Kızlar yardım

Meneksemoru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
4
0
1
31
Selamın aleyküm kızlar yeni evliyim eşimle 3 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi daha önce kimseyle ilişkiye girmedim çok afedersiniz utanarak söylüyorum eşim köküne kadar soktu ama yine de kan gelmedi sebebi ne olmuş olabilir

Selamın aleyküm kızlar yeni evliyim eşimle 3 kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi daha önce kimseyle ilişkiye girmedim çok afedersiniz utanarak söylüyorum eşim köküne kadar soktu ama yine de kan gelmedi sebebi ne olmuş olabilir
Bazı kişilerde zar ya çok geride oluyor ve doğumda falan gidiyor. Ya da çok esnek oluyor kanama olmuyor. İlla gelecek diye bir kesinlik yok yani. Kısa bir muayene ile de doktordan bilgi alabilirsiniz durumunuzla alakalı

Bazı kişilerde zar ya çok geride oluyor ve doğumda falan gidiyor. Ya da çok esnek oluyor kanama olmuyor. İlla gelecek diye bir kesinlik yok yani. Kısa bir muayene ile de doktordan bilgi alabilirsiniz durumunuzla alakalı
Allah razı olsun

Sitedeki amacınız nedir? Cevabınız yoksa emoji atmak yerine konuyu okuyun geçin bence. Yoksa böyle deli olursunuz iyi günler çakma bella hadid
Bak mesela boyle zarim delindi delinmedi onu ogrenmek gibi bi amacim yok canim bence sende baska amaclar edin kendine daha mutlu olursun
Emojinin ne anlama geldigini anlamadinmi??!!!
Sitede boyle binlerce konu acildi hala daha yaziyosunuz kardesim yil olmus 2020 hala zarimdan niye kan gelmedi muhabbeti donuyo bi salin Allah askina yaa
Valla boyle soru soran birinden bella hadid i bilmesini beklemezdim acikcasi sasirttin beni

Neden hemen insanları aşagılıyorsunuz ?
Belki bu konu bu kişi için önemli onun için bir anlam ifade ediyor
Neymiş yıl 2020 olmuş :işsiz:
Konu Sahibi herkesin fizyolojisi bir değil esnek olabilir kanama olmayabilir kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok eğer çok kafaya takacaksaniz muayene olabilirsiniz :)
Ama bence gereksiz :)

Neden hemen insanları aşagılıyorsunuz ?
Belki bu konu bu kişi için önemli onun için bir anlam ifade ediyor
Neymiş yıl 2020 olmuş :işsiz:
Konu Sahibi herkesin fizyolojisi bir değil esnek olabilir kanama olmayabilir kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok eğer çok kafaya takacaksaniz muayene olabilirsiniz :)
Ama bence gereksiz :)
Yoo asagilamiyorum gereksiz evet

Bende birsey sorucam bugun adet oldum ama cuma gunune kadar onu durdurmam gerek.Esimle birlikte ozel bir aksam gecirecegiz ne yapmam lazım durdurmak icin
?

Bende birsey sorucam bugun adet oldum ama cuma gunune kadar onu durdurmam gerek.Esimle birlikte ozel bir aksam gecirecegiz ne yapmam lazım durdurmak icin
?
Arkadaslarımın çogu adet geciktiriciler yüzünden vücudun dengesini bozdu ve doğal yollardan hamile kalamadılar hatta bir tanesi erken menopoza girdi 😔

Benimde gelmedi 6 yıldır evliyim hiç bı zamanda sorgulamadik çünkü kan gelcek diye bsy yokmuş esnek yapılıdır doğum zamani patlar yada hiç olmaz bi sorun değil yani benimde hiç birlikteligim olmamisti

Esnektir kanamaz

Kızlık zarlarının yüzde 30'u esnek ve %50si ise hiç kanamıyormuş. Bu yüzdeler göz önüne alınınca kanamaması kanama ihtimalinden daha fazla yani normal bir durum ama hala toplumda ilk ilişkide kan gelir diye cahilce bir beklenti var.

Daha önce beraber olmadıysanız ve adet oluyorsanız bir hastalığınız yoksa esnektir. Bunu siz niye soruyorsunuz. Evlenmeden önce cinsel eğitim Allahım, çok amin.

Back
X