• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım siz olsanız ne derdiniz?

BU kız sonuçta ilanı aşk etmiş mi ? sevgilinize etmiş ne olursa olsun sevgılının yanında ol ne derdi varsa ikiniz birlikte halledin kimseye güven olmuyor bu devirde iyilikten bazen maraz doguyor

evet etmıs
ıcımden de hıc gelmıyo o kızla bır araya gelmek fılan cnm ıste
genelde maraz doguyo evet herkes bızım gıbı olmuyo cogu zaman

eve düşen yıldırım diye dizi var şu aralar, hikayen onu anımsattı biraz bana :9: orada da kızın babası annesi vefat etmiş kız yapayalnız kalmış,amcasının ailesi sahip çıkıyo acıyolar kimsesi yok diye, amca oğulları memleketinden alıp getiriyorlar, amcasının yanına taşınıyor sonra da bütün erkekleri birbirine düşürüyor. o kıza da acıyıp yardım etmek istediler, evi ne hale getirdi, daha ilk günden büyük kuzenin evliliğini yıkma çalışmalarına başladı :19: bazen hakkaten çok iyilik ters tepiyor

haha bu hıkayeyı de duydum ya yardım edesım fılan kalmadı
ay neler var hakkaten dunyada ne oldugu bellı degıl kımsenın

Bazen düşünüyorum acaba ben çokmu kötüyüm diye. Ben kesinlikle izin vermezdim. Doğrusu ne hiç bilmiyorum ama benim düşüncem bu. Bu kızın hiçmi akrabası yok ya. Dayısı,halası,teyzesi,amcası vs. Tek yardım edicek sevgilinizmi kalmış? Yapmayın lütfen. Düşmeyin bu oyuna. :19:

ben anlamadım.
sevgilin kaç yaşında.
eti ne budu ne.
nasıl yardım edecek.
o esnafın eşini araması ne kadar acayip.
sevgilin mahallenin robin hood'u mu?
peki kabul ettiniz diyelim siz nasıl ne şekilde yardımda bulanacaksınız.

Back
X