Kızlar yardımcı olurmusunux

Ben bide adet günlerimi kontrol edemiyorum çünkü pcosum ocak7 de oldum 4 gün sürüyor bitiyor 28 martta oldum ta son 7 mayıstı oda 2.5 gün sırf kahve rengi ağrısız geldi hani adetin son günü kahve rengi gelir ya öyleydi

Bak ağrısız diyince bi şüphe düşürdün içime eğer pcosla alakalı birşey olsaydı kist fln çok ağrılı olurdu. Benim annem kardeşime hamile olduğunu 3 aylıkken anlamış hep adet oluyorum sanmış.

Benim annemde beni öğrendiğinde 3. Ayında öğrenmiş adet oluyordum dedi

Aynıyız aynıyız ne eksik ne fazla yakında hafta 1 test yaparz
Yaparız gibi geliyor bana da elimin altında olması çok sıkıntı ya bir de ben ailemden uzaktayım eşimin işi nedeniyle onun ailesi farklı benim ailem farklı biz farklı bir şehirdeyiz. Akşama kadar boşum yani boş insan ne yapar düşünüp acaba mı diyip test yapar

Akşam 6 ya kadar bende tekim hep ya uyuyorum ya ev işi test gelsede yapsam çok şüphelndirdin beni

Akşam 6 ya kadar bende tekim hep ya uyuyorum ya ev işi test gelsede yapsam çok şüphelndirdin beni
Ben bu ay da hamile kalmazsam ara veriyorum. Diyetisyene gideceğim yüzmeye yazılacağım kilom yok gerçi ama sağlıklı bir vücuda odaklanacağım az vücudum kendine gelsin yazık ay tahmini teslim tarihi yazmıyor mu hangi şehirdesin bn de bi meraklandım şimdi.

Kargoya teslim edilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…