• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
892
525
103
Kızlar merhaba size bisey danismak istiyorum ben 4 aylik evliyim 5e giricem bikac gune bu surede cocuk istedik fakat olmadi henuz biraz uzuluyorumda uzuldugumu bildikleri halde iki eltim var ikiside iki ay arayla ben evlendikten sonra hamile kaldi ve ikinci cocuklari biz haftanin 3,4 gunu beraberiz onlarla. Onlarin adına sevindim ama bir araya gelince moralim bozuluyo gitmek istemiyorum haksiz miyim sizce bi yanim sacmalama diyo bi yanim seni mi beklediler bunca sene diyo :(

Daha çok yenisiniz çocuk istediğinizi onlara belli etmeyin..biraz evliliğe alişalim biz sonra düşünüyoruz diyin..benim eltimin ilk çocuğu 9 yaşında bende hamile kalmak istiyordum bunu biliyordu pkos var bunu da biliyordu hamile kaldı düşük oldu sonra ben kaldım ardindan o tekrar kaldı bebeklerimiz arasında 2 ay var ben de diyorum bazen 9 yildan sonra benim evlenmememi beklemiş ama iyi düşünül tesadüf diyorum..

Üzüldüğümü bildikleri halde derken siz uzulmeyn diye çocuk yapmasnlarmi o kısmı anlamadim ayrıca allah hayırlısını versin inşallah olur bigun sabır.
Onlarin ilk ayda cocuklari olmus benimde oyle olcak sandilar sonra uzulme olur derken ogrendim onlar icin gercekten sevindim ama icimde bi burukluk olustu surekli bebek konusuyolar

Daha çok yenisiniz çocuk istediğinizi onlara belli etmeyin..biraz evliliğe alişalim biz sonra düşünüyoruz diyin..benim eltimin ilk çocuğu 9 yaşında bende hamile kalmak istiyordum bunu biliyordu pkos var bunu da biliyordu hamile kaldı düşük oldu sonra ben kaldım ardindan o tekrar kaldı bebeklerimiz arasında 2 ay var ben de diyorum bazen 9 yildan sonra benim evlenmememi beklemiş ama iyi düşünül tesadüf diyorum..
Evet gercekten birinin 2 yasinda birinin 10 yasinda birine diyorum acelesi ne birine diyorum beni mi beklemis sonra kendime kiziyorum sacmalama haksizlik ediyosun diye

Saka yapiyosunuz valla helal bu zamanda.
Ama size tavsiyem ne kadar gec olursa bebeginiz o kadar guzel olur sizin icin takmayin kafaniza.
Kac yasindasin.
Evet bide ikisi hamile olunca yorucu seyler bana kaldı
22 yasindayim

22 yaşındasın
4 aylık evlisin
Haftanın 3-4 günü kaynana evinde temizlik ve yemek yapıyorsun
Ve
Çocuğun olmuyor diye mi üzülüyorsun????
Evet uzulmekte haksizim biliyorum kac sene cocuklari olmayanlar var daha yasim kucuk

Kızlar merhaba size bisey danismak istiyorum ben 4 aylik evliyim 5e giricem bikac gune bu surede cocuk istedik fakat olmadi henuz biraz uzuluyorumda uzuldugumu bildikleri halde iki eltim var ikiside iki ay arayla ben evlendikten sonra hamile kaldi ve ikinci cocuklari biz haftanin 3,4 gunu beraberiz onlarla. Onlarin adına sevindim ama bir araya gelince moralim bozuluyo gitmek istemiyorum haksiz miyim sizce bi yanim sacmalama diyo bi yanim seni mi beklediler bunca sene diyo :KK43:
Çocuk yapmak için neden bukadar erken davranıyorsun. Biraz evliliğin tadını çıkarsan . Ve düşüncen yanlış . Öyle düşünmemişlerdir .denk gelmiştir.

Onlarin ilk ayda cocuklari olmus benimde oyle olcak sandilar sonra uzulme olur derken ogrendim onlar icin gercekten sevindim ama icimde bi burukluk olustu surekli bebek konusuyolar
Benimde 5. Ayda olmuştu.Çok istiyordum ve 5. Ayda neden olmuyor diye doktor doktor gezmiştim.En son ki doktor muayene etti,ultrasona girdim ve bana dedi ki gelecek ay gel aşılama yapalım daha 22 yaşındayım. Üzgün bir şekilde eve gittim mideme bir yumruk oturdu.Üzüntüden diye diye düşündüm. 1 hafta midem taş gibi halsizim.Kafamı yerden kaldıramadım en son sağlık ocağına gidip mide ilacı yazdırayim dedim .Doktor yazmadı git test yap öyle yazalım dedi eve gittim çift çizgi meğerse en son doktora gittiğimde hamileymişim.Çok duygulandım bunları yazarken ama sizi anlıyorum.
Hayırlısını iste ama çok iste. İnşallah sende yavrunu kucağına alacaksın.
Burdan da bize müjdeyi ver.

Alt tarafı 5 aylık evlisiniz,bu kadar abartmanın anlamı nedir?
Böyle bir konuyu kimseyle konuşmanın da lüzumu yok.
Eşinizle evliliğinizin tadını çıkaracağınıza eltilerinizle bebek mevzuu çevirmek ve üzüntülere boğulmak mantıklı mı?
Yapmayın gerçekten.

Evliliğinizi yaşayın,bebek yapmaya karar verdiyseniz bu da eşinizle aranızda özeldir.
Müjdeli haber olursa paylaşırsınız,şimdiden neden konuşuyorsunuz onlarla.

Ayrıca eltiler de size veya kimseye sormayacak değil mi,ne zaman doğuracağını?
Kısmet nasip şimdiymiş.
Kafanıza böyle şeyler takmak size hiç fayda sağlamaz,aksine gebeliği bile engeller.

Yeni evlilik ne güzel,boşverin yahu.

Kalın kalın, ilk yılda hamile kalın.
Sonra çocuk doğup 10 aylık olur.
Gelir buraya "eşim bana elini sürmüyyyoo" dersiniz.
Görüyoruz çünkü konuları.

Yahu arkadaşlar, bir cinsellik hayatınızı , düzeninizi oturtun. Cinselliği iyice öğrenin, kavrayın.
Ay bu kadar mı ruhsuz, hazsız,isteksiz insanlarsınız ya ?

İnsan yaşı da gençse niye hemen bebek ister arkadaş ?
Neyse. Hiçbir şey demicem ben.

Back
X