• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım

knight0784

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
45
6
98
Kızlar benim sorunum geceleri uyuyamıyorum sürekli her pozisyonda iki dakkadan fazla yatamıyorum boynum tutulup ağrımaya başlıyor kendimi kasıyo muyum artık nedense son zamanlarda çok arttı sabah yorgun kalkıyorum enerjim olmuor bana tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı doktora randevu aldım onu söylemeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim sorunum geceleri uyuyamıyorum sürekli her pozisyonda iki dakkadan fazla yatamıyorum boynum tutulup ağrımaya başlıyor kendimi kasıyo muyum artık nedense son zamanlarda çok arttı sabah yorgun kalkıyorum enerjim olmuor bana tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı doktora randevu aldım onu söylemeyin

mevsimsel olabilir canım... yastığını değiştirmeyi denedin mi?

Düzene girene kadar passiflora kullanabilirsin bitkisel bi sakinlestirici. Benim oyle bi sürecimde iyi gelmişti

Huzursuz bacak sendromu olabilir... bir de gun içinde fazla hareket etmiyorsaniz o da eklemlerde agriya sebep olabiliyormus. Doktorlar yürüyüş tavsiye ediyo bunun için. .

Son düzenleme:
Ben de passiflorasız uyuyamayanlardanım. Dün gece bitmiş, gözlerimden uyku akmasına rağmen sabaha karşı 4 de falan uyumuşumdur. O da çok yorgun olduğum için. Bir doktorla görüşün derim.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için yastığı çok seven biri değilim yüksek yastıkta boynum tutuluyor alçak sert denedim boynum boşta kalıyor alçak yumuşak denedim çok gömülüp kulağımı ağrıtıyor gece olsa da yatsam diyorum gece boyu perişan oluyorum uykuya dalıyorum boynum enseden tutulmuş olarak uyanıyorum hergün aynı çok dertliyim çok

Back
X