kızlar yardım

venustus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
948
2
0
Afyon
kızlar sevgilinizin akrabalarıyla ablasıyla vee annesiyle ne zaman tanıştınız_????
sizce 5-6 aylık bi ilişkide tanışmak gerekir mi lütfen yardım edin tanışmalı mıyım_???

kızlar sevgilinizin akrabalarıyla ablasıyla vee annesiyle ne zaman tanıştınız_????
sizce 5-6 aylık bi ilişkide tanışmak gerekir mi lütfen yardım edin tanışmalı mıyım_???

bence ailesiyle tanismak için erken gibi geldi bana.bence biraz zman gecsin hem birbirinizi daha iyi tanirsiniz.6 ay kisa bi sure.:44:

merhaba canım,

bence aşk ve sevgi varsa ailesiyle tanışma zamanı diye birşey olmamalı sonuçta kaderimiz neyse onu yaşıyoruz
ben nişanlımın ailesiyle tanışmaya gitmedim.Biz tanışalı 4 ay olmuştu onlar ailecek bize geldi daha sonra bizi davet
ettiler 2 ay sonra da söz kesmiştik yani şuan için ciddi birşey düşünmüyorsanız sadece tanışmak içinse git tabi
ne kadar güvendiğnde önemli sevgiline

tatlım benim ki baya erken oldu sanırım...ilişkimin 2 . ayında ailesiyle tanıştım hala teyze dahil...3. ayım bitmemişti nişanlandım:))) ve şimdide evliyiz....

sana ve karşındakine bağlı...aradığın tarza bir insansa neden vakit kaybedesin ki.hayat çok kısa zaten..

şunu da söyleyeyim ailesiyle erken tanışmamdaki amaç ailesinin nasıl olduguna bakmamdı..yol yakınken gerekirse yol vermekti..aşk meşk bir yere kadar...aile çok önemli..kendisine de dedim hatta ailen bizimkilere uygun degilse kusura bakma:)

evliyim mutluyum huzurluyum:)))

Valal canım o siizn ilişkinize bağlı ciddiyete ve güvene bağlı ben eşinin aileisyle istemeye gelcekelri zaman tanıştım onuda annemle gittim çaya sonrada hemen istenme nişan olayalrı oldu şuan evliyiz 3 aylık ama bizdede şöyle durum oldu o benim ailemle yani annem ve dayımın eşi ile tanışmıştı daha ilişkimizim 3 aylıkken ama o buolaydan sonra başka biriylede görüşmüş ben bunu olaydan 1,5 sene sonra maillerinde yakalıdım işte ozaman çok ağrıma gitmişti ve kendisinede söylemiştim sen benim ailemle tanıştın ve buna rahmen yüzüme baka baka başka birini alternatif olarak düşünüp görüşebildin diye

ona karşı güvenim tam biz onunla liseden arkadaşız kankaydık sonra sevgili olduk ciddi düşünüyoruz ama evlilik için 4 5 yıla ihtiyacımız var çünkü ikimizin de okulu var ben erken olduğunu düşünüyorum dediğimde surat astı üzüldü falan şimdi hiç bilemiyorum iftara davet ediyo beni ailesiyle yemek yiyecekmişiz:26::26::26:

bence tanış birşey kaybetmezsin hem nasıl bir aile yapısı var onu görmüş olursun bakarsın bi kaç ay sonra
ciddiyseniz söz takılabilir nişan düğün bekleyebilir önemli olan ne istediğinizi bilmeniz benim 3-4 yıl nişanlı olarak
beklemiş daha sonra evlenmiş o kadar çok arkadşım ki varki normal bunlar canım

evet aslında ne kaybedebilirim ki üstelik nasıl insanlar şimdiden öğrenmekte fayda var en fazla 2 saatlik bişey sanırım gidicem

canım biz 5 yıldır birlikteyiz
3. yılımızad gitmiştim tanışmaya.aslına bakarsan ben pek tanışma taraftarı değildim çünkü benim ailem bilmiyor...ama onun ailesi biliyor bizi sevgilimde çok isteyince gittim tanışmaya :))
ama ne stres ne heyecan anlatamam :) heyecandan ölücem sandım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…