Kızlar yardım

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Arkadaslar Merhaba ben 16 haftalik gebeleyim eşim araba aldı patronu arabana navigasyon al benden olsun demiş istediği navigasyon 800 tl bende ne gerek var parasini versin bebeğe bisiler alırız dedim esimde kredi kartı vericekler diyo tek bir yerden 800 tl ye ne alabilirim odasini alalım desem çok erken degilmi korkuyorum almaya üzerini de biz tamamladık ama 16 haftalik diye korkuyorum almaya bir fikir verin bana nolur napsakki acele etmesemmi

O zmn puset uyku seti gibi dıger ıhtıyaclarını al ne biliyim araç koltugu vs....
Ya aslında korkuyorum birsey almaya 5 aylık olana kadar hiç bir şey alma ugursuzluk olur dediler inanmam aslında böyle şeylere ama içimde hep bir korku bebeğe birsey olursa esyalarina bakıp üzülürüm diye şimdide bunu kaçırmak istemedim yoksa oda en iyisi bide tek bir yerden almam lazım puset uyku seti ayrı yerlerden alınabilir ay çok karıştim suanda

E bebek gibi başka isimlerdede buyuk satış yerlerınde hepsini tek yerden bulabikirsiniz.kötü dusunmeyin hem yıllarca kalsa solmaz kokmaz mecburı ıhtıyac alın koyun bi köşeye renkleride mesela yatakda sade ekru tonları okuyo pusettede kırmızı vs gibi.birşey olur düşüncesi ile hareket edersek hiçbişe alamayız fırsat varken masrafın bir kısmını çıkarırsınız aradan:)yoksa hiçbirşeyın garantısı yok .umarı m hepimiz sorunsuz bır şekılde doğururda saglıkla kucagımıza alırız.olumlu hayaller kurun .ben ılk çocugumda ruyalarımda yedı aylık gelıcem anne bekle benı dıye goruyordum çokta etkılenmıştım bavul hazırlamıştım erkenden:)şükür normal zmnda geldi.

Amin canım amin kiyamam size sabırsız bebis değilmiş gününü beklemiş bizim bide tedavi bebegi tup bebek ile sahip olduk ilk günden beri kaybetme korkusunu atamiyorum uzerimden allahim sağ sağlim dünyaya gelmeyi nasip etsin bebislerimizin korkmayip parayi degerlendirmek lazım çok saol yardimci olduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…