tamam canım ederim merakta bırakma bizlerede haber ver bu arada sen testi evdemi yapmıştınn
Haber ederim bitanem merak etme,kan testini 1 hafta önce yaptırdım doktor gebelik bulguları var dedi ama negatif cıktı bugün 16 gün gecıkme yasadım evde test yaptım negatıf cıktı insallah gec döllenmedir de yarın pozitif cıkar
Kusura bakma canım biraz gec cevap verdim,benimde aklım ona takıldı gercekten yarın insallah net bisey belli olur
Gelen giden yok hala tatlim ama umutda yok
bak şimdi bende merak ettim ne yap biliyomusun ben öyle yapmıştım kadın doğum hastanesi varsa acile git deki sancım var adet olamıyorum onlar test yapıolar zaten kanda baktır bakalım
Cnm gectigimiz aylarda cok gttim gece yarilari bile kan testi yaptrmya ama o negatif beni cok uzuyo iki saat heycnla bekleyip o snucu almak o yuzden gtmcm bu ay kendme oyle dedm bu ay bişi yapmcm beklicm gecen ayda 8 gün gecikdiginde 8 tane idrar testi 3 kere kan testi yaptrdm snra adet oldm yıkıldk esimle bu ay bisi yapmcZ :)
Evwt cnm o yzden gtmym bu pko geciktirio ya heveslnmyrm hayrlisi olsn ya insbilirim o yıkımları bende rezil oluyorum diye gitmek istememiştim ama hamile olduğum ay çok ağrım vardı gittim adet olamıyorum dedim test yapalım dediler gerek yok dedim nasılsa yoktur diye meğerse hamileymişim :) hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin rabbim.Bu arada kistlerde gecikme yapabiliyo
evwt cnm o yzden gtmym bu pko geciktirio ya heveslnmyrm hayrlisi olsn ya ins
Cnm.beni hatrladnmi adetm 5 gn gecmsti kan da çıkmamışdi 10.gn çıktı hamileyim :)
canım hayırlı olsun çokkkk sevindim senin adına allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kendine çokk dikkat et bebişede tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?