merhaba, dün doktora gittim bildiğim bir doktor. Normalde her şeyi güzelce anlatırdı dün öyle olmadı. Düşük tehliken var dedi. kesenin arkasında kanama görünüyor dedibaşka bir şey demedi. ne kadarlık hamile olduğumuda söylemedi kendi hesaplama göre 1,5 aylık hamileyim. ilaç verdi fosille, düşük ilacı ismi aklımda yok ama P harfi ile başlıyor. sonra küçük kistin var dedi. ne kisti diye söylemedi.öyle deyince bende hiç bir şey soramadım kafam durdu sanki soracaklarımı unuttum. Bundan bir ay gönce gitmiştim rahmin temiz falan demişti. şimdi bebeğim içinde kendim korkuyorum. hamile kaldığımı bilmeden kabız olmuştum ıkındım çok o zaman hafif kan gelmişti peçeteye belki ondan kalmıştır kesenin arkasındaki kan olabilir mi kızlar her şey üst üstte geldi sanki kabızlık geçmedi. dün önce ishal gibi geldi sonra normal geldi ve kanama vardı fazlaca makatta korkularım iyice artık sabah da iç çamaşırımda vardı bide sildim vardı birazcık. hangisine üzüleceğimi şaşırdım. bana dua edin lütfen bebeğimede bir şey olmasın banada
canım üzzülme kardeşimede öle söylediler düşük tehkliken var diyeee cokk korktu kendisine dikkat etmemesine ragmen bişey olmadı.
[benim bir sorum olacaktı cevaplarsan cok sevinirim.ben 24 yaşındayım 4 aydır bebek düşünüoruz.ama daha olmaadı bende cok stresleniorum acaba sen kaç ayda hamile kaldın birer ğün araylamı birleşme oldu?yumurtlama ğünlerinimi takip etttinn.cevaplarsann cok sevincem
Canim ilacin ismini hatirlayamadim ama kanamasi olanlara veriliyor cok kisi kullaniyor oyle yogun kanaman olmadigina gore korkma ilacini duzgun kullan bol bol dinlen ayagini biraz yuksekte tutup uzan yastik koyabilirsin ayaklarinin altina panik yapma sakın bende senin gibi panik oldum acile gittik sonunda sakin ol hersey olacagina variyor Allah in izni ile birseycik olmaz
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
valla tatlım inşallah olmaz. insan yapıyor ister istemez. Çok geçmiş olsun canım sanada var mı şimdi bebiş bilmiyorum ama yoksa inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli olurtatlım bir dün dinlendim izinli olduğum. bütün gün oturuyorum çalıştığım için bu hafta ayaklarım çok şişmeye başladılar rahatsız ediyorlar beni. bide bütün gün oturduğum için kasıklarım ağrıyor dün fazla yoktu mesala agrim. :26:
[benim bir sorum olacaktı cevaplarsan cok sevinirim.ben 24 yaşındayım 4 aydır bebek düşünüoruz.ama daha olmaadı bende cok stresleniorum acaba sen kaç ayda hamile kaldın birer ğün araylamı birleşme oldu?yumurtlama ğünlerinimi takip etttinn.cevaplarsann cok sevincem
Benim de iki ay bitti cnm bu hafta 9. Haftamiz
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin inşallahh
korkma korkmaa yuce mevlam koruru bebegini.duaa ett.kardeşimin kanaması oldu düşükk yaparsın dedii bişey olmadı.kusura bakmassan sana sordugum soruları cevaplayabilirmisin özür dileyerekkk
Amin cnm insallh hepimizin ki saglikli olur
ben kafamdan atamıorum.birer ğün arayla ilişkiye giriorum.normaldee cinsellikle araam yokk. eşim istemedimi dünyam yıkılıo.tatile ğidecegiz hemen ğün hesaplıyorummm. kafam karısık morelim bozuk bende istiorum yaaa.yaşımm gecio diee strese ğiriorummm.ark.hepsi hamileee.
ben kafamdan atamıorum.birer ğün arayla ilişkiye giriorum.normaldee cinsellikle araam yokk. eşim istemedimi dünyam yıkılıo.tatile ğidecegiz hemen ğün hesaplıyorummm. kafam karısık morelim bozuk bende istiorum yaaa.yaşımm gecio diee strese ğiriorummm.ark.hepsi hamileee.
Boyle düsünme hayattan zevk almaya bak kendine zehir ediyosun boyle herseyi akisina birakkk ayni senin gibiydim ;( geceleri aglayarak uyurdum bende hamile kalamadim en azindan dusuk bile yapmadm ben hic hamile kalamiyom diye aglardim dusunsene dusuk yapsam sevincekmisim hamile kalabiliyom diye rabbim saglikli versin O biZden iyi biliyor hayirli zamani tatiline git hic oyle kendini sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?