yanlarında gider varlığımı hissettirirdim. Evet arkadaşlar zor günler içindir ama arkadaşlık durumunu aşmış sizin olayınız. Sevgiliniz efendi cocukmuş gelip anlatmış herşeyi, aferin ona.

Kız sadece ilan-ı aşk etmiş, bir karşılık beklememiş, aralarında ki muhabbet sona ermiş, kız üstelemeye devam etmiş mi ? Ya da musallat olmuş mu ? Hayır. Bu zamana kadar görüşmemişler, art niyetli bir insan olsan zaten musallat olurdu, üstelerdi diye düşünüyorum. Sadece yanlızlıktan dolayı, kendine yakın gördüğü kişiye karşı bu duyguları hissetmiş. O yüzden art niyet aramamak lazım.

ya cnm ınsan yalnız hıssedınce gıdıp bırılerıne ılanı ask mı eder hemde sevglısı olan bırıne ?
ama gorusemezlerdı zaten sevgılım bana bu olayı anlatınca numarasını fılan degısmıstık yanı ulasmak ıstedıyse bıle mumkun olmamıstır .

Ben olsam kesin tavrimi koyar, sevgilimi gondermezdim ona gelene kadar eminim kizin bir suru yakini vardir..

Hem simdi yardima gitse yarin obur gun baska bisi isteyecek aman diyip uzak dursun sevgilin

Back
X