Kızlar. Yardım ve duaya ihtiyacım var.

elifcndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
217
7
33
İstanbul
merhaba, dün doktora gittim bildiğim bir doktor. Normalde her şeyi güzelce anlatırdı dün öyle olmadı. Düşük tehliken var dedi. kesenin arkasında kanama görünüyor dedi başka bir şey demedi. ne kadarlık hamile olduğumuda söylemedi kendi hesaplama göre 1,5 aylık hamileyim. ilaç verdi fosille, düşük ilacı ismi aklımda yok ama P harfi ile başlıyor. sonra küçük kistin var dedi. ne kisti diye söylemedi.öyle deyince bende hiç bir şey soramadım kafam durdu sanki soracaklarımı unuttum. Bundan bir ay gönce gitmiştim rahmin temiz falan demişti. şimdi bebeğim içinde kendim korkuyorum. hamile kaldığımı bilmeden kabız olmuştum ıkındım çok o zaman hafif kan gelmişti peçeteye belki ondan kalmıştır kesenin arkasındaki kan olabilir mi kızlar her şey üst üstte geldi sanki kabızlık geçmedi. dün önce ishal gibi geldi sonra normal geldi ve kanama vardı fazlaca makatta korkularım iyice artık sabah da iç çamaşırımda vardı bide sildim vardı birazcık. hangisine üzüleceğimi şaşırdım. bana dua edin lütfen bebeğimede bir şey olmasın banada

canım üzzülme kardeşimede öle söylediler düşük tehkliken var diyeee cokk korktu kendisine dikkat etmemesine ragmen bişey olmadı.

[benim bir sorum olacaktı cevaplarsan cok sevinirim.ben 24 yaşındayım 4 aydır bebek düşünüoruz.ama daha olmaadı bende cok stresleniorum acaba sen kaç ayda hamile kaldın birer ğün araylamı birleşme oldu?yumurtlama ğünlerinimi takip etttinn.cevaplarsann cok sevincem

Canim ilacin ismini hatirlayamadim ama kanamasi olanlara veriliyor cok kisi kullaniyor oyle yogun kanaman olmadigina gore korkma ilacini duzgun kullan bol bol dinlen ayagini biraz yuksekte tutup uzan yastik koyabilirsin ayaklarinin altina panik yapma sakın bende senin gibi panik oldum acile gittik sonunda sakin ol hersey olacagina variyor Allah in izni ile birseycik olmaz

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım üzzülme kardeşimede öle söylediler düşük tehkliken var diyeee cokk korktu kendisine dikkat etmemesine ragmen bişey olmadı.

günaydın canım inşallah inşallah olmaz. dualarına beni de ekle canım bu bütün sorunlar geçsin.Peki bu kist nasıl bir şeydir. Eşim makattaki kanaman için korkma bagsurdur bende de olmuştu geçti dedi devam ederse gideriz doktora dedi. Bide dün izin aldım ya iş yerinden mön mön suratıma bakıyorlar sanki keyfimden izin alıyorum. Zaten maaşımdan kesiyorlar izn aldığım günü daha niye böyle yaparlar bu insanlar anlamıyorum

korkma korkmaa yuce mevlam koruru bebegini.duaa ett.kardeşimin kanaması oldu düşükk yaparsın dedii bişey olmadı.kusura bakmassan sana sordugum soruları cevaplayabilirmisin özür dileyerekkk

Lafa atlamis gibi oldum :) kusura bakma bende kendimce cevaplayim sorunu istersen :) bende 26 yasindayim 2 yillik evliyim canim 1 yil korunmadik olmuyordu hep yumurtlama tarihini hesapladim sık iliskiye girdik filan ama nafile olmadi sonra artik pes ettim :) mayis ayinda esini goreve cagirdilar bi kez birlikte olduk o gun hamile kalmisim :) rabbimin bekledigi bi zaman vardir sen bu isi kafandan at aman nasil olsa olur de biliyorum bu cok zor ama 1 seneden sonra ben yaptim bunu ne zaman kafamdan attim o zaman bebisim bana tutundu

valla tatlım inşallah olmaz. insan yapıyor ister istemez. Çok geçmiş olsun canım sanada var mı şimdi bebiş bilmiyorum ama yoksa inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli olur tatlım bir dün dinlendim izinli olduğum. bütün gün oturuyorum çalıştığım için bu hafta ayaklarım çok şişmeye başladılar rahatsız ediyorlar beni. bide bütün gün oturduğum için kasıklarım ağrıyor dün fazla yoktu mesala agrim. :26:

Benim de iki ay bitti cnm bu hafta 9. Haftamiz

tatlım ben 23 yaşındayım. 10 aylık evliyim rahim ağzı yaram vardı. onuniçin doktora gidiyordum. en son gittiğimde geçmişti. dediki 2 gün sonra yumrlama istiyrsam yapabilirsin. ypmadan önce bol bol dua ettim canım oldu şükürler olsun ama şu tehlikede olmasa

korkma korkmaa yuce mevlam koruru bebegini.duaa ett.kardeşimin kanaması oldu düşükk yaparsın dedii bişey olmadı.kusura bakmassan sana sordugum soruları cevaplayabilirmisin özür dileyerekkk

amin canım inşallahh. Görmedim kusura bakma cevapladım şimdi tatlım. inşallahh sende hamile kalırsın hayırlısıyla canımm en kısa zmaanda Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

ben kafamdan atamıorum.birer ğün arayla ilişkiye giriorum.normaldee cinsellikle araam yokk. eşim istemedimi dünyam yıkılıo.tatile ğidecegiz hemen ğün hesaplıyorummm. kafam karısık morelim bozuk bende istiorum yaaa.yaşımm gecio diee strese ğiriorummm.ark.hepsi hamileee.

stres yapma tatlım içini ferah tut stres herşeye engel. şöyle düşün hayırlı değilki olmuyor Rabbim hayırlı olduğu zmaan vericektir öyle dua et hayırlısı iste tatlım. adet olduğundan itibaren 10 gün say ileri o gün itibaren her gün yada 2 günde bir yapınca yumurtlama dönemine denk geliyormuş tatlım.

Boyle düsünme hayattan zevk almaya bak kendine zehir ediyosun boyle herseyi akisina birakkk ayni senin gibiydim ;( geceleri aglayarak uyurdum bende hamile kalamadim en azindan dusuk bile yapmadm ben hic hamile kalamiyom diye aglardim dusunsene dusuk yapsam sevincekmisim hamile kalabiliyom diye rabbim saglikli versin O biZden iyi biliyor hayirli zamani tatiline git hic oyle kendini sıkma

Kac yasindasin bilmiyorum ama bak sunu da soyleyim ben esimle doktora gittim bende kist vardi esimde varikosel vardi ameliyat olmazsan olmaz dediler esime .. Ama esim ameliyati reddetti .. Hayal kirikligimi anlatamam benim hiiicc umudum yoktu sogan suyu ictim esimde keci boynuzu kuru icti 4 ay sonra oldu

aynen öyle sana katılıyorum. Rabbim hayırlı zamanda isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…