inşallah öylesindir :) benim adet dönemim geldiğinde çok ağrım vardı. adet sancısı bel ağrısı , birazda sersemlik :) adet olmadım beklediğim haberi aldım :) inşallah seninde gebeliktendir :)
Bu ay gebelik icin baya bisi yapdm regl btmnden iki gn snra sogan kurune basladim 1 hafta icebldm migdem kaldrmadi daha icemedm folik asit kullandm fln pko cok byuk dglms benm oyle dmsdi
Doktr daha yeni ddi
Hayırlısı diyelim canım inşallah tez zamanda beklediğin haberi alırsın ...kaç tane kistin varmış peki yeni dediğine göre çok yoktur adet düzensziliği veya kıllanma falan yaptımı sende
Valla.kucuk kiscikler var dedi evt gecen ay 8 gun gecikdi oyle öğrendim zten ve Tüylenme ne blim benm hormnlar cok hzli ondanmi.acaba ben bekarkenden beri oyle kaslarm bugün alim ertsi gun çıkar demkki ozamnda vardi.pko anlamdm ama hormnlar iyi clisio benm :)))
canım bence pko teşhisi öyle hemen koyulmuyo adet gecikmesi yle beraber erkek tipi tüylenme sakal bıyık tarzı görülebiliyo ve bunların yanındada hormon testlerinde zaten değerler kendini belli ediyo.Sadece ultrasonda kist gördü diye pko lu değilsin çünkü benimde sadece usg de kist görünüyodu ve ertesi ay adetle birlikte kist gidiyodu derken gene kist oluyodu gene gidiyodu hamile kaldığım ay bile hem kist hem bebek vardı düşün yani :) adet gecikmesi herzamanmı böyle senin yoksa bu ayamı mahsustu arada olan gecikmeleri düzensizlikten saymıyolar çünkü.ya drlarda bi tuhaf herbiri ayrı bişey söylüyo mesela benim sivilcelenme sorunum varı usg dede 2-3 tane kist görmüşş tamam pko dediler sonra gittim kist yok.En son kendi kadın doğumcum dediki pko falan değil ha olsa bileeee sonuçta adet görüyosun bu önemli dedi.Yani bazı insanlar var ilaçsız adet bile göremiyolar.Bu arada hangi şehirdesin ben izmirde oturuyorum dr tavsiye edebilirim yakınsan
Cnm benm bu ay gecikdi sdce 8gun benm kil hormanlarm hep bylr cbuk ckio ama bekarkende byleydi blmiom bnde inansm glmdi ztn
Antalyadaym cnm ben
iyide bi kere adet gecikmesi oldu diye pko teşhisimi konur canım saçmalamış o dr da.Ayrıca onlar yumurta kisti herkeste oluşabiliyo zaten.
Blmym cnm valla bende takmadm pek bugün adet günüm dua et cnm hamile olayım ya
canım benim inşallah en yakın zamanda alıcaz güzel haberlerini.Biliyomusun hayatım boyunca adetim hiç gecikmemişti taki bebek isteyene kadar nezamanki hep bebek istemeye başladım arada sırada adetimde gecikti düşünki nasıl bir psikoloji bunu bile yapabiliyo stres yapma elbet olucaktır bigün.Birde eğer inancın varsa gece yarısından sonra 2 rekat namaz kılıp niyet et 170 defa ayetelkürsiyi oku.Hem kendin rahatlarsın biraz hemde ben çok faydasını gördüm bunun.birde 3000 salavat 3000 ihlas suresini okudum yine namaz kılıp Allah yardımcı olur.Kızım dün ameliyat oldu çok şükür hep bu duaları okudum içim rahatladı
canım benim inşallah en yakın zamanda alıcaz güzel haberlerini.Biliyomusun hayatım boyunca adetim hiç gecikmemişti taki bebek isteyene kadar nezamanki hep bebek istemeye başladım arada sırada adetimde gecikti düşünki nasıl bir psikoloji bunu bile yapabiliyo stres yapma elbet olucaktır bigün.Birde eğer inancın varsa gece yarısından sonra 2 rekat namaz kılıp niyet et 170 defa ayetelkürsiyi oku.Hem kendin rahatlarsın biraz hemde ben çok faydasını gördüm bunun.birde 3000 salavat 3000 ihlas suresini okudum yine namaz kılıp Allah yardımcı olur.Kızım dün ameliyat oldu çok şükür hep bu duaları okudum içim rahatladı
Amin insaallah cnm hayirlisi neyse o olur bende dediğin gbi düşünüp stres yapiodum bu ay hc dsnmedm hatta bugn 1 gn gecikdi adetim ama takmyrm test falanda yapmayı dsnmuyrm.tavsyelrni denycem cnm ck tesekkr ederm Rabbim yardmcimiz olsn bu arada geçmiş olsn allah sifa versn cnm benm
Meraba kızlar yeni katıldım aranıza gecmis olsun diliyorum
teşekkür ederim canım haberlerini bekliyorum.Bu arada soğan suyunu yumurtlama döneminden sonra içme rahimi temizliyo çünkü...
Yk cnm bi hafta adetten sonra ictm daha icemedm zaten migdem götürmüyor
İnşallah canim Rabbim hayirlisini versin
hg.sezerbilge...
Tesekkür ederim canım meraba,bende bugün 16 gün gecikmemden sonra test yaptım evde negatif cıktı
olsun canım sıkma canını hayırlısı değilmiş demekki daha ama 16 günde epey gecikmiş dr a falan gittinmi
Cok üzüldüm canım ya ama doktorun dedikleri aklımı karıstırdı gebelik bulguları var demesi bugun de öyle cıkıncabakalım yarın kan testi yaptıracaz insallah deger yüksek cıkar kendini belli etmiyordur bebisim
canım ümit vermek istemem ama bellide olmaz yani bazen geç döllenme olabiliyo ve idrar testinde çıkmayabiliyo ayrıca o testlerin yanılma payıda var hayırlısı diyelim bakalım inşallah kanda olumludur.Herşey gönlünce olsun
İnsallah gec döllenmedir bitanem cünkü adete dair hicbi belirti yok ama dedigin gibi kendimi de ümitlendirmek istemiyorum herseyin hayırlısı olsun diyorum insallah yarın kanda bu sefer degerleri biraz daha yüksek görebilirim dua et benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?