Slm kızlar..dün de konu açmıştım bebeğim yürümüyor diye internette arastırırken sma ya kadar gittim..değildir dimi lütfen bi şeyler söyleyin saçmalama diyin çok kötü durumdayim..14.5 aylık bebeğim..kanepeyi tutup sıralıyor,orta sehpanın üzerine kendi başina cıkabiliyor,cok hızlı bi şekilde emekliyor,ill adım arabasinı sürüyor,tek elinden tutup gezdirebiliyorum evde...ama ayakta durmuyor desteksiz ve yürümüyor..bu da benim derdim konum taşınmasın lütfen burası bir derdim var değil mi..kv,elti,görumce muhabbeti dert oluyor da bu olmuyor mu..
Evet erkek...çevremdeki erkek kız tüm bebekler yürüdü benim ki ayakta duramıyor..çocuğunuz erkek mi? Erkek çocuklar daha geç yürüyor hatta geç konuşuyor diye biliyorum.
benim yeğenimde 11 aylıkken emeklemiyordu (oda erkek), bize gelmişlerdi önüne bişeyler koyduk ayaklarından destek vere vere emeklemeyi öğrendi, erkek çocuklar biraz tembel oluyor ama yine de içiniz rahat etsin bi gösterin doktoraEvet erkek...çevremdeki erkek kız tüm bebekler yürüdü benim ki ayakta duramıyor..
Emeklemesi de geç oldu..yaşından sonra emekledi..benim yeğenimde 11 aylıkken emeklemiyordu (oda erkek), bize gelmişlerdi önüne bişeyler koyduk ayaklarından destek vere vere emeklemeyi öğrendi, erkek çocuklar biraz tembel oluyor ama yine de içiniz rahat etsin bi gösterin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?