Kızlar yardımcı olurmusunuz az adet görme

hipokrat

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
561
77
13
1,5 yıldır çocuk düşünüyorum ama henüz olmadı evlenmeden önce 4 gün adet olurdummevlenikteb sonra 2 gün yoğun olurum 1 paket ped bitmeye yakın olur 3. Gün azalır ve 4 gün 5 gün lekelenme olur ama bazen tıpkı bu ay gibi grip oldum salgına yakalandım dün normal adetimi oldum ama bugün azaldı normalde yoğun. Olurdum sizce bi sorun varmıdır yani 2 gün adet olmak 3 güne azalması sorun mudur adetli iken e240 prolaktin 18,20 arası fsh 5 lh 3 tsh 1,4 civarı çıkıyor Altan bakıldığında ise 17,16,18 yumurta aya göre değişiyor ama bu ay aklıma takılan ise dün adet oldum bugünn2. Günüm az geliyor eee yarın zaten bitecek panik oldum ya herkes 4,5 gün yoğunken ben neden 2 gün kızlar zaten çocuğu takıyorum kafama olmuyor diye

E2 40 kızlar adetliyken 240 gibi yazmışım

El olarak herhangi bir kist var falan demedi doktorum 1 defa üst üste kan verdim 2 defa Vajinal maunyeye girdim kızlar. Hgs ve eşimin sprem sonucu yok ama benşm şuan aklıma takılan adetim zaten bu ara düzenli olurum adet

Gerçekten kafama çok takılıyor önceden olsa takılmazdı şuan adetimmgözüme batıyor her an herşey belki bişeyim yok ama bilmiyorum birde kızlar ilk AMH 0,8 geldi sonra doktorum tekrardan hemen kan aldı 2 geldi değerim sonra hemen Altan baktı 2 ay 17,18,16 civarı geldi yumurta sayım ama 2 defa baktı yani 2 defada hormon tahlili aldı hepsinde fsh 5 geldi kuruyor gibi geliyorum artık kafada herşeyi takıp vücudumu kendim yönetiyorum sanki hemen adet olunca adetim az mı gelecek diye düşünüyorum …

Merhaba, konu hakkında çok bilgim olmasa da sorun üste çıksın diye cevap vermek istedim.

Benim de yaklaşık 2 senedir regl gün sayım kısaldı, son 2 sene kötü şeyler yaşadım, hayat tarzım değişti stresten olduğunu düşünürdüm yazdıklarınızı okuyunca acaba ben de bir sıkıntı mı var dedim.
Bu konuya daha az odaklanırsan belki de senin için iyi olur
Her şey istediğin gibi gerçekleşsin

Çocuğum olmuyor diye kendimi yiyorum Vallahi bende 1 yıldır

Acaba sizdeki de mi üzüntüden kaynaklı, doktorunuz ne diyor
Doktoruma bu sebebten gitmedim çocuk için gittim geçen aylarda bi problem demedi Altan falan baktı yumurtan büyümüyor dedi ama bu çocukla ilgili kist vs problem görmedi adet azlığı hormondan olurmuş ama benim iyi hormonlarım

Aynen bende sizin gibiyim ben etrafımdan 4 gün yoğun geliyor diyenlere bakıp korktum
herkesin farklıdır. mesela benim vitamin değerlerim dipte, kansızlık var bunlar bile etkili bana kalırsa. doktor muayene de bir şey görmediyse korkmayın streste azaltır

herkesin farklıdır. mesela benim vitamin değerlerim dipte, kansızlık var bunlar bile etkili bana kalırsa. doktor muayene de bir şey görmediyse korkmayın streste azaltır
Hayır görmedi Ama azaren bayramdan sonra tekrar bi doktor sürecini girmek istiyorum bebek için ozaman olmadı dile getireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…