Ben bide adet günlerimi kontrol edemiyorum çünkü pcosum ocak7 de oldum 4 gün sürüyor bitiyor 28 martta oldum ta son 7 mayıstı oda 2.5 gün sırf kahve rengi ağrısız geldi hani adetin son günü kahve rengi gelir ya öyleydiGeçen ay bnm adetten 3-4 gün önce silik çıkıyordu. Gecikmenin 5. Günü kan verdim negatif. 14. Gün adet oldum. Psikolojik olarak kendimi çok yıprattım. Ve sürekli inşallah adet olmam dedim durdum beynime sinyal verdim sanırım bebek yoktu ama âdet de yoktu. O yüzden inşallah adet olmam deme inşallah bebeğim benimledir de
Kız bana 390 dediMaalesef eczaneler hele Predictor testler 290₺ yani hep internetten alıp el altında bulundurmak gerek. Gerçi o zamanda yapmadan durmak çok zor ama
Ay resmen tutturabildiklerine satıyorlar serbest piyasa diye bu kadar da olmaz ki. Bir sınır koysalar en azındanKız bana 390 dedi
Bak ağrısız diyince bi şüphe düşürdün içimeBen bide adet günlerimi kontrol edemiyorum çünkü pcosum ocak7 de oldum 4 gün sürüyor bitiyor 28 martta oldum ta son 7 mayıstı oda 2.5 gün sırf kahve rengi ağrısız geldi hani adetin son günü kahve rengi gelir ya öyleydi
Nerden koparırsak kardayız şeklinde ilerliyolarAy resmen tutturabildiklerine satıyorlar serbest piyasa diye bu kadar da olmaz ki. Bir sınır koysalar en azından
Benim annemde beni öğrendiğinde 3. Ayında öğrenmiş adet oluyordum dediBak ağrısız diyince bi şüphe düşürdün içimeeğer pcosla alakalı birşey olsaydı kist fln çok ağrılı olurdu. Benim annem kardeşime hamile olduğunu 3 aylıkken anlamış hep adet oluyorum sanmış.
Gerçekten ya yazık ama ne umutlarla gidenler varNerden koparırsak kardayız şeklinde ilerliyolar
Genetiğimizde var o zaman kuzumBenim annemde beni öğrendiğinde 3. Ayında öğrenmiş adet oluyordum dedi
Aynıyız aynıyız ne eksik ne fazla yakında hafta 1 test yaparzGenetiğimizde var o zaman kuzumşimdi adet kende test yaparız ne mutlu bize ben zaten iflah olmam da sen bana uyma
Yaparız gibi geliyor bana da elimin altında olması çok sıkıntıAynıyız aynıyız ne eksik ne fazla yakında hafta 1 test yaparz
Akşam 6 ya kadar bende tekim hep ya uyuyorum ya ev işiYaparız gibi geliyor bana da elimin altında olması çok sıkıntıya bir de ben ailemden uzaktayım eşimin işi nedeniyle onun ailesi farklı benim ailem farklı biz farklı bir şehirdeyiz. Akşama kadar boşum yani boş insan ne yapar düşünüp acaba mı diyip test yapar
Ben bu ay da hamile kalmazsam ara veriyorum. Diyetisyene gideceğim yüzmeye yazılacağım kilom yok gerçi ama sağlıklı bir vücuda odaklanacağım az vücudum kendine gelsin yazıkAkşam 6 ya kadar bende tekim hep ya uyuyorum ya ev işitest gelsede yapsam çok şüphelndirdin beni
Kargoya teslim edilmişBen bu ay da hamile kalmazsam ara veriyorum. Diyetisyene gideceğim yüzmeye yazılacağım kilom yok gerçi ama sağlıklı bir vücuda odaklanacağım az vücudum kendine gelsin yazıkay tahmini teslim tarihi yazmıyor mu hangi şehirdesin bn de bi meraklandım şimdi.
Hah iyi o zaman en geç cumartesiye gelirKargoya teslim edilmiş
Bakalım kuzumHah iyi o zaman en geç cumartesiye gelir
Bakalım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?