Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlae mrb benim beta hcg 2 gun once 62 di bugun 59 doktor dis gebelik olabilor dedi cok kotuyum moralim cok bozuldu bu sekilde olan var mi nolur cevap yazin
Dıl gebelikte değerin çok yüksrk olması gerekir diye biliyorum notmal değerlerin kat kat fazlası çıkınca dış gebelik olur . kimyasal gebelikte değer gerileyip düşüşe geçer kimyasal gebelik geçirdim daha önce değerim geriliyodu
Dıl gebelikte değerin çok yüksrk olması gerekir diye biliyorum notmal değerlerin kat kat fazlası çıkınca dış gebelik olur . kimyasal gebelikte değer gerileyip düşüşe geçer kimyasal gebelik geçirdim daha önce değerim geriliyodu
Benimde 30 dan 60 a yukseldi daha sonra 2 günde hic artis olmamis ayni duruyor kanamam filanda yok azda olsa artmasi gerekiyordu diyor doktor bakalm allah kimseye yasatmasin umitlenip boyle olmasi cok zor
Kizlae mrb benim beta hcg 2 gun once 62 di bugun 59 doktor dis gebelik olabilor dedi cok kotuyum moralim cok bozuldu bu sekilde olan var mi nolur cevap yazin
Sonraki tahlillerde belli olur canım ben dış gebelik geçirdim ama öyle aman aman yüksek bir değer değil eğer ki bir daha ki tahlil de iki katı değil de daha az artarsa o zaman dış gebelik denebilir