Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikiside aynı bölüm olmuyor mu zaten? Hangi şehirde hastaneniz?Beni doktor infertilite bölümüne yönlendirdi bende tüp bebek bölümüne alırsam olurmu çünkü ikisindede kısırlık bölümu parantez içinde yazılmış bide en erken ve istediğim doktor o bölümde bakarlar degilmi üç dusuğum var
Ben tüp bebeğe almıştım beni infertiliteye yönlendirmişti. devlette zaten randevu aldniz doktoru görmüyorsnz yerine başkası bakıyor hep.Beni doktor infertilite bölümüne yönlendirdi bende tüp bebek bölümüne alırsam olurmu çünkü ikisindede kısırlık bölümu parantez içinde yazılmış bide en erken ve istediğim doktor o bölümde bakarlar degilmi üç dusuğum var
Burda İstanbul dayım da Zeynep kamilde devlette bazı doktorlar infertilite bölümü diye yazmış bazıları tüp bebek benimde en yakın tarihli tüp bebek di o yüzden yaptım amaIkiside aynı bölüm olmuyor mu zaten? Hangi şehirde hastaneniz?
Bizim burda devlette tek bir bolum var oraya bakan. Tüp bebek geciyor diye direk tup bebek yapmiyolar once sorununuzu bakiyolar ona gore tedavi yöntemi en son tüp bebek deniyolar
Sonuç aldinizmi peki tedavi oldunuzmu banada infertilite bölümüne dediler bende buna aldım inşallah bı sorun sıkınti çıkmazBen tüp bebeğe almıştım beni infertiliteye yönlendirmişti. devlette zaten randevu aldniz doktoru görmüyorsnz yerine başkası bakıyor hep.
Nerde yapıyorsunız acaba.Sonuç aldinizmi peki tedavi oldunuzmu banada infertilite bölümüne dediler bende buna aldım inşallah bı sorun sıkınti çıkmaz
O zaman yonlendirilmeli bolum olabilir. Once infertilite sonra tüp bebek. Bilemedim o zaman. Başlığa Zeynep Kamil diye yazsaydınız gidenler görürdü cevap yazardı belkiBurda İstanbul dayım da Zeynep kamilde devlette bazı doktorlar infertilite bölümü diye yazmış bazıları tüp bebek benimde en yakın tarihli tüp bebek di o yüzden yaptım ama
Aaa bende Z. KamildeydimBurda İstanbul dayım da Zeynep kamilde devlette bazı doktorlar infertilite bölümü diye yazmış bazıları tüp bebek benimde en yakın tarihli tüp bebek di o yüzden yaptım ama
Amin inşallah sağlıkla büyüsün çocuğunu inşallah Allah bağışlasın bende o zaman infertilite bölümüne almam gerekiyor randevuyu.bide nasıl ilaçlar bunlar vitaminler falan mı benim çatlama iğnesi olmam gerekiyor herhaldeNerde yapıyorsunız acaba.
Ben direk tüp bebek istiyordum ilk tüp bebeğe aldım randvuyu gittiğim de işlerin o kadar kolay olmadığını gördüm:)
Önce infertilite ye almak gerekiyor orda hem kadın hem erkek bir sürü test tutuyor sonra heyete gönderiliyor bunlar, onlar karar veriyor tüp bebek mi infertilitede mi devam edeceğinize.
Bana tüp bebek verilmedi. Önce ilaçla tedavi edilecek 3 defa sonra 2 aşılama daha sonra tüp bebek olur dediler. 3 ilaçla tedavi gördüm sonuç alamadım sıra aşılamaya geldi heyet raporumda çıkmıştı ama o ay bayrama denk geldiği için tedaviye ara verildi diğer aya gelin aşılama yapılacak dediler. Ver çok şükür ki inşallah sizde öyle kolay kavuşursunuz ben o ay kendiliğinden doğal yoldan hamile kaldım artk hastaneyee gitmedim devam etmedim tedaviyekızım şuan 2 yaşında çok şükür. Rabb'im herkese nasip etsin inşallah
![]()
Yok vitaminlerde sıkıntı varsa dahiliye ye yönlendiriyor benim o zaman tiroid vardı bi süre onun için tedavi görmüştüm mesela.Amin inşallah sağlıkla büyüsün çocuğunu inşallah Allah bağışlasın bende o zaman infertilite bölümüne almam gerekiyor randevuyu.bide nasıl ilaçlar bunlar vitaminler falan mı benim çatlama iğnesi olmam gerekiyor herhalde
Sağol gerçekten cevapları içinYok vitaminlerde sıkıntı varsa dahiliye ye yönlendiriyor benim o zaman tiroid vardı bi süre onun için tedavi görmüştüm mesela.
Kadın doğum ilaçla tedavide klomen veriliyor sonra da çatlatma iğnesi başka birşey verilmemişti bana.
Doktor konusunu da dert etmeyin 1 yıl infertilite için gittim 9 ay da gebelik için aynı doktoru iki kere görmedim hiç:))
Ne demek bildiğin kadar yardımcı olurumAnladım
Sağol gerçekten cevapları için
Ne demek bildiğin kadar yardımcı olurumkolaylıkla nasip olsun
![]()