bnce tekrar gitmelisin nasıl depresyonla iştahın kapandı inanamadım . buarada çok mu zayıfsın sen ? ama bnce kesinlikle doktoruna devam et :)
şuanda özel bi hastanede diyetisyene gidiyorum onun programında 4 kilo aldım bi ayda ancak isteyerek yemiyorum ne zaman pskolog ilacımnı kullansam normal bi insan gibi gayet iyi yiyorumKaç kilosun boyun kaç bunlarda çok önemli önce bir doktora git ardından da spor salonuna yazıl spor salonunda zayıf olanlar için özel programlar var kg almaları için spor yaptıktan sonra iştahın açılır.
şuanda özel bi hastanede diyetisyene gidiyorum onun programında 4 kilo aldım bi ayda ancak isteyerek yemiyorum ne zaman pskolog ilacımnı kullansam normal bi insan gibi gayet iyi yiyorumboy 1.66 kilo 53 oldu 65 olmam lazımmış öyle dedi doktor
şuanda özel bi hastanede diyetisyene gidiyorum onun programında 4 kilo aldım bi ayda ancak isteyerek yemiyorum ne zaman pskolog ilacımnı kullansam normal bi insan gibi gayet iyi yiyorumboy 1.66 kilo 53 oldu 65 olmam lazımmış öyle dedi doktor
allah iyiliğini versin canım1.65 boyunda 65 kiloyken damızlık dana gibiydimBana da doktor zayıflaman lazım diyodu
doktor abartmış.. o ne öyle yahu
ben 161 boya 45 kiloyum bana çok iyisin diyolar da ben 3 4 kilo istiyorum.
ben de depresyon geçirdim canım 1 ay boyunca sabahları kustum sadece akşamları yemek yiyordum. zor da olsa atlattım
hala da iştahsızımdır ama bu yapı meselesi yani. ben de sipraktin içince ohhh be dünya varmış diyorum senin gibi. ilacı içince farkediyor o yüzden öyle düşünüyoruz.
geçmiş olsun :)
şimdi baktım Beden kitle endeksin - 19 çok almak istiyorsan 55 falan olabilirsin de 65 ne
65 kilo bir insan olarak okuduklarım beni hayli üzdüysede bence de kilonla boyun gayet ideal, takma bence.
kiminin iştahı pekmezle bile açılıyor canım. ama benimki açılmıyor yani.canım bnce hiç üzülme ya kilo almaktan kadar iştahsızlık kadar zor bişe yok vermek çok daha kolay
ya depresyon geçirdiğimde mide bulantılarım vardı sonra düzeldim 1 sene kadar ama geçirdiğim depresyon tekrarlama yaptı maalesef tekrar yiyemedim doktorumla görüşüyorum zatende ilacı kullan diyo ama her sıkıntıda ilaca sarılmakta istemiyorum ilacı kullanıyosam çok iyi yiyorum ama bıraktımı tekrar yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?