Kızlar yardım

Çok çok geçmiş olsun bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun valla bazı doktor sınırlama koymuyo bazılarıda tek embriyo diye tutturuyo malesef Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaa bu insülin direncinin tek çaresi kilo vermek sanırım ama kilo vermekte kolay değil özellikle bizler için ne zaman diyet yapsam yada dikkat etsem kilo veriyorum okey ama bıraktığım an tekrardan alıyorum

rabbim seninde benimde kucağımızı tez vakitte doldursun inşallah sizin tutunmama sebebi nedir aceba bende nasipse 2 haftaya kadar tekrar 2.transfer olacağım
Yani bir şeyler ters gitti embriyolarım kaliteli değildi 2 transfer sonrası tekrar opu olmak zorunda kaldım bu sefer embroylarıma genetik test yapıldı tek tek transfer planlıyor doktorum

Yani bir şeyler ters gitti embriyolarım kaliteli değildi 2 transfer sonrası tekrar opu olmak zorunda kaldım bu sefer embroylarıma genetik test yapıldı tek tek transfer planlıyor doktorum
Embriyolarım kaliteli değildi oyüzden tutmadı diye düşünme benimki 5 AA en iyi kalitedeydi genede tutmadı 2CC yani en en düşük kalitede embriyoyla gebe kalıp doğuran var yani demem oki nasipten ileri yol yok daha imtihanımız bitmemiş

Elma sirkesi insilün direncini siliyomuş bir su bardağına bir yemek kaşığı elma sirkesi katılıyomuş birde günde bir bardak limonlu su çay yerine türk kahvesi meyvelere tarçın serpiştirerek tüketmek beyaz ekmek yerine tam buğday veya kepek ekmeği tüketmek yemekleri sıvıyağ yerine zeytinyağlı yemek günde 2 litre su içmek çikulata yerine şeker krizlerinde bitter çikulata tüketilmeliymiş günlük 1 saat hafif tempoda koşu yapmak insilün direncinin silinmesinde önemli faktörlermiş

Doktorunu değiştir. Saçmalık okudum şu an. Ne demek zinhar 2 adet embriyo koyamam. Uğraşma kardeşim böyle basma kalıp doktorlarla. Git aklı başında olan ,reklam yapmayan,inat olmayan sadece işini yapan doktor bul. Onla yola git.

Orası öyle nasip her şey

Yaa bu insülin direncinin tek çaresi kilo vermek sanırım ama kilo vermekte kolay değil özellikle bizler için ne zaman diyet yapsam yada dikkat etsem kilo veriyorum okey ama bıraktığım an tekrardan alıyorum
İnsülin direnci yüzünden tutmama faktörünü yeni duydum desem pcoslu endolu ve haşimatolu biri olarak

İnsülin direnci yüzünden tutmama faktörünü yeni duydum desem pcoslu endolu ve haşimatolu biri olarak
Herşeyimiz aynı pcos haşimato ve insülin direnci… doktorum bana onu sebep göstermişti başka birşey bulamadı daha doğrusu olmamasında bir neden yoktu

Evet öyle diyorlar embriyo gelişirken problem olduğunda onu vücut atıyor diye anlatmıştı bana doktorum. Ama genetiğe göndermeyelim çok maliyetli vs demişti belki bakılsa genetiğine daha garanti olacak gibi
Ve benden herhangi bi kan testidir o dur budur hiç bişey hiç bi zaman istemedi. Soruncada gerek yok diyor İstiyor ki biz ona gözü kapalı böyle sorgusuz sualsiz güvenelim. İlk transfer negatif olunca bi kaç soru yönelttik doktora hemen yüzü değişiyor doktorun

Nerede tedavi görüyorsun canım
Benim doktorum sorulara falan cevap veriyor öyle farklı bir davranışını hiç sezmedim sadece bu kadar verdiğimiz paralara bu kadar çabalarımıza göre biraz daha ilgili davranabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…