• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım, utanıyorum

Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Sormazlar.

Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Sorsalar ne olacak? Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ya da kesildi dersiniz kestirip atarsınız. Sırf bu yüzden kendinizi sınırlandırmayın ama onun haricinde ev tipi olanlar çok konforlu oluyor istediğin zaman yapma özgürlüğün var ben memnunum

Sorsalar ne olacak? Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ya da kesildi dersiniz kestirip atarsınız. Sırf bu yüzden kendinizi sınırlandırmayın ama onun haricinde ev tipi olanlar çok konforlu oluyor istediğin zaman yapma özgürlüğün var ben memnunum
Ben dışında kimse görmediği bilmediği için biraz utanıyorum ve çekiniyorum çok gözümde büyüyor. Yorumlar içimi çok rahatlattı tesekkur ederimm

Ne olacak en fazla biraz keko olduğunuzu düşünürler. Sorarlarsa da çizildi, kesildi dersiniz ki yalan değil.

Ay kusura bakma da kedi totosunu görmüş hesabı ne var bunda ya ayrıca Lazerciye ne yani kadın bütün gün leş gibi koku içerisinde milletin orasına burasına lazer yapa yapa ekmeğinin peşinde, kimsenin neresinde ne var umurunda mı?

Ay kusura bakma da kedi totosunu görmüş hesabı ne var bunda ya ayrıca Lazerciye ne yani kadın bütün gün leş gibi koku içerisinde milletin orasına burasına lazer yapa yapa ekmeğinin peşinde, kimsenin neresinde ne var umurunda mı?
evet haklısınız. Çok içim rahatladı gitme kararı aldım artık

evet haklısınız. Çok içim rahatladı gitme kararı aldım artık
Ayni izin daha kötüsü bende de vardı sormadılar. En son bir kızla baya samimi olmuştuk o sordu ergenlik zamanlarinda o an ki kafayla yaptığım bir şeydi dedim geçiştirdim. Onların pek umrunda olmuyor çünkü sen hariç başkalarında da görüyorlar. Bana soran kızın o an sorma amacı da umrunda olması değil sadece laf olsun muhabbet olsun diyeydi😂 Sorarlarsa kısadan kesersin cevabı herkesin ne düşündüğünü umursama bile boşver.

Ayni izin daha kötüsü bende de vardı sormadılar. En son bir kızla baya samimi olmuştuk o sordu ergenlik zamanlarinda o an ki kafayla yaptığım bir şeydi dedim geçiştirdim. Onların pek umrunda olmuyor çünkü sen hariç başkalarında da görüyorlar. Bana soran kızın o an sorma amacı da umrunda olması değil sadece laf olsun muhabbet olsun diyeydi😂 Sorarlarsa kısadan kesersin cevabı herkesin ne düşündüğünü umursama bile boşver.
Çok teşekkür ediyorum💓

Kiz biz oraya gidip bi taraflarımızi acip uzaniyoruz eğer sen iz icin utanıyorsan ohooo hiç gitme daha iyi 😁

Kaza geçirdiğim için bacağımda 25 tane dikişim var. Soran olursa kaza diyorum geçiyorum. Uzatan olursa şu an konumuz bu değil diyorum, kazamı anımsamak istemiyorum saygı duyarsanız sevinirim diyorum. Oluyor bitiyor. Her ne yaptıysan geçmişte kaldı, bitti gitti. Bundan sonra bir şeyi yapacağın zaman iki kez düşünür ona göre hareket edersin. Bu iz sana hep bunu hatırlatsın. Yaptığından pişman olma, pişman olacağın şeyler yapma. Hayat böyle işte.

Utanacak ne var?
Kendiniz kestiniz muhtemelen ama lazerdeki kadın nereden bilecek bunu. Aklına bile gelmez faça attığınız. Sorarsa düştüm kesildi der geçersiniz.

Akşam dolap çizdi .

Derin çizseydi iz kalırdı 🤣 hiç böyle bişeyi dert edinmezdim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 12
Back
X