Kac yasindasin bilmiyorum ama bak sunu da soyleyim ben esimle doktora gittim bende kist vardi esimde varikosel vardi ameliyat olmazsan olmaz dediler esime .. Ama esim ameliyati reddetti .. Hayal kirikligimi anlatamam benim hiiicc umudum yoktu sogan suyu ictim esimde keci boynuzu kuru icti 4 ay sonra oldu
vallacanım önce Allah o isterse herşeyi her şekilde verirr. Bende yumurtalama döneminde yaptım öyle kaldım. şu hastalıklarda olmasa dua ediyorum bol bol kadir gecesinde isteyen herkese de ver yarabbim dedim. inşallah olur canım. Sizde bana dua edin şu hastalıklarım falan geçsin. Bir sürü şey çıktı hamile kalınca. kist neyden oluşuyor onu bile bilmiyorum sormadımda beynim durdu
Elifcim sende 2015 mart anneleri topiginde sorularina kolay cevap bulabilirsin oraya gel kust olayini sanki orda konusmustuk normal olabilirmis bebek buyuyunce kaybolormus demislerdi sanki
Elifcim sende 2015 mart anneleri topiginde sorularina kolay cevap bulabilirsin oraya gel kust olayini sanki orda konusmustuk normal olabilirmis bebek buyuyunce kaybolormus demislerdi sanki