- 18 Mayıs 2015
- 78
- 26
- 8
- 29
- Konu Sahibi gizliseyirci
-
Benim biraz da hissettiğim, sizi sadece hayranı biri olarak da görebilir. Biraz vakit geçirmek istiyor olabilir.
Zor bir ilişki. .
yönetime ve otorite ye hoşgeldiniz. .
Hiç çekemem. .
Ben zaten yapım gereği herşeyi kabul eden birisi değilim.. Erkek egemenliğine karşıyım bile diyebilirim.. Durumuma çok güzel özet getirdin. İkimize de bol şans diliyorum kader arkadaşım
Sanırım yapmamız gereken çizgimizi bozmamak ayrıca benden beter birisi olmasına sevindim bi an itiraf etmeyecektim ama kardeşim deyince vicdan yaptım.. Bağışla beni lütfen can dostumHahahhaha bu zorlu savaşta Allah yar ve yardımcımız olsun kardeşim
Sanırım yapmamız gereken çizgimizi bozmamak ayrıca benden beter birisi olmasına sevindim bi an itiraf etmeyecektim ama kardeşim deyince vicdan yaptım.. Bağışla beni lütfen can dostum
Ya bide yıllardır deli gibi hayran olduğum adam neticede.. Daha iyisini mi bulacağım. Sürünceksem böylesi süründürsün ahahahbaHahhahaahha canın sağolsun
Banada vazgec diyolarda inat degilmi vazgecmicem
Ahh, nacizane yorumunuz beni duygulandırdı hanımefendiciğim, tebessümünüz bol olsun :))Bir bahar akşamı rastladım size
Sevinçli bir telaş icindeydiniz
Derinden bakınca gozlerinize
Neden basininizi öne egdiniz?
Kaldı mı öyle beyefendiler, hanimefendiler?
Kalmıştır umarım.
Mutluluklar dilerim.
Beyefendiden sonrasını okumadım. Duygulandim, yazdım.
Kelalaka mı oldu, bilmiyorum.
Ya bide yıllardır deli gibi hayran olduğum adam neticede.. Daha iyisini mi bulacağım. Sürünceksem böylesi süründürsün ahahahba
Kızlar eğer beni çok üzerse fotoğraf Video herşeyi salarım magazine zaten merak etmeyinAma merak ettim şimdiAras Bulut İynemli mi? Gürbey İleri mi? Yoksa Şükrü Özyıldız falan mı?
Bence bir süre tadını çıkar ama dikkat et, bağlanma. Baktın sinirini bozuyor, bitirirsin. Güzel bir anı olarak kalır en azından.
Kızlar eğer beni çok üzerse fotoğraf Video herşeyi salarım magazine zaten merak etmeyin
Ben artık Christian Greyin ondan etkilenmeye başladığını düşünüyorum kızlar sadece kırmızı odamız yok ahahahYorumları okumadım belki söyleyenler vardır bu adam grinin elli tonundan çok etkilenmiş herhalde christian grey havasında
Ahahahhah böyle adam bulduysan kaçırmaBen artık Christian Greyin ondan etkilenmeye başladığını düşünüyorum kızlar sadece kırmızı odamız yok ahahah
Ya hahahahhahaha bildiğin bu benYa bide yıllardır deli gibi hayran olduğum adam neticede.. Daha iyisini mi bulacağım. Sürünceksem böylesi süründürsün ahahahba
fazla şimarık olabilir. yani elindeki oyuncakları istediği gibi kırıp dökmeye alışıktır. eğer onu yola getirmek istiyorsan çok yüz verme şöhretine aldanma. kendin ol. sen bir şey istemiyorsan kati davran. senin kuralların senin olmalı. onun kuralları ile oynarsan bu oyun çabuk bozulur. kişiliğini kaybettme ve onun süs eşyası olma. iki kullanıp atmasına izin verme. çünkü erkekler için biri olmazsa diğeri olur. hemen kendini ona teslim edersen kıymetin olmaz. biraz ağır kanlı davran. her istediğinde görüşme biraz meraklandır. biraz geri dur. kaçarsan aşık olur teslim olursan çok ağlarsın. sonunu düşünerek hareket et. hayat zaten bir oyun öyle değil mi?
Her zaman bekleriz efenim :)Ya hahahahhahaha bildiğin bu ben
Biz senle bu samimiyetimizi ilerletmeliyiz kaderdaş
Kız söylesem şak diye meydana çıkar zaten kim olduğu hahahKız biz meraklı varlıklarız bilmiyon muismini söylemesen de oynadığı bi diziyi filmi söyle
İşimiz çok zor yaa, artık ilişkilerimde taktik vur kaç olmasın diyorum ama mecbur bırakıyorlar :))erkeklerle oynuyacaksınız anacım. onları öyle bir hale getireceksiniz ki mal gibi kalacaklar. yani amma farklısın, çok çılgınsın, çok enterasansın gibi düşüncelere sevk edin. her an kaybetme korkusu yaşatacaksın. rekabet çok önemli bir şey onlar için. başka bir erkek tarafından kapılma endişesiyle size sıkı sıkı sarılırlar. bunu çaktırmadan yapacaksın. amaın kafasında sürekli bir şüphe olacak. beni bırakır mı, gider mi, ben onsuz nasıl yaşarım gibi melankolik bir havaya sokmalısınız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?