Kızlar yardım

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar..dün de konu açmıştım bebeğim yürümüyor diye internette arastırırken sma ya kadar gittim..değildir dimi lütfen bi şeyler söyleyin saçmalama diyin çok kötü durumdayim..14.5 aylık bebeğim..kanepeyi tutup sıralıyor,orta sehpanın üzerine kendi başina cıkabiliyor,cok hızlı bi şekilde emekliyor,ill adım arabasinı sürüyor,tek elinden tutup gezdirebiliyorum evde...ama ayakta durmuyor desteksiz ve yürümüyor..bu da benim derdim konum taşınmasın lütfen burası bir derdim var değil mi..kv,elti,görumce muhabbeti dert oluyor da bu olmuyor mu..

Doktorunuz ne diyor? Her cocuk bir olmaz ama bir sorun varsa da doktorunuz anlar ve sizi yonlendirir zaten. 17 aylik ama hala yurumeyen bebek de gordum ben. Gayet saglikliydi

çocuğunuz erkek mi? Erkek çocuklar daha geç yürüyor hatta geç konuşuyor diye biliyorum.

Ben iki yaşına kadar yurumeyenide gördüm
Eger doktor bir sıkıntı yok diyorsa üzülmeyin
Birşey olsa anlasilirdi.

Eger ki dk nuz gorduyse bi problem yok diyorsa zamanina birakin.benim kizim 12 aylikken basladi sizin anlattiklariniza koltukta tutunarak jet gibi giderdi 17 aya kadar boyle devam etti ve birden cesareti geldi sanirim yurumeye basladi.siz esinizle karsilikli oturun bebeginiz 2 adim atacak sekilde ona gelmeye cesaret gosterin inanin bize oyle faydasi oldu.

Ben de bu anneleri anlamıyorum inanın ki. :) bebek bu daha, tüm veriler ortalama, o yüzden öyle sağınızın solunuzun lafına bakmayın. Oğlunuz kendisini hazır hissettiği anda yürüyecektir emin olun. Oğlum 7 aylık, ayaklarını yeni yeni tutuyor daha sırt üstü yatarken, normalde 1-2 aydır yapıyor olması lazım. Oğlumdan küçük Bebekler pat pat dönüyor, benimki bir ay kadar önce ardarda 3 defa döndü bıraktı, daha da yapmadı. Tembel yani :) ne acelesi var, kendisini hazır hissettiğinde zaten yapacak. Ha ama doktorun der ki gelişimi geri, o zaman başka. Ama sanırım böyle bir durum da yok. Oğlunun şu döneminin keyfini çıkart, gerisini boşver. :)

Normal canım ya.18. Ayında yürüyen çocuklar var.Bir çok şeyi yapabiliyormuş zaten.Korkma.

P.tesi doktora götüreceğim gerçi götürmeye de korkuyorum ya olumsuz bi şey söylenirse..off off...psikolojim çok kötü..(

Canım
3. Kızım 18 aylık yürüdü rahat ol
Daha evvel aşılar olsun diğer hastalık durumları olsun defalarca doktor gördü bebeğini değil mi?
Eğer bir şey olsa fark edilirdi sen de anlardın rahat ol
Ama doktora git tabii için rahat eder

Ben 16 aylıkken yürümüşüm. Sıralıyorsa, arabasını da ittiriyorsa daha ne olsun. Cesareti yoktur onun :) Annem hep der sen küçükken bile sağlamcıydın hala öylesin diye :)

Evet erkek...çevremdeki erkek kız tüm bebekler yürüdü benim ki ayakta duramıyor..
benim yeğenimde 11 aylıkken emeklemiyordu (oda erkek), bize gelmişlerdi önüne bişeyler koyduk ayaklarından destek vere vere emeklemeyi öğrendi, erkek çocuklar biraz tembel oluyor ama yine de içiniz rahat etsin bi gösterin doktora

Emeklemesi de geç oldu..yaşından sonra emekledi..

18 aya kadar sorun yok
Yine de götürün doktora. İnternetten bakarsanız bir sürü hastalık bulursunuz

Anne değilim ama çevreden çok duydum geç yürüyeni konuşanı falan.
Doktorların söylediği şuymuş, hareket etmesini sağlayıcı oyunlara yönlendirin, geç yürümesi sorun değil. gibi şeyler.
Hareketli bebek maşallah yürür yakında.

Doktora gotur oncelikle ayaklarina baksin.. duz duruyo mu ayaklari? Ice dogru filan degil dimi?

Saçmalamayın. Tabiki bi sorunu yok. Tavsiyem salonun ortasına sabahtan akşama kadar hergün sandalye koyun ona tutunsun ona sıralasın ben oyle yaptim yılbaşında 10.5 aylık yürümeye başladı koltuğa doğru gitmek isterken

Bu arada erkek çocukları geç yürür geçen gün de gördüm 14.5 aylık emekliyordu

Bi de tavsiyem şu yurutec arabaları falan kullanmasın çocuk yürümenin bu olduğunu sanıp gerçeğine cesaret gösteremiyor. Elinden tutun ama onu da çok yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…