- 14 Aralık 2024
- 1.857
- 5.465
- 73
Benim de gidiyor o şekilde. Onlarda kanama miktarımıza dahil yani ped şeklinde düşünmeyin.Pıhtı gibi düşüyor benim orda fazlaca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de gidiyor o şekilde. Onlarda kanama miktarımıza dahil yani ped şeklinde düşünmeyin.Pıhtı gibi düşüyor benim orda fazlaca
Çok teşekkür ederim kafayı bozdum iyice ben çocuk için çok yıpratıyorum kendimiÇok normal hiç endişelenmeyin
Allah razı olsun sizlerden insan çok bunalıyor bazenBenim de gidiyor o şekilde. Onlarda kanama miktarımıza dahil yani ped şeklinde düşünmeyin.
Kaç yaşındasınız?Allah razı olsun sizlerden insan çok bunalıyor bazen
Değerlerimiz neredeyse aynı hatta benim trioitlerim daha da yüksekti çok şükür indi 2. HamileliğimÇok teşekkür ederim kafayı bozdum iyice ben çocuk için çok yıpratıyorum kendimi![]()
25 yaşıma giriyorum 4 gün sonraKaç yaşındasınız?
Ahhh eşimde bir sorun mu var acaba benim eşim test vermedi henüz aklıma o geliyor birdeDeğerlerimiz neredeyse aynı hatta benim trioitlerim daha da yüksekti çok şükür indi 2. Hamileliğim
Daha çok gençsiniz25 yaşıma giriyorum 4 gün sonra
Binlerce teşekkür ederimm Allah sizinde isteklerinizi kabul eylesinKonu sahibi regl az yada çok olması hamilelik için engel değil bunun için stres yapmayın![]()
Benim 1. Hamileliğim sağlıksız oldu şuan 2. Hamileyim şükür herşey yolunda ne zamandır çocuk deniyorsunuzAhhh eşimde bir sorun mu var acaba benim eşim test vermedi henüz aklıma o geliyor birde
Gencim ama etrafımda herkes hamile bende istieyince çok üzüyorum kendimi bilmiyorum anlarmısınız ama eşimde yüklenmiyor hiç açmıyor bile konuyu amaDaha çok gençsinizbende 28 yaşındayım. Bende pcos var. Doktor doğal gebelik mümkün değil bile dedi.
Bence acele etmeyin o kadar gençsiniz kiii.Gencim ama etrafımda herkes hamile bende istieyince çok üzüyorum kendimi bilmiyorum anlarmısınız ama eşimde yüklenmiyor hiç açmıyor bile konuyu ama
1,5 yıl oldu bu ay tam olarak doktor agirtim 2 ay önce hormonlar iyi yumurtalar sayısı iyi ama büyümüyor olabilir dedi 22 mm klomenle büyüttü ama olmadı yineBenim 1. Hamileliğim sağlıksız oldu şuan 2. Hamileyim şükür herşey yolunda ne zamandır çocuk deniyorsunuz
Haklısınız amaBence acele etmeyin o kadar gençsiniz kiii.
Yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz1,5 yıl oldu bu ay tam olarak doktor agirtim 2 ay önce hormonlar iyi yumurtalar sayısı iyi ama büyümüyor olabilir dedi 22 mm klomenle büyüttü ama olmadı yine
Allahım hayırlı evlat versin güzel doğumlar nasip etsin size. Bir ömür mutlu olun ailenizleBenim 1. Hamileliğim sağlıksız oldu şuan 2. Hamileyim şükür herşey yolunda ne zamandır çocuk deniyorsunuz
Eşinizde sperm testi versin isterseniz.Haklısınız amaüzülüyorum işte keşke boşverip takmasamm
Gün aşırı mutlaka ilişkimiz oluyor hayta bazen hergün bu nedenle takip etmedimmhiç etmem gerekir miYumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz
Bence vermeli isterseniz dediniz çok kibarlıkla ama artık resmen vermek zorunda yani korkuyor ama napabilirim verecek mecbur yaEşinizde sperm testi versin isterseniz.