kizlar yardim

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Beklenen adet tarihim 23 mart iki gun var yani
Ve 3 gndur kasiklarm agrio oksurrken acio aniden kalknca bisi yapnca agriyo bole uzanrken bi anda kalktmmi kasigm agrio gecio szce neden olablir ve 2 gn once karnmda catlaklar olstu tam gobegmde cizik çizik szce ne olblr

Bide belim agrio kizlar yardm edin

valla çizikleri bilemiycem de ağrı için gaz sıkıştırması olabilir mi acaba çünkü bende oluyor bazen oturamıyorum kalkamıyorum falan öyle gaz sıkışınca

valla çizikleri bilemiycem de ağrı için gaz sıkıştırması olabilir mi acaba çünkü bende oluyor bazen oturamıyorum kalkamıyorum falan öyle gaz sıkışınca

Blmyrm ki cnm adet tarhm yaklasnca mi oldu anlamdm kasklarm agriyo

Blmyrm ki cnm adet tarhm yaklasnca mi oldu anlamdm kasklarm agriyo

yaa bence belinin ağrısı ondan zaten karın ağrını da ya gaza ya da soğuğa bağlarım ben mesela soğuk yere bastıysan falan soğukta durduysan o da ağrı yapar endişelenme canım ben kötü bir şey olduğunu düşünmedim ama regl olduktan sonra geçmezse bi doktora git mutlaka

Kske regl olmasam hani.hamile olma ihtimali varmo diye sevndm :)

haa o konuyu bilemem tecrübeli hanımlar yardımcı olsun ben de kist var falan diye korktun sandım allah korusun ben bekarım bilmem öyle şeyleri ama inşallah vardır canım

Olsn cnm fikrn icin tskr ederm

Umitlendirmek istemem adet belirtisi gibi...benimde beklenen adetim 31mart bende kasik ve bacak agrilari var bilmem benim ihtimalim var mi gebelik icin

Umitlendirmek istemem adet belirtisi gibi...benimde beklenen adetim 31mart bende kasik ve bacak agrilari var bilmem benim ihtimalim var mi gebelik icin

Normalde adet belrtisi yasamam hic ama hayirlisi artik ya düşündükçe psikolojik etkilenyrm nasipse olur ins isteyen herkezn bende dahil

canım adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı oluyo resmen.Ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kasık ve bel ağrısından ölmüştüm hatta bu ağrılar yüzünden hamile olma ihtimalim aklımın ucundan bile geçmemişti.Çiziklerle şuanki beklentinin bi alakası olduğunu sanmıyorum Allah nasip ederse doğumdan sonra bol bol çiziklerin olur :)

Hdi ya allah sağlıklı bi şekilde büyümeyi nasip etsin canım evladını
Ay bebis olsunda ciziklerede razıyım ben ((

Hdi ya allah sağlıklı bi şekilde büyümeyi nasip etsin canım evladını
Ay bebis olsunda ciziklerede razıyım ben ((

amin canım teşekkür ederim zaten öyle ama hamileliği istediğinde herşeye hazır oluyosun herkesin vücut yapısı farklı çatlak bende çok yok ama bazı arkadaşlarımın çok fazla.Bu arada sen galiba bayağı bi istiyosun bebiş...

Evt cnm istyrm istemezmiyim 5.aymiz bu iki gn varr reglme ama umdm yk

Evt cnm istyrm istemezmiyim 5.aymiz bu iki gn varr reglme ama umdm yk

Dur bakalım ya daha yeni ben 11 ayda hamile kaldım ve kaç dr gezdim niye kalamıyorum diye ama bi sorun yoktu en son dr um dediki sen çok kasıyosun kendini o yüzden olmuyo dedi yani nezaman psikolojik olarak rahatladım o zaman oldu.Allahın izin verdiği zaman olur birde herkeste hamilelik belirtileri farklı oluyo canım kimi hiçbişey hissetmezken kimi bulantı çekiyo kimi ağrı çekiyo ...

Ne blim istyrm işte :)
Pko var cnm bende hep kasiodum ama bu ay hcde kasmadm hatta bu ay umdm.da yk

Ne blim istyrm işte :)
Pko var cnm bende hep kasiodum ama bu ay hcde kasmadm hatta bu ay umdm.da yk

canım pko için soğan kürü denedin mi benim de pko görünümü var usg de her ay kist oluşuyo ancak hormon testlerinde bu yok.Benim hala da her ay oluşuyo kistlerim bu arada soğan kürü çok işe yaradı

inşallah öylesindir :) benim adet dönemim geldiğinde çok ağrım vardı. adet sancısı bel ağrısı , birazda sersemlik :) adet olmadım beklediğim haberi aldım :) inşallah seninde gebeliktendir :)

canım pko için soğan kürü denedin mi benim de pko görünümü var usg de her ay kist oluşuyo ancak hormon testlerinde bu yok.Benim hala da her ay oluşuyo kistlerim bu arada soğan kürü çok işe yaradı

Bu ay gebelik icin baya bisi yapdm regl btmnden iki gn snra sogan kurune basladim 1 hafta icebldm migdem kaldrmadi daha icemedm folik asit kullandm fln pko cok byuk dglms benm oyle dmsdi
Doktr daha yeni ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…