• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım siz olsanız ne derdiniz?

yani şuan senin karşındakide senleyken sevgiline aşk ilan eden biri hayır sen bunu duyduğunda üzülmedinmi hiç illaki üzüldün.o kız seni düşündümü o zaman hayır.senin kızı düşünmeni şuan gerçekten benim aklım almıo ya.o kızın her derdinde sevgilinmi koşcak buna yardıma cnm ya.sen iyi niyetlisin ama bana göre karşındaki kız iyi niyetli değil

cnm evet cok cnm yanmıstı duyunca
sanırım oyle yada bılmıyorum kımsenın ıcını bılemezsın ıste
hayırlısı olsun hakkında Allah yardımcısı olsun ama vesılesı sevgılım olmasın dıyorum

ya tabi o psikolojiyi bilemem belkide dediginiz gibidir ama bu kızla ilgili sorun cıkma olasılıgı var ilişkilerinde.. sevgilisi kıza destek vermek icin gorustugunde konuyu acan arkadas surekli suphe kusku icinde olacak..belkide kızın duyguları bitmistir onuda bilemeyiz hic degilse yardım edilceksede birlikte gitsinler

cnm gıtmeyı hıc ıstemıyorum ne sevgılım ne de ben yuz yuze gelmeyelım dedım benım cnm yanar ıste sevglım de zaten kızgın
ama o da benım gıbı vıcdan yapmıs ıste aceba cok mu kötü düşünüyorum die

boswer sen cok ıyı nıyetlı bırısın anladıgım kadarıyla
ama yapma
bak hep bolelerınden gelıo zarar
kac yasındasınız bılmıorm ama ben 24 yasımda suan bu tecrubeye ulastım:1:

aynen cnm bende 21 yasındayım
zaten ne geldıyse bu ıyı nıyetımden geldı basıma herkesı kendım gıbı bıldım sonunda zarar gordum
ama gene de akıllanmamısım demekkı baksana hala vıcdan yapıyorum boyle bı durum ıcın :1:

cnm evet cok cnm yanmıstı duyunca
sanırım oyle yada bılmıyorum kımsenın ıcını bılemezsın ıste
hayırlısı olsun hakkında Allah yardımcısı olsun ama vesılesı sevgılım olmasın dıyorum

ya neden sevgilin vesile olsunki yardımı neden başkasından istemiyolar da kızın aşk ilan ettiği kişiden yardım isteniyo ya biraz düşünün bunları sonra en ufak bir sözde en çok üzülen sen olacaksın.benim 6 yıllık ilişkim var onun çevresinde kız arkadaş denen birşey yok benim çevremde erkek arkadaş denen birşey yok sadece huzursuz olmayalım diye.emin ol ki iyilikle yaklaştığın hep sırtından vuruyo sende dikket et iyi birine benziosun hemde fazlasıyla

ya neden sevgilin vesile olsunki yardımı neden başkasından istemiyolar da kızın aşk ilan ettiği kişiden yardım isteniyo ya biraz düşünün bunları sonra en ufak bir sözde en çok üzülen sen olacaksın.benim 6 yıllık ilişkim var onun çevresinde kız arkadaş denen birşey yok benim çevremde erkek arkadaş denen birşey yok sadece huzursuz olmayalım diye.emin ol ki iyilikle yaklaştığın hep sırtından vuruyo sende dikket et iyi birine benziosun hemde fazlasıyla

tesekkurler cnm
bak aynen bızde senın gıbıyız ne benım erkek ne de onun kız arkadası var telefonda dahı gorusmeyız o kızlada zaten ılıskımızın baslarında gorusuyolardı bu olay olunca bıttı görüşmeleri dogal olarak
aynen benım ıcım almıo tekrar konusmalarını fılan o gunler gelecek aklıma sevgılıme bellı etmesem bıle ıcten ıce sınırlenip uzulecem

hani derler ya acıma acınacak hale düşersin diye
sanırım bu gibi durumlar için söylenmiş bence sakın
taviz verme eger çok madursa gerekirse sen kendin yardım et ama sevgilinle
görüşmelerine izin verme sevgilini elinden alabilir erkekleri yoldan çıkarmak kolaydır
kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkar ama
erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz

hani derler ya acıma acınacak hale düşersin diye
sanırım bu gibi durumlar için söylenmiş bence sakın
taviz verme eger çok madursa gerekirse sen kendin yardım et ama sevgilinle
görüşmelerine izin verme sevgilini elinden alabilir erkekleri yoldan çıkarmak kolaydır
kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkar ama
erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz

cnm cok tesekkurler yorumun ıcın rahat degılım bende ıste neler goruyoruz etrafta hem bayan hem erkek çok kötü insanlarr

aynen cnm bende 21 yasındayım
zaten ne geldıyse bu ıyı nıyetımden geldı basıma herkesı kendım gıbı bıldım sonunda zarar gordum
ama gene de akıllanmamısım demekkı baksana hala vıcdan yapıyorum boyle bı durum ıcın :1:

bnde senn gbıydım
ama sımdı kımseye guvenmıorm guvenme
boswer herkes basının caresıne baksın

tesekkurler cnm
bak aynen bızde senın gıbıyız ne benım erkek ne de onun kız arkadası var telefonda dahı gorusmeyız o kızlada zaten ılıskımızın baslarında gorusuyolardı bu olay olunca bıttı görüşmeleri dogal olarak
aynen benım ıcım almıo tekrar konusmalarını fılan o gunler gelecek aklıma sevgılıme bellı etmesem bıle ıcten ıce sınırlenip uzulecem

bizde öyleyiz tlfn internet hiç bir şekilde 6 yıldır görüşmüyoruz huzursuz olmayalım birşeyler içimizde bitmesin diye.şuan sen ne kadarda o kız belki bitirmiştir değişmiştir desende ben buna inanmam çünkü manevi yönden kötüymüşen ufak bir yardımda o kız birşeyleri tekrar besler.huzurunuz kaçar bence uzak durun

bizde öyleyiz tlfn internet hiç bir şekilde 6 yıldır görüşmüyoruz huzursuz olmayalım birşeyler içimizde bitmesin diye.şuan sen ne kadarda o kız belki bitirmiştir değişmiştir desende ben buna inanmam çünkü manevi yönden kötüymüşen ufak bir yardımda o kız birşeyleri tekrar besler.huzurunuz kaçar bence uzak durun

cnm bız cok düşkünüz birbirimize o yuzden aramızda bızı huzursuz eden bırseyler olsun ıstemıyorum ıste
haklıyım ilişkimi korumak ıcın hayır demem gerekıyo sanırım

sizin sevgilinize gelene kadar yardim edecek baskasi yok mu? acima acinacak duruma dusersin demisler. ben olsam istemezdim boyle bi durumu..

Nasıl yardımı dokunacak anlamıyorum ki.. Sevgilinizden başkası yok mu ? O amca denilen kişi niye yardım etmiyor ?

İlla yardımınız dokunacaksa beraber gidersiniz ne derdi var öğrenirsiniz.

mantar değil ya bu kız elbet bi akrabası vardır
ama bence kız onların yanında durmak istemiyordur
Özgürlük güzel şey
elde etmek istediği insanlarada kendini acındırıyordur
başka ne olabilir ki?

Kiz sevgilinize ilani ask etmemis dahi olsa en son yardim edilecek kisi bence.lisedeyken samimiyetleri olabilir ama bu kizin hicmi kiz arkadasi akrabasi yok.dunyaya sap gibi gelmedi ya elbet bi yakini vardir.erkek arkadasiniz en son yardim edecek kisi.dusunulecek hicbi tarafi yok.kizin ilgisi alakasi olmasa bile ben asla kabul etmem.varsayalimki gercekten hic arkadasi akrabasi yok bunu ustlenen buyuk tecrubeli biri lazim,ha o da mi yok en son care kendin ilgilenir manevi destek olursun ama erkek arkadasina dusmez bu is:45:

Nasıl yardımı dokunacak anlamıyorum ki.. Sevgilinizden başkası yok mu ? O amca denilen kişi niye yardım etmiyor ?

İlla yardımınız dokunacaksa beraber gidersiniz ne derdi var öğrenirsiniz.

ay ne kendım gıderımm ne sevgılımı gönderırım hıc ıcım almıyo gorusmeyı fılan
edıyordur tabı de o farklı arkadas farklı dıye dusunmustur
bı de sevgılım bahsetmemıstır bu ılanı ask olayından o amcaya olay dallanıp budaklanmasın dıye sanırım o yuzden ısrar ettı olayı bılmedıgı ıcın

Back
X