- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
selam canım kk kadınları...
eşimle sonunda ayrı bir eve çıkıcaz 1 ay içinde...fakat benim dekore edeceğim salonla ilgili çok acayip planlarım var
istiyorum ki salonum farklı ve adeta güzel bir bahçeyi andırsın
kova burcumdan dolayıdır ki aklıma çılgın çılgın fikirler geliyor...eşim ise herşeye tamam demesin rağmen salonda kullanmak istediğim aplikte saçmaladığımı düşünuyorama ne yapayım....dua etsin salonuma 2 metrelik bahçe lamba direğini sokmuyorum bayılıyorum onlara da napayım
salonumda salon çamı ve çiçek olucak bol bol kullanacağım oda kokusu dahi çam olacak
şimdi gelelim kocamın salonda abes bulduğu bahçe apliğineEki Görüntüle 726166 kızlar gerçekten çok mu kötü olur ...
ama dediğim gibi herşey bahçe havasında olucak...ve ben bu tür şeylere bayılıyorum...kızlar siz ne düşünuyorsunuz?
olmaz diyorsun sende
ay vhalla bilmiyorum benim çok hoşuma gidiyor....teşekkür yorumun için canım
vhalla aklımda bu var ..yapacam vhalla...
o yuvarlak ampul yerine de şu şekil ampul olabilir..Eki Görüntüle 726173
selam canım kk kadınları...
eşimle sonunda ayrı bir eve çıkıcaz 1 ay içinde...fakat benim dekore edeceğim salonla ilgili çok acayip planlarım var
istiyorum ki salonum farklı ve adeta güzel bir bahçeyi andırsın
kova burcumdan dolayıdır ki aklıma çılgın çılgın fikirler geliyor...eşim ise herşeye tamam demesine rağmen salonda kullanmak istediğim aplikte saçmaladığımı düşünuyorama ne yapayım....dua etsin salonuma 2 metrelik bahçe lamba direğini sokmuyorum bayılıyorum onlara da napayım
salonumda salon çamı ve çiçek olucak bol bol,kullanacağım oda kokusu dahi çam olacak
şimdi gelelim kocamın salonda abes bulduğu bahçe apliğineEki Görüntüle 726166 kızlar gerçekten çok mu kötü olur ...
ama dediğim gibi herşey bahçe havasında olucak...ve ben bu tür şeylere bayılıyorum...kızlar siz ne düşünuyorsunuz?
aklımdaki koltuk takımı için 2. sayfaya bakın
Salona olmaz diyemem ama salon balkonun varsa o balkona koyman şahane bence yanlarına da renkli sırlı seramik güvercinler alırsın cok romantik bir bahce balkon olur hem de salonun devamı niteliği taşır
zaten bu bir örnekti canım bundan daha şıkları mevcüt....yani bu model olmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?