Kızlar. Yardım ve duaya ihtiyacım var.

senin daha zormuş. Rabbim her konuda kolaylık versin canım

esracımm bilğilerin için çok teşekkkür ederim.24 yaşındayım.24 yaşındayım 2,5 yılllık evlitim.4 aydır düşünüorum

hemencicik hamile kalanlara şaşırıyorum.yaaa.kimisi diyooo ne yumurtlaması ben öle bişey duymadım takp etmedim diooo of of

hemencicik hamile kalanlara şaşırıyorum.yaaa.kimisi diyooo ne yumurtlaması ben öle bişey duymadım takp etmedim diooo of of

vallacanım önce Allah o isterse herşeyi her şekilde verirr. Bende yumurtalama döneminde yaptım öyle kaldım. şu hastalıklarda olmasa dua ediyorum bol bol kadir gecesinde isteyen herkese de ver yarabbim dedim. inşallah olur canım. Sizde bana dua edin şu hastalıklarım falan geçsin. Bir sürü şey çıktı hamile kalınca. kist neyden oluşuyor onu bile bilmiyorum sormadımda beynim durdu

esracımm bilğilerin için çok teşekkkür ederim.24 yaşındayım.24 yaşındayım 2,5 yılllık evlitim.4 aydır düşünüorum
Rica ederim cnm kafan bulandi mi yaz bana dua edicem sanaa

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Elifcim sende 2015 mart anneleri topiginde sorularina kolay cevap bulabilirsin oraya gel kust olayini sanki orda konusmustuk normal olabilirmis bebek buyuyunce kaybolormus demislerdi sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…