E2 40 kızlar adetliyken 240 gibi yazmışım1,5 yıldır çocuk düşünüyorum ama henüz olmadı evlenmeden önce 4 gün adet olurdummevlenikteb sonra 2 gün yoğun olurum 1 paket ped bitmeye yakın olur 3. Gün azalır ve 4 gün 5 gün lekelenme olur ama bazen tıpkı bu ay gibi grip oldum salgına yakalandım dün normal adetimi oldum ama bugün azaldı normalde yoğun. Olurdum sizce bi sorun varmıdır yani 2 gün adet olmak 3 güne azalması sorun mudur adetli iken e240 prolaktin 18,20 arası fsh 5 lh 3 tsh 1,4 civarı çıkıyor Altan bakıldığında ise 17,16,18 yumurta aya göre değişiyor ama bu ay aklıma takılan ise dün adet oldum bugünn2. Günüm az geliyor eee yarın zaten bitecek panik oldum ya herkes 4,5 gün yoğunken ben neden 2 gün kızlar zaten çocuğu takıyorum kafama olmuyor diye
Merhaba, konu hakkında çok bilgim olmasa da sorun üste çıksın diye cevap vermek istedim.1,5 yıldır çocuk düşünüyorum ama henüz olmadı evlenmeden önce 4 gün adet olurdummevlenikteb sonra 2 gün yoğun olurum 1 paket ped bitmeye yakın olur 3. Gün azalır ve 4 gün 5 gün lekelenme olur ama bazen tıpkı bu ay gibi grip oldum salgına yakalandım dün normal adetimi oldum ama bugün azaldı normalde yoğun. Olurdum sizce bi sorun varmıdır yani 2 gün adet olmak 3 güne azalması sorun mudur adetli iken e240 prolaktin 18,20 arası fsh 5 lh 3 tsh 1,4 civarı çıkıyor Altan bakıldığında ise 17,16,18 yumurta aya göre değişiyor ama bu ay aklıma takılan ise dün adet oldum bugünn2. Günüm az geliyor eee yarın zaten bitecek panik oldum ya herkes 4,5 gün yoğunken ben neden 2 gün kızlar zaten çocuğu takıyorum kafama olmuyor diye
Çocuğum olmuyor diye kendimi yiyorum Vallahi bende 1 yıldırMerhaba, konu hakkında çok bilgim olmasa da sorun üste çıksın diye cevap vermek istedim.
Benim de yaklaşık 2 senedir regl gün sayım kısaldı, son 2 sene kötü şeyler yaşadım, hayat tarzım değişti stresten olduğunu düşünürdüm yazdıklarınızı okuyunca acaba ben de bir sıkıntı mı var dedim.
Bu konuya daha az odaklanırsan belki de senin için iyi olur
Her şey istediğin gibi gerçekleşsin
Acaba sizdeki de mi üzüntüden kaynaklı, doktorunuz ne diyorÇocuğum olmuyor diye kendimi yiyorum Vallahi bende 1 yıldır
Teşekkür ederim ozaman sizin dediğiniz e göre normal oluyor gibimerhaba doktorlar 2-7 gün arası normal döngü kabul ediyor.
Benim 2 gün kan gelir 3. gün çok azalır. 4-5 günler leke şeklinde devam eder doktoruma danıştım çok normal dedi.Teşekkür ederim ozaman sizin dediğiniz e göre normal oluyor gibi
Doktoruma bu sebebten gitmedim çocuk için gittim geçen aylarda bi problem demedi Altan falan baktı yumurtan büyümüyor dedi ama bu çocukla ilgili kist vs problem görmedi adet azlığı hormondan olurmuş ama benim iyi hormonlarımAcaba sizdeki de mi üzüntüden kaynaklı, doktorunuz ne diyor
Aynen bende sizin gibiyim ben etrafımdan 4 gün yoğun geliyor diyenlere bakıp korktumBenim 2 gün kan gelir 3. gün çok azalır. 4-5 günler leke şeklinde devam eder doktoruma danıştım çok normal dedi.
Bakın dün oldu bugünde oluyorum ama yarına azalacak sonra lekelenecek ve bitecek siz gibiBenim 2 gün kan gelir 3. gün çok azalır. 4-5 günler leke şeklinde devam eder doktoruma danıştım çok normal dedi.
herkesin farklıdır. mesela benim vitamin değerlerim dipte, kansızlık var bunlar bile etkili bana kalırsa. doktor muayene de bir şey görmediyse korkmayın streste azaltırAynen bende sizin gibiyim ben etrafımdan 4 gün yoğun geliyor diyenlere bakıp korktum
Bende çok takmıştım doktor sorun yok dedi rahatladım. pede gelmiyor ama tuvalete oturuyoruz orda da gidiyor o an o miktarı fark edemiyoruzBakın dün oldu bugünde oluyorum ama yarına azalacak sonra lekelenecek ve bitecek siz gibi
Hayır görmedi Ama azaren bayramdan sonra tekrar bi doktor sürecini girmek istiyorum bebek için ozaman olmadı dile getireyimherkesin farklıdır. mesela benim vitamin değerlerim dipte, kansızlık var bunlar bile etkili bana kalırsa. doktor muayene de bir şey görmediyse korkmayın streste azaltır
Ay benim Orda afedersiniz çok gidiyor oda gelse pede benim varya 2 paket bitemem gerekiyorBende çok takmıştım doktor sorun yok dedi rahatladım. pede gelmiyor ama tuvalete oturuyoruz orda da gidiyor o an o miktarı fark edemiyoruz
Pıhtı gibi düşüyor benim orda fazlacaBende çok takmıştım doktor sorun yok dedi rahatladım. pede gelmiyor ama tuvalete oturuyoruz orda da gidiyor o an o miktarı fark edemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?