Kızlar yardım, utanıyorum

eelliff

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
89
18
8
19
Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm

Eklentiler

• image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 1.067
Utanacak bir şey yokki bunda. Kimse sormaz bence.

Ay yok artık ne diye sorsunlar ki? Herkesin vücudu kaymak gibi mi? Binbir türlü cilt var. Leke, yara, sivilce, çatlak vs vs uzar gider bu durum. Çok nadirdir pürüzsüz bir cilt. Ayrıca kime ne ki?
Para verip hizmetinizi alacaksınız, çalışanlarda bununla ilgilenmez emin olun.

Yara izi diyip geçersin, ne var ki bunda. Kime ne yani? Çok rahatsız ediyorsa oraya ufak bir dövme de yaptırabilirsin.

Bendede var ondan ya. Hemde geçen sene ben devasa kesmiştim yanlışlıkla buda bişey mi allah aşkına

Benim kolumu tel yirtmisti küçükken, lazerde de dışarıda da hiç soran olmadı, niye sorsunlar ki

Utanacak bir şey yok ki, sizden başka kimse bilmiyor o kesiğin nasıl olduğunu.
Siz bildiğiniz için rahatsız hissediyorsunuz da alnınızda yazmıyor yaranın hikayesi, dikkat bile çekmeyecek muhtemelen.
Hadi sordular diyelim ne derseniz de inanacaklar.

Ha bende olsa ve şu yaşımda sorsalar yaptım bi cahillik der geçerim, gerçekten büyütülecek bir şey değil yetişkinler için.

Dert aramayin kendinize, niye sorsunlar? Herkesin yara izleri var, kimseye aciklama yapmaya mecbur degilsiniz.

Ev tipi lazer Philips lumea öneririm 2 defa salona gittim fayda görmedim ama bu çok güzel azaltıyor hem de ev rahatlığında ömür boyu kullanım eski modellerine de bakabilirsin özellikle yurtdışında tanıdık varsa iste getirsin orda daha uygundur muhtemelen

Benim kızın kolları daha kötü full kedi tırmığı geçmedide hem kime ne çok çekiniyorsan işlem olurken kulaklık tak müzik dinle ama kimseyi ilgilendirmez ..

Aynı izin benzeri tam elimin üzerinde tabak gibi mevcut ve metrobüse girerken gişelerde bulunan bir civiye takılarak oldu . Jilet değil bıçak değil ama aynen böyle iz kaldı . O yüzden kafaya takmayın olur oyle yani . Pasli civiye takıldı diyin geçin.

Aynı izden bacakta oğlum da var çöp atarken kırık cam kesti uydurun bir yalan ne olacak ayol öyle jiletlemiş gibi yanyana çiziller yok

Ben de memnun kaldım düzenli kullanmadığım halde özellikle koltuk altımda tek tük kaldı plips markadan

Ay ne var bunda dikiş izi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…