Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim sanırım yumurtluyorum ne tuaf bir şey :) bugün ovülasyon testte yaptıım çizgiler nettiYumurtluyorsunuz. Şeffaf uzayan akıntı bunun en belirgin göstergesidir.
o zaman bu birkaç günü değerlendirinÇok teşekkür ederim sanırım yumurtluyorum ne tuaf bir şey :) bugün ovülasyon testte yaptıım çizgiler netti
Evet testinizde fazlasıyla pozitif gözüküyor :) Hadi hayırlısı güzel haberlerinizi alırız inşallah :)bu sabah testte yaptım ovülasyon testi ,yumurtluyorum değilmi :) çok tuaf bir laf ama :) yumurtlamak :)
Ay hadi inşallahhh inşallahh , isteyen herkesin hepimizin kucakları sağlıcaklı cennet kokulu evlatlar ile dolsun :) İnşallah bu ay tutar , klomenden sonra ilk kez böyle oldu biliyormusun umarım tutar ya Rabbim bizlere anneliği tattirsin sağlıcakla inşallah. Testi sabah bende görünce sanırım o günler bugünler diye düşündüm :)Evet testinizde fazlasıyla pozitif gözüküyor :) Hadi hayırlısı güzel haberlerinizi alırız inşallah :)
Hayırlı dualarınıza amin demek düşer bize :) 1 haftaya bende bir jinekoloğa giderek çocuk sahibi olmada ilk adımı atacağım inşallah. Tekrar söylüyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum.Ay hadi inşallahhh inşallahh , isteyen herkesin hepimizin kucakları sağlıcaklı cennet kokulu evlatlar ile dolsun :) İnşallah bu ay tutar , klomenden sonra ilk kez böyle oldu biliyormusun umarım tutar ya Rabbim bizlere anneliği tattirsin sağlıcakla inşallah. Testi sabah bende görünce sanırım o günler bugünler diye düşündüm :)
:) Hadi hayırlısı olsun , İnşallah hemencicik oluverir. Tabiii bi haniş olayım hemencicik yazacağım. 1 Yıldır bekliyorum ama ilk kez bu kadar umutluyum ,Hayırlı dualarınıza amin demek düşer bize :) 1 haftaya bende bir jinekoloğa giderek çocuk sahibi olmada ilk adımı atacağım inşallah. Tekrar söylüyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum.
Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın :):) Hadi hayırlısı olsun , İnşallah hemencicik oluverir. Tabiii bi haniş olayım hemencicik yazacağım. 1 Yıldır bekliyorum ama ilk kez bu kadar umutluyum ,
Amin Cümlemizin İnşallah :)Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın :)
arkadaşlar merhaba,
bugün 13.cü günüm ve klomen biteli 6 gün oldu. bugün akıntım uzun bir şekilde geldi ve kasığımda ağrılar var sizce yumurtluyormuyum ? akıntım lastik gibiydi , görüşlerinizi bekliyorum çok sağolun
Değerlendirmez olurmuyum hiç :) İnşallah tutarrr inşallahh ,Yüksek ihtimal yumurtuluyorsun, iyi değerlendirin bu günleri :)
Eşinin üstte olduğu bir pozisyon seçin, ayaklarını mutlaka havaya dik, ilişki öncesinde eşi,ne türk kahvesi içir 30 dk önce gibi sen içme ama:) Ve sakın hemen duşa girme sabahı bekle. İlişki sonrasında sağına yada soluna dön uyumaya çalış:) Rast gele :))) Allah en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın aminnn...Değerlendirmez olurmuyum hiç :) İnşallah tutarrr inşallahh ,![]()
Zaten yastık koyuyorum altıma, sonrasında da bir süre ayaklarımı havaya dikiyorum ve sabaha kadar öyle yatıyorum aynen bu hafta hep sağ tarafa yatıp uyudum sabah duş aldım :) inşallah ya ilk klomen kullanışım dilerim ilk ayda tutar :) Amin amin , sende hamilesin sanırım =) darısı başımıza. sağlıcakla kucağına alırsın umarım , bilgi için çok sağolEşinin üstte olduğu bir pozisyon seçin, ayaklarını mutlaka havaya dik, ilişki öncesinde eşi,ne türk kahvesi içir 30 dk önce gibi sen içme ama:) Ve sakın hemen duşa girme sabahı bekle. İlişki sonrasında sağına yada soluna dön uyumaya çalış:) Rast gele :))) Allah en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın aminnn...
Tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah benim içinde dua et belirtilerin nelerdi?kızlar merhaba :)
hamileyimmm çok şükürrrr, klomen ve ovülasyon fayda etti çok şükürr :)
Cani gönülden Rabbim tüm isteyenlare nasib eylesin.. adetime 10 gübn varken öğrendim. göğüs uçlarım çok yanıyordu sonra det olacakmışım gibi karın ağrım başladı göğüslerim şişti.ilaç içicektim bi test yapayım dedim öyle öğrendim :) Allaha süşükürler olsun kiTebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah benim içinde dua et belirtilerin nelerdi?
evet canım,10 gün varken öğrendim ve keseyi de gördüm şükür kiAdetine 10 gün kala idrar testinde çıktımı yani