- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Daha 4 aylık evliymssn evliliğinin tadını çıkar sen eşinle gönlünce gezip tozarken onlar bebek bakicak. Eşinle brbrnizi tanimanz için fırsat bebeğinizin olmaması. Ama çok istiosun inşallah olur diyimOnlarin ilk ayda cocuklari olmus benimde oyle olcak sandilar sonra uzulme olur derken ogrendim onlar icin gercekten sevindim ama icimde bi burukluk olustu surekli bebek konusuyolar
Sen bu yaşta kendini çok gereksiz baskılara sokmuşsun canım. Okadar yeni ki evliliğin önce aynı evin içine girdiğin adama alış ondan sonra aileye yeni birini eklersiniz . Ayrıca sadece eltilerinle vakit geçirme bence belli ki sana iyi gelmemiş arkadaş edin sana tavsiyemKızlar merhaba size bisey danismak istiyorum ben 4 aylik evliyim 5e giricem bikac gune bu surede cocuk istedik fakat olmadi henuz biraz uzuluyorumda uzuldugumu bildikleri halde iki eltim var ikiside iki ay arayla ben evlendikten sonra hamile kaldi ve ikinci cocuklari biz haftanin 3,4 gunu beraberiz onlarla. Onlarin adına sevindim ama bir araya gelince moralim bozuluyo gitmek istemiyorum haksiz miyim sizce bi yanim sacmalama diyo bi yanim seni mi beklediler bunca sene diyo
uzuldugumu bildikleri halde iki eltim var ikiside iki ay arayla ben evlendikten sonra hamile kaldi
Canım sizinde olur inşallah öyle karamsarlığa düşmeyin dert etmeyin dua edin..Kızlar merhaba size bisey danismak istiyorum ben 4 aylik evliyim 5e giricem bikac gune bu surede cocuk istedik fakat olmadi henuz biraz uzuluyorumda uzuldugumu bildikleri halde iki eltim var ikiside iki ay arayla ben evlendikten sonra hamile kaldi ve ikinci cocuklari biz haftanin 3,4 gunu beraberiz onlarla. Onlarin adına sevindim ama bir araya gelince moralim bozuluyo gitmek istemiyorum haksiz miyim sizce bi yanim sacmalama diyo bi yanim seni mi beklediler bunca sene diyo
Kızlar merhaba size bisey danismak istiyorum ben 4 aylik evliyim 5e giricem bikac gune bu surede cocuk istedik fakat olmadi henuz biraz uzuluyorumda uzuldugumu bildikleri halde iki eltim var ikiside iki ay arayla ben evlendikten sonra hamile kaldi ve ikinci cocuklari biz haftanin 3,4 gunu beraberiz onlarla. Onlarin adına sevindim ama bir araya gelince moralim bozuluyo gitmek istemiyorum haksiz miyim sizce bi yanim sacmalama diyo bi yanim seni mi beklediler bunca sene diyo
Günaydın. Sanırım sen de aynı yaslardasın konu sahibiyle..Şimdi ablalarıımm size saçma gelecek ama... Bence aileye yaklaşık zamanlarla çocuk gelmesi güzel bir şey. Birlikte büyümek, en özel anları yaşayacağın kardeş gibi biri olması...
Keşke benim validenin arkadaşları akrabaları yarışa girseydi de en yakın kuzenimle yaş farkımız 7-8 yıl değil 2 ay falan olsaydı.
Birbirimize her konuda arka çıkardık. Tabii büyüklerin umrunda olmuyor böyle güzel ince düşünceler -_-
Kısaca kimsenin sizin durumunuzu salladığını düşünmüyorum keza 22 yaş daha nedir ki... Neyse o konuya hiç girmiyorum.
Günaydın. Sanırım sen de aynı yaslardasın konu sahibiyle..
Öncelikle kimse sallamıyor olsa bu kadar uyarı yapılmazdı daha erken diye. Kimse sizi yaşınızdan dolayı küçümsüyor değil, yaşa vurgu yapılması bundan xeğil, çocuk sahibi olma için acele edilecek, karamsarlığa düsecek bir yaş değil.. Kaldıki daha dört aylık evli kendisi. Elbetteki akranlarla büyümesi daha güzel olacaktır çocuğun ama bir iki sene sonra da çocuğu olsa arada fazla fark olmayacak zaten..
Bir ağacın meyve vermesi için bile bir süre geçmesi gerekiyor ; yeni hayatına alışsın, içinde ukde kalacak bir sey kalmasın, evlilği otursun çocuk da hayırlısıyla olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?