Kızlar yardımınıza ihtiyacım var hamilelik belirtileriniz kusma bayılma hariç nasıl gelişti?

Valla nasıl heyecanlıyım anlatamam ruh gibi geziyorum
Rabbim inşallah gönlünüze göre versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin Ve tabiki isteyen evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin Banada inşallah fazladan sakin geçen ve ikiz gebelik nasip etsin (Çünkü ben çok korkuyorum aksine de ikiz istiyorum )
niye bayılmak mı istiyorsunuz
Ayy hayır tabiki ben normalde mide bulantısına çok takılan biriyim resmen korkuyorum ki hamilelikte en belirgin özellik ya o yüzden belki bulantım olmaz diye

Daha duuur bunlar iyi günlerin ben de öyleydim yaa ne bulantı ne kusma ne ağrı oohh tadını çıkarıyordum. 9.haftam 2gün önce kusmaya start verdim. Kendime nazar değdirdim de diyebiliriz

H hayalethesap yaa evet benim de ömrüm boyunca hep mide sorunum oldu.
kusmaya başlayınca serum takılmadan tıbbi müdahale olmadan hiç atlatamadım. bir kere başlayınca durduramıyorum kendimi.
ufak ufak bulanıyormuş gibi şu an ama henüz erken.
ben de bekliyorum bakalım 6. haftadan sonra neler olacak

Gecikmiş işte daha ne bekliyorsun bence yap test, gözle görülür silik çizgi çıkması lazım benim de hamilesin diye içime doğdu. Bu arada benim tek belirtim adetten 5gün geçince tansiyon düşüklüğü ve mideye yumruk yemişcesine mide ağrısı oldu. Başka hiçbir şeye çok da bakmadım

Daha duuur bunlar iyi günlerin ben de öyleydim yaa ne bulantı ne kusma ne ağrı oohh tadını çıkarıyordum. 9.haftam 2gün önce kusmaya start verdim. Kendime nazar değdirdim de diyebiliriz
evet erken olduğunu biliyorum henüz hala idrak aşamasındayım çünkü adet belirtisi dışında hiçbir şey hissetmiyorum.
iki yıl deliler gibi anne olmak istedim şimdi moda giremiyorum bir türlü sanki hamile değilim gibi.
böyle olunca da bir aksilik mi var acaba diye kafada kurmaya başlıyorum.

Oooh verin gazı verinnnnn

Rabbim yardımcınız olsun inşallah en sakin ve sağlıklı şekilde bebeğinize kavuşursunuz

Benim durumum biraz farklı aslında benim ki tamamen psikolojik bişey istiğfar edecem rezil olacam vs evde olsam yine hamilelikte takmam ama çalışınca benim bu düşüncem tavan yapıyor

niye rezil olasınız ki hamileliğin her şeyi güzel
iş yerinden gizlemeyi mi düşünüyorsunuz

Sen ne diyorsun ben 4 yıldır bu bebeği bekliyorum çift çizgiyi görünce çıldırdım sevinçten. Sonra giremedim moda. Dedim kalp atışını duyunca belki. Duydum çok şükür bi iki gün heyecanlandım gene çıktım moddan. Sanırım korkudan duygusal bağ kurmak istemiyorum. 3 ay dolsun inşallah hamileliğin bal ayına gireyim inşallah giricem moda

Oooh verin gazı verinnnnn
Meraak ediyorum napiiimmm
Bugün alsan bile yarın ilk idrarla yap bugün yapma. Bide ben senin ismini bi yerden hatırlıyorum ama karıştırıyormuyum ki bilemiyorum

Bide bazıları diyoki hamile olduğunu kadın anlıyo daha emin olmadan içine doğuyomuş o nası bişeyse artık

yalnız değilmişim yalnız değilmişimmmmm
ilk gün ben de çok sevindim ertesi gün başladı kimyasal mı boş mu kalp atışı olacak mı sağlıklı olacak mı acaba kist kaldı mı rahimde
beynimi yiyip durdum ben de sanırım o yüzden moda giremiyorum. hayırlısıyla bir kalp atışını duysam

niye rezil olasınız ki hamileliğin her şeyi güzel
iş yerinden gizlemeyi mi düşünüyorsunuz

Konuyu dağıtmakta istemiyorum aslında konu sahibi bana sinir olmuş olabilir Özür dilerim bu arada. Dediğim gibi tamamen psikolojik bir sorun yani normal yaşantımda da bu problemi yaşıyorum çok yemek yiyemiyorum yada çok karışık yememeye çalışıyorum felan Bir anda boğazım diziliyor yediklerim aklıma gelince öyle işte

Yok est olur mu öyle şey. Bende okuyup bilgi ediniyorum

Bide bazıları diyoki hamile olduğunu kadın anlıyo daha emin olmadan içine doğuyomuş o nası bişeyse artık
Benim öyleydi Valla. Çok doğru. Adetimi 5geçti ben elim karnımda hep konuşmaya başladım test bile yapmadan. Normalde çatlardım her ay eşime test aldırırdım. Bu sefer çok emindim içime doğduydu. Kocam akşam iş çıkışı test alayım mı dedi yok dedim. Sabah baktım tuvalette 2test koymuş 1hafta gecikmeli olduğu için şak diye çıktı zaten. Ama ben baya hissettim. Hatta en yakın arkadaşıma mesaj yazdım bi kaç güne sana müjdeli haber verebilirim diye

Vay be Maşallah hangi testi alayım ben? En iyisi hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…