Utanacak bir şey yokki bunda. Kimse sormaz bence.Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Bendede var ondan ya. Hemde geçen sene ben devasa kesmiştim yanlışlıkla buda bişey mi allah aşkınaKızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Dert aramayin kendinize, niye sorsunlar? Herkesin yara izleri var, kimseye aciklama yapmaya mecbur degilsiniz.Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Aynı izden bacakta oğlum da var çöp atarken kırık cam kesti uydurun bir yalan ne olacak ayol öyle jiletlemiş gibi yanyana çiziller yokKızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Ay ne var bunda dikiş izi gibiKızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?