kızlar yardım..

oscarandthewolf

Dürtme içimdeki narı, üstümde beyaz gömlek var*
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
201
240
23
arkadaşlar merhaba. erkek arkadaşım askerde şu an, acemi birliğini yapıyor 1 buçuk aydır. usta birliğini hakkaride yapacağı için oraya kargo vs. gönderemicem. ben de dağıtım iznine geldiğinde ona bir şeyler vermek istiyorum hem kendimle alakalı hem ekstra şeyler. bi kutu hazırlıcam. içine fotoğraflarımızı, üzerine parfümümü doldurduğum fularımı, fotograf baskılı bi künye(bu ona sürprizim), saç tutamımı(kendisi özellikle istedi), hakkari soğuk olacağı için el kremi koyucam. bir de o acemi birliğindeyken her gün bi şeyler yazdığım defterimi yanımda getiricem buluştuğumuzda okumak istiyor ama onu kutuya koymayı düşünmüyorum çünkü yazmaya devam edicem. bunların dışında neler koyabilirim beni anımsatan ve mutlu edebilecek? manevi ağırlıklı olması önemli elbette. en ufak önerilerinizi bile bekliyorum. teşekkürler şimdiden:)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba. erkek arkadaşım askerde şu an, acemi birliğini yapıyor 1 buçuk aydır. usta birliğini hakkaride yapacağı için oraya kargo vs. gönderemicem. ben de dağıtım iznine geldiğinde ona bir şeyler vermek istiyorum hem kendimle alakalı hem ekstra şeyler. bi kutu hazırlıcam. içine fotoğraflarımızı, üzerine parfümümü doldurduğum fularımı, fotograf baskılı bi künye, saç tutamımı, hakkari soğuk olacağı için el kremi koyucam. bir de o acemi birliğindeyken her gün bi şeyler yazdığım defterimi yanımda getiricem ama onu koymayı düşünmüyorum Çünkü yazmaya devam edicem. bunların dışında neler koyabilirim beni anımsatan ve mutlu edebilecek? manevi ağırlıklı olması önemli elbette. en ufak önerilerinizi bile bekliyorum. teşekkürler şimdiden:)
tespih,sigara kullanıyorsa güzel bir çakmak, olabilir....

arkadaşlar merhaba. erkek arkadaşım askerde şu an, acemi birliğini yapıyor 1 buçuk aydır. usta birliğini hakkaride yapacağı için oraya kargo vs. gönderemicem. ben de dağıtım iznine geldiğinde ona bir şeyler vermek istiyorum hem kendimle alakalı hem ekstra şeyler. bi kutu hazırlıcam. içine fotoğraflarımızı, üzerine parfümümü doldurduğum fularımı, fotograf baskılı bi künye, saç tutamımı, hakkari soğuk olacağı için el kremi koyucam. bir de o acemi birliğindeyken her gün bi şeyler yazdığım defterimi yanımda getiricem ama onu koymayı düşünmüyorum Çünkü yazmaya devam edicem. bunların dışında neler koyabilirim beni anımsatan ve mutlu edebilecek? manevi ağırlıklı olması önemli elbette. en ufak önerilerinizi bile bekliyorum. teşekkürler şimdiden:)
Size tavsiyem dikkatini dağıtıp derinlere daldıracak aşırı anı vs yüklemesi yapmayın. Allah hem onun hemde tüm askerlerimizin sağa sağlim evine dönmesini nasip etsin. İşine yarayacak şeyler harici tavsiye etmem bişey göndermenizi

oyy kadının odun cinsi ben oluyorum herhalde.. parfüm sıktığın fular, saç tutamı :KK57: daha ne olsun ..
çocukla dalga geçmesinler oralarda ..

açıkçası onun da benim de insanların ne düşüneceği umrumuzda değil:) büyük bir özlem var çünkü ve bu devam edecek.. emin ol askere göndermeden önce ben de kendimi yontulmamış odun sanardım gel gör ki o iş öyle değilmiş. en azından ben yalnız hissetmemesini ve mutlu olmasını istediğim için bi şeyler vermek istedim ona.. aşırı bi özlem çekerken farkında olmadan odun tarafın yontuluyormuş :KK48:

Size tavsiyem dikkatini dağıtıp derinlere daldıracak aşırı anı vs yüklemesi yapmayın. Allah hem onun hemde tüm askerlerimizin sağa sağlim evine dönmesini nasip etsin. İşine yarayacak şeyler harici tavsiye etmem bişey göndermenizi

amin inşallah hepsinin allah yardımcıları olsun.. öncelikle daha önce kargo göndermiştim. içindekilerden çok, sevdiği tarafından gönderilmesi onu çok mutlu etmişti. telefonda konuşurken çocuk gibi sevindiğini biliyorum yahu:)) hal böyle olunca ben de mutlu oldum. zaten kendisi de her fırsatta -elinde 1 adet fotoğrafım olmasına rağmen- fotoğrafını göndersen çok iyi olur kokuna hasret kaldım bi tişörtünü gönder aşkım vs. der. o daha çok düşünüyo, istiyo. hakkaride çarşı izni olmayacağı ve telefon kullanımı da muallakta olduğu için senden bir şeyler götürmem sart demişti. dağıtım için gelmesine 2 hafta kaldığı için artık kargo göndermicem, geldiğinde direkt olarak eline vericem o da hakkariye götürecek. sonuçta belki 10 ay doğru düzgün konuşamıcaz bile..

İlla çok romantikli şeyle koymana gerek yok, ihtiyacı olan şeyler de koyabilirsin. Mesela iç çamaşırı, çorap, kazak vs.

arkadaşlar merhaba. erkek arkadaşım askerde şu an, acemi birliğini yapıyor 1 buçuk aydır. usta birliğini hakkaride yapacağı için oraya kargo vs. gönderemicem. ben de dağıtım iznine geldiğinde ona bir şeyler vermek istiyorum hem kendimle alakalı hem ekstra şeyler. bi kutu hazırlıcam. içine fotoğraflarımızı, üzerine parfümümü doldurduğum fularımı, fotograf baskılı bi künye(bu ona sürprizim), saç tutamımı(kendisi özellikle istedi), hakkari soğuk olacağı için el kremi koyucam. bir de o acemi birliğindeyken her gün bi şeyler yazdığım defterimi yanımda getiricem buluştuğumuzda okumak istiyor ama onu kutuya koymayı düşünmüyorum çünkü yazmaya devam edicem. bunların dışında neler koyabilirim beni anımsatan ve mutlu edebilecek? manevi ağırlıklı olması önemli elbette. en ufak önerilerinizi bile bekliyorum. teşekkürler şimdiden:)

Ayy ben de benimkine saç tutamı vermiştiiim hatıralarım depreşti, cüzdanında saklamıştı. ^_^
Canım sen fazlasıyla yapmışsın. Ama bilmiyorum tatlı bir espri olarak, hem de soğuktan koruması için sağlam bi içlik alabilirsin. Askeriyeden verilenden ayrı işine yarar.

Çok da abartma, hepsini orada muhafaza etmesi zor olur.

Ayy Allah YARDIMCISİ olsun sevgilinizin de tüm askerlerimizinde benim kardeşim de şırnak cizre de dağda bi karakolda yaptı hudutcuydu çok zor geçmişti bizim içinde onun içinde gerçekten Rabbim hepsini sağ salim ailelerine kavustursun inşallah duygulandim konunuzu sabote ettim k.bakmayın :KK61:

Askerde bir erkek için en güzel hediye bu bence. Ben olsam öyle yapardım o yüzden önerdim.
İsmim nil değil bu arada ama neyse. "nil desperandum" Latince'de "asla vaz geçme" demek...
Nickle hitap ediyoruz işte bizimde adımız nickimizden ibaret değil de havalıymış vuhuu
Ama bana da ilginç geliyo bazı yorumların

Nickle hitap ediyoruz işte bizimde adımız nickimizden ibaret değil de havalıymış vuhuu
Ama bana da ilginç geliyo bazı yorumların
Genelde farklıdır düşüncelerim zaten. Kafam mı farklı çalışıyor, bende mi bir tuhaflık var bilemiyorum ama fikirlerim genelde topluma terstir kabul ediyorum.

Back
X