Kızlar yardım

Eskigelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
29
8
1
34
Önceden de konu açmıştım dış gebelik ile ilgili gebelik değerlerim git gide düşüyor 912 den 600 e düşmüş dört gün içinde ve kanama yada başka bir ağrım yok gidip kürtaj yaptırsam iyi mi olur kötü mü bilemedim sizin de fikrinizi almak istiyorum

bunu doktorunuzla görüşseniz daha iyi olmazmı? ciddi bir konu çünkü ama dış gebelik annenin hayatınıda tehlikeye atar diye biliyorum.

deger git gide dusuyosa kurtaja gerek kalmayabilir ilac verebilir dr muhtemelen.
bende yasamistim ben ilac bile kullanmadan regl ile attim

Dış gebelik tehlikeli Allah korusun tüplerin patlayabilir. Bence doktorunla ne yapmam gerekir olasıklarla konuşmayalım lütfen yol gösterin tarzı konuşun.

Anladım biraz zor hamile kalmıştım ilk gebelik de düşük oldu bir buçuk yıldır bu ikinci buda hüsran hani kürtaj la daha çabuk hamile kalabilirim diye de istiyorum biraz çoğu kişi kürtaj dan sonra hemen hamile kalmış

Nasıl yani öyle ben geldim kürtaj yaptıracm diyince yapıyolar m? Bu buralarda alınacak bir karar değil bence

Dış gebelik tehlikeli Allah korusun tüplerin patlayabilir. Bence doktorunla ne yapmam gerekir olasıklarla konuşmayalım lütfen yol gösterin tarzı konuşun.
Tüpleri m patlar tövbe estağfurullah piknik tüpü ya bu patlıycak

Anladım biraz zor hamile kalmıştım ilk gebelik de düşük oldu bir buçuk yıldır bu ikinci buda hüsran hani kürtaj la daha çabuk hamile kalabilirim diye de istiyorum biraz çoğu kişi kürtaj dan sonra hemen hamile kalmış
Anlıyorum seni canım bende tedaviyle gebe kalıp düşük yapmıştım. Gerçekten insan üzülüyor. Ama olsun üzme kendini demek ki tedaviyle de olsa çocuğun oluyor üzülme ben kendimi hep böyle teselli etmiştim. Doktorunla kesin konuş yol göstermesini işte. En kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun.

Kürtajdan sonra 6 ay hamilelik önerilmez,cerrahi bir işlem neticede rahmin kendini toparlaması gerekiyor

A
Anlıyorum seni canım bende tedaviyle gebe kalıp düşük yapmıştım. Gerçekten insan üzülüyor. Ama olsun üzme kendini demek ki tedaviyle de olsa çocuğun oluyor üzülme ben kendimi hep böyle teselli etmiştim. Doktorunla kesin konuş yol göstermesini işte. En kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun.
amin inşallah tüm istiyenlerin

Back
X