Kizlar yardim!!!!

Barkod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
87
21
88
36
Kizlae mrb benim beta hcg 2 gun once 62 di bugun 59 doktor dis gebelik olabilor dedi cok kotuyum moralim cok bozuldu bu sekilde olan var mi nolur cevap yazin

Canım merhaba, normalde değerin her gün 2 ye katlaması gerekir. Seni üzmek istemem ama çok büyük ihtimalle dış gebelik.

İnşlh kimyasallar canım. Dış gebelik olmama ihtimali var

Dıl gebelikte değerin çok yüksrk olması gerekir diye biliyorum notmal değerlerin kat kat fazlası çıkınca dış gebelik olur . kimyasal gebelikte değer gerileyip düşüşe geçer kimyasal gebelik geçirdim daha önce değerim geriliyodu

Benimde 30 dan 60 a yukseldi daha sonra 2 günde hic artis olmamis ayni duruyor kanamam filanda yok azda olsa artmasi gerekiyordu diyor doktor bakalm allah kimseye yasatmasin umitlenip boyle olmasi cok zor

Kizlae mrb benim beta hcg 2 gun once 62 di bugun 59 doktor dis gebelik olabilor dedi cok kotuyum moralim cok bozuldu bu sekilde olan var mi nolur cevap yazin
KORKMAAAAAAA AYNISI BENİM BASIMA GELDİ.KİMYASAL GEBELİK SENİNKİDE.HİÇ SIKINTI ETME KENDİLİĞİNDEN OLCAKSIN.

Sonraki tahlillerde belli olur canım ben dış gebelik geçirdim ama öyle aman aman yüksek bir değer değil eğer ki bir daha ki tahlil de iki katı değil de daha az artarsa o zaman dış gebelik denebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…