- 15 Ocak 2020
- 4
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Meneksemoru
-
Bazı kişilerde zar ya çok geride oluyor ve doğumda falan gidiyor. Ya da çok esnek oluyor kanama olmuyor. İlla gelecek diye bir kesinlik yok yani. Kısa bir muayene ile de doktordan bilgi alabilirsiniz durumunuzla alakalıSelamın aleyküm kızlar yeni evliyim eşimle 3 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi daha önce kimseyle ilişkiye girmedim çok afedersiniz utanarak söylüyorum eşim köküne kadar soktu ama yine de kan gelmedi sebebi ne olmuş olabilir
Esim anlayisli ama ben kendimi kötü hissediyorumniye sebep arıyorsunuz ki sizce kan gelmek zorunda mı ?
Allah razı olsunBazı kişilerde zar ya çok geride oluyor ve doğumda falan gidiyor. Ya da çok esnek oluyor kanama olmuyor. İlla gelecek diye bir kesinlik yok yani. Kısa bir muayene ile de doktordan bilgi alabilirsiniz durumunuzla alakalı
Sitedeki amacınız nedir? Cevabınız yoksa emoji atmak yerine konuyu okuyun geçin bence. Yoksa böyle deli olursunuz iyi günler çakma bella hadid
Selamın aleyküm kızlar yeni evliyim eşimle 3 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi daha önce kimseyle ilişkiye girmedim çok afedersiniz utanarak söylüyorum eşim köküne kadar soktu ama yine de kan gelmedi sebebi ne olmuş olabilir
Bak mesela boyle zarim delindi delinmedi onu ogrenmek gibi bi amacim yok canim bence sende baska amaclar edin kendine daha mutlu olursunSitedeki amacınız nedir? Cevabınız yoksa emoji atmak yerine konuyu okuyun geçin bence. Yoksa böyle deli olursunuz iyi günler çakma bella hadid
Yoo asagilamiyorum gereksiz evetNeden hemen insanları aşagılıyorsunuz ?
Belki bu konu bu kişi için önemli onun için bir anlam ifade ediyor
Neymiş yıl 2020 olmuş
Konu Sahibi herkesin fizyolojisi bir değil esnek olabilir kanama olmayabilir kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok eğer çok kafaya takacaksaniz muayene olabilirsiniz :)
Ama bence gereksiz :)
Bende birsey sorucam bugun adet oldum ama cuma gunune kadar onu durdurmam gerek.Esimle birlikte ozel bir aksam gecirecegiz ne yapmam lazım durdurmak icinSelamın aleyküm kızlar yeni evliyim eşimle 3 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi daha önce kimseyle ilişkiye girmedim çok afedersiniz utanarak söylüyorum eşim köküne kadar soktu ama yine de kan gelmedi sebebi ne olmuş olabilir
Ayarlarınızla oynamamanızı tavsiye ederim.Bende birsey sorucam bugun adet oldum ama cuma gunune kadar onu durdurmam gerek.Esimle birlikte ozel bir aksam gecirecegiz ne yapmam lazım durdurmak icin
?
Arkadaslarımın çogu adet geciktiriciler yüzünden vücudun dengesini bozdu ve doğal yollardan hamile kalamadılar hatta bir tanesi erken menopoza girdiBende birsey sorucam bugun adet oldum ama cuma gunune kadar onu durdurmam gerek.Esimle birlikte ozel bir aksam gecirecegiz ne yapmam lazım durdurmak icin
?
Benimde gelmedi 6 yıldır evliyim hiç bı zamanda sorgulamadik çünkü kan gelcek diye bsy yokmuş esnek yapılıdır doğum zamani patlar yada hiç olmaz bi sorun değil yani benimde hiç birlikteligim olmamistiSelamın aleyküm kızlar yeni evliyim eşimle 3 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi daha önce kimseyle ilişkiye girmedim çok afedersiniz utanarak söylüyorum eşim köküne kadar soktu ama yine de kan gelmedi sebebi ne olmuş olabilir
Esnektir kanamazSelamın aleyküm kızlar yeni evliyim eşimle 3 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi daha önce kimseyle ilişkiye girmedim çok afedersiniz utanarak söylüyorum eşim köküne kadar soktu ama yine de kan gelmedi sebebi ne olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?