Pcos da düzensiz yumurtlama olduğu için geç döllenme olmuş olabilir. Lekeniz de yerleşme kanaması yada üstüne görme denilen bebek tutunurken yaptığı kanama alanı olabilir. Kan testiyle kesin sonuç alabilirsiniz. İnşallah istediğiniz gibi sonuçlanırpcosum 28 martta adet oldum normal bi şekilde sonra 7 mayısta 3 gün kahverengi ağrısız kan geldi test yaptım ama 2 hafta önce nimo gibi bi markaydı negatif awox sipariş ettim 3-4 gündür göğüs ağrım var bugünde ilişkiden sonra kasık ağrım başladı sizce hamilelik olabileimi
Ara kanama diyen oldu o nedir bilmiyprum ümitlenmek istemiyorum çok istiyorduk eşimle her ay test yapıyordum pcos çıktı karşıma sonra da bıraktık istemiyorum şuan dedim ama sonuç ne olur bilmemPcos da düzensiz yumurtlama olduğu için geç döllenme olmuş olabilir. Lekeniz de yerleşme kanaması yada üstüne görme denilen bebek tutunurken yaptığı kanama alanı olabilir. Kan testiyle kesin sonuç alabilirsiniz. İnşallah istediğiniz gibi sonuçlanır
İnşallah güzel şeyler oluyordurAra kanama diyen oldu o nedir bilmiyprum ümitlenmek istemiyorum çok istiyorduk eşimle her ay test yapıyordum pcos çıktı karşıma sonra da bıraktık istemiyorum şuan dedim ama sonuç ne olur bilmem
Umarım kuzum hayırlısı neyse o olurİnşallah güzel şeyler oluyordur
Ne kadar zamandır istiyorsunuzUmarım kuzum hayırlısı neyse o olur
10 aylık evliyimNe kadar zamandır istiyorsunuz
Sanırım sende bnm gibi hiç korunmadın bnde 8 aylık evliyim hatta bu ay sonu 9 her ay onlarca test yaptım geçen ay testlerim silik çıktı 14 gün gecikmeyle kanda negatifi gördüm. Ama nasip işte vardır gecikmenin de bir hikmeti10 aylık evliyim
Sanırım sende bnm gibi hiç korunmadın bnde 8 aylık evliyim hatta bu ay sonu 9 her ay onlarca test yaptım geçen ay testlerim silik çıktı 14 gün gecikmeyle kanda negatifi gördüm. Ama nasip işte vardır gecikmenin de bir hikmet
Nasip çok isteyince olmuyor diyolar ama o geliceği günü biliyor fakat biz acele ediyoruz acele edip kendimizi de ümitlendiriyoruz eşlerimizi de aynı şekil ben dün akşam awox sipariş ettim gizli hani bu sefer söylemim dedim alıp yapim ondan sonra söylerim diyede bakalım çabuk gelir inşallahSanırım sende bnm gibi hiç korunmadın bnde 8 aylık evliyim hatta bu ay sonu 9 her ay onlarca test yaptım geçen ay testlerim silik çıktı 14 gün gecikmeyle kanda negatifi gördüm. Ama nasip işte vardır gecikmenin de bir hikmeti
Ve evde kedim var ilk defa benden ayrılmıyor sürekli sevdiriyor eşime yanaşmıyor karnıma yatıyor oda bi kuşkulandırdı beniNasip çok isteyince olmuyor diyolar ama o geliceği günü biliyor fakat biz acele ediyoruz acele edip kendimizi de ümitlendiriyoruz eşlerimizi de aynı şekil ben dün akşam awox sipariş ettim gizli hani bu sefer söylemim dedim alıp yapim ondan sonra söylerim diyede bakalım çabuk gelir inşallah
Evet stres yapmamak gerekiyormuş ama pek imkân dahilinde değil işte. Awox marka iyi en azından kuruma yapmıyor. Bnde hiç söyleme taraftarı değilim bizden daha çok üzülüp umutlanıyorlar maalesef. İnşallah bizde birgün güzel haberler vereceğizNasip çok isteyince olmuyor diyolar ama o geliceği günü biliyor fakat biz acele ediyoruz acele edip kendimizi de ümitlendiriyoruz eşlerimizi de aynı şekil ben dün akşam awox sipariş ettim gizli hani bu sefer söylemim dedim alıp yapim ondan sonra söylerim diyede bakalım çabuk gelir inşallah
Sende mi yapıcaksın testEvet stres yapmamak gerekiyormuş ama pek imkân dahilinde değil işte. Awox marka iyi en azından kuruma yapmıyor. Bnde hiç söyleme taraftarı değilim bizden daha çok üzülüp umutlanıyorlar maalesef. İnşallah bizde birgün güzel haberler vereceğiz
Onlar hissedermiş yaaa inşallah vardır kuzum inan kendime istediğim kadar heyecanlandım ❤Ve evde kedim var ilk defa benden ayrılmıyor sürekli sevdiriyor eşime yanaşmıyor karnıma yatıyor oda bi kuşkulandırdı beni
İnşallah vardır ama varsa da korkuyorum nasıl olacak diye inanki kafayı yememek mümkün değil bayramın 3. Günü normalde nemo diye saçma bi markanın yaptım test negatif ti dedim yoktur amannn ama adet olmadım daha dün ayıptır demesi birliktelik oldu bi hafif kasık ağrısı vardı geçti şimdi gene var inşallah adet olmamOnlar hissedermiş yaaa inşallah vardır kuzum inan kendime istediğim kadar heyecanlandım ❤
Bnm daha 13 günüm var. Laboquick test var elimde 4 tane 2 tane de innovitanın ovulasyon testi var bekleyeceğim bu ay test yapmama kararı aldım.Sende mi yapıcaksın test
Bnm daha 13 günüm var. Laboquick test var elimde 4 tane 2 tane de innovitanın ovulasyon testi var bekleyeceğim bu ay test yapmama kararı aldım.
Geçen ay bnm adetten 3-4 gün önce silik çıkıyordu. Gecikmenin 5. Günü kan verdim negatif. 14. Gün adet oldum. Psikolojik olarak kendimi çok yıprattım. Ve sürekli inşallah adet olmam dedim durdum beynime sinyal verdim sanırım bebek yoktu ama âdet de yoktu. O yüzden inşallah adet olmam deme inşallah bebeğim benimledir deİnşallah vardır ama varsa da korkuyorum nasıl olacak diye inanki kafayı yememek mümkün değil bayramın 3. Günü normalde nemo diye saçma bi markanın yaptım test negatif ti dedim yoktur amannn ama adet olmadım daha dün ayıptır demesi birliktelik oldu bi hafif kasık ağrısı vardı geçti şimdi gene var inşallah adet olmam
Maalesef eczaneler hele Predictor testler 290₺ yani hep internetten alıp el altında bulundurmak gerek. Gerçi o zamanda yapmadan durmak çok zor amatestlerde cep yakıyor heray 4 -5 tane ala ala el alışkanlığı oluyor artık yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?